Premijer liga BiH - aktuelno

fks74
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fks74 » 17 jan 2026, 21:51

jurisicduska je napisao/la:
17 jan 2026, 21:44
dubioza144 je napisao/la:
17 jan 2026, 21:32
17 jan 2026, 20:55

Ljajic i Stilic se ne mogu cak ni uporediti. Molim te ne valjaj gluposti. Frajer top klasa. Doveden kao najbokji igrac Srpske lige prosle godine, bio malo povrijeđen i uhvatio formu zadnje 2-3 utakmice. Ljajic je igracina, koju ova liga nije vidjela. Tako da pusti suplje. Možda ne gledaš utakmice Sarajeva ali ako gledaš i ne vidis kolika je to klasa onda se praviš lud
A sto ih ne bi poredili onda Štila doso u Želju skoro iz penzije i piso se po cijeloj ligi na samom pocetku, ovaj eto doveden ko najbolji igrac srpske lige, doveden spreman klasa od igraca i nista pokazo nije sto ste od njega ocekivali a da se ne lazemo ocekivali ste mnogo vise od gola Želji i asistencije protiv Zrinjskog, i opet kazem da ga nije uvalio Želji bio bi propala investicija ko sto za sad i jest al eto tjesi vas go i asistencija.
E zbog ovog ih ne bi poredili :

slika

Stila je vrh igrac, Adem je dimenzija vise. Izvini ali tako je. Dosao je rovit nije mogao da hoda, kad je izasao iz povrede dvogledom se vidi da takav igrac nije igrao u ovoj ligi. Pogledaj utakmicu nekad. Izvini ali tako je. Nista protiv Stile mi smo drugovi, stvarno i momak i igrac klasa ali Adem je bas level iznad. Adem je top fudbaler. Mi od njeg tek najbolje očekujemo. On nam je najveće pojačanje. Zdrav.

Ko da sad raspravljamo jel bolji Dzeko ili Tabakovic mislim nije to uporedivo.
Tačno ne možeš porediti, Tabaković je trenutno za Džeku Mbape. Džeko je prije bio dok nije u penziju otišao.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 17 jan 2026, 21:52

Argentina je napisao/la:
17 jan 2026, 15:19
DoktorXabaras je napisao/la:
17 jan 2026, 15:16
NoDi80 je napisao/la:
17 jan 2026, 15:01

Zato su vasa pojacanja iz fenjerasa Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Kipra, Druge Rusks lige
Ovo je tek pocetak za Zelju i dovodit cemo sve jace i jace igrace
Ma dovodite iz liga petice šta to mene briga, vagoni takvih igrača je prošlo kroz naš klub i ništa napravili nismo. Opet ti kažem od nečeg se mora početi jer vam je trenutni igrački kadar realniji u borbi za opstanak nego za Europu.
Kao to sad se ti okrenu, prvo mladi igrači to treba dovoditi a sad si odjednom oduševljen ovim polovnjakom.
Mi plačamo talente od 17 godina po 300 000 KM a vi ste daleko daleko od toga.
Svaka cast, nastavite samo kako radite, a pusti se nas. Ili ne daju kompleksi pa moras da pratis Zelju vise nego svoj klub?
Ti si gaučos prosviro totalno, došao novi igrač u ligu raja komentariše ne znam u čemu je problem ali izgleda vama je gore kad vam se spomene Velež automatski dobijete napad bjesnila. Po trenutnom ste peta ekipa lige i trebat će vam još bar 4-5 ovakvih igrača da se aktivno uključite u borbu za Europu sasvim relna opcija.
Što se tiće nas tu nema puno šta da se kaže evo i trener je nedavno o tome govorio...

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 17 jan 2026, 21:54

17 jan 2026, 21:52
Argentina je napisao/la:
17 jan 2026, 15:16

Ma dovodite iz liga petice šta to mene briga, vagoni takvih igrača je prošlo kroz naš klub i ništa napravili nismo. Opet ti kažem od nečeg se mora početi jer vam je trenutni igrački kadar realniji u borbi za opstanak nego za Europu.
Kao to sad se ti okrenu, prvo mladi igrači to treba dovoditi a sad si odjednom oduševljen ovim polovnjakom.
Mi plačamo talente od 17 godina po 300 000 KM a vi ste daleko daleko od toga.
Svaka cast, nastavite samo kako radite, a pusti se nas. Ili ne daju kompleksi pa moras da pratis Zelju vise nego svoj klub?
Ti si gaučos prosviro totalno, došao novi igrač u ligu raja komentariše ne znam u čemu je problem ali izgleda vama je gore kad vam se spomene Velež automatski dobijete napad bjesnila. Po trenutnom ste peta ekipa lige i trebat će vam još bar 4-5 ovakvih igrača da se aktivno uključite u borbu za Europu sasvim relna opcija.
Što se tiće nas tu nema puno šta da se kaže evo i trener je nedavno o tome govorio...
Velez? Prestani se drogirati. Kakav crni Velez, bitan kao lanjski snijeg.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 17 jan 2026, 21:54

17 jan 2026, 20:55

Ljajic i Stilic se ne mogu cak ni uporediti. Molim te ne valjaj gluposti. Frajer top klasa. Doveden kao najbokji igrac Srpske lige prosle godine, bio malo povrijeđen i uhvatio formu zadnje 2-3 utakmice. Ljajic je igracina, koju ova liga nije vidjela. Tako da pusti suplje. Možda ne gledaš utakmice Sarajeva ali ako gledaš i ne vidis kolika je to klasa onda se praviš lud
A sto ih ne bi poredili onda Štila doso u Želju skoro iz penzije i piso se po cijeloj ligi na samom pocetku, ovaj eto doveden ko najbolji igrac srpske lige, doveden spreman klasa od igraca i nista pokazo nije sto ste od njega ocekivali a da se ne lazemo ocekivali ste mnogo vise od gola Želji i asistencije protiv Zrinjskog, i opet kazem da ga nije uvalio Želji bio bi propala investicija ko sto za sad i jest al eto tjesi vas go i asistencija.

slika

Stila je vrh igrac, Adem je dimenzija vise. Izvini ali tako je. Dosao je rovit nije mogao da hoda, kad je izasao iz povrede dvogledom se vidi da takav igrac nije igrao u ovoj ligi. Pogledaj utakmicu nekad. Izvini ali tako je. Nista protiv Stile mi smo drugovi, stvarno i momak i igrac klasa ali Adem je bas level iznad. Adem je top fudbaler. Mi od njeg tek najboljeocekujemo. On nam je najveće pojačanje. Zdrav.
Pa moguce je da ce on proradit vjerovatno bi svi htjeli imat njega u ekipi zbog tih igrackih kvaliteta, samo kazem sad za sad on nije pokazo ono sto se od njega ocekivalo, zelim rec ko god dodje u ovu ligu u bilo koju ekipu moze imat sjajnu karijeru ili eto da se ne nametne u Gorici opet ne znas kakav ce se pokazat dok ga ne vidis na djelu, mozda bude Stila po statistici a mozda bude Vrancic, dok se ne pokaze na terenu necemo znat.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 17 jan 2026, 21:56

Vanja8 je napisao/la:
17 jan 2026, 21:12
NazorUso je napisao/la:
17 jan 2026, 21:07
Adem Avdic na meti Zeljeznicara i Celzija.
Sportski direktir Celzija, Lorens, bio je siguran da je zavrsio Avdica ali se ukazao strasni noDi !!!
Ako ne zavrsi trsnsfer Brojanca i ne isposluje ostanak Korone, noDi ima asa u rukavu - Avdica !!!
:rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju:
Samo se vi smijite. noDi radi na spasavanju kluba.
Avdic, Brojanac, Rahibic, Cardaklija, Korona...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 jan 2026, 21:57

17 jan 2026, 21:54

slika

Stila je vrh igrac, Adem je dimenzija vise. Izvini ali tako je. Dosao je rovit nije mogao da hoda, kad je izasao iz povrede dvogledom se vidi da takav igrac nije igrao u ovoj ligi. Pogledaj utakmicu nekad. Izvini ali tako je. Nista protiv Stile mi smo drugovi, stvarno i momak i igrac klasa ali Adem je bas level iznad. Adem je top fudbaler. Mi od njeg tek najboljeocekujemo. On nam je najveće pojačanje. Zdrav.
Pa moguce je da ce on proradit vjerovatno bi svi htjeli imat njega u ekipi zbog tih igrackih kvaliteta, samo kazem sad za sad on nije pokazo ono sto se od njega ocekivalo, zelim rec ko god dodje u ovu ligu u bilo koju ekipu moze imat sjajnu karijeru ili eto da se ne nametne u Gorici opet ne znas kakav ce se pokazat dok ga ne vidis na djelu, mozda bude Stila po statistici a mozda bude Vrancic, dok se ne pokaze na terenu necemo znat.
Vjeruj mi eto uopste se ja ne raspravljam s tobom. On je već počeo igrat. Zao mi je sto ne gledaš. Pa na derbiju je imao pored tog gola dva tri poteza komplet vam odbrana ispadne, recimo ono iz okreta u for Guliju, kad je Karamarko spasio na liniji. Imao je problema sa lozom igrao i pod injekcijama, kasnije kad je došao Mario ga je odmorio i doveo u optimalnu formu. Plus tek je došao nije nikad igrao ovdje , malo je drugačiji sport, plus mi bili u debelom kurcu. Polako.

Za Stilu svaka čast zaista, vrhunski igrac, da je vise takvih majstora.

I ako si ozbiljan momak nemoj citat sta pisu fudbalske analfabete po forumima pa oni su za Gulija govorili da je los, prije toga za Ahmetovica. Ne zna sva raja fudbal. Nit prati. Nemoj govorit pljuvali ga zbog par pojedinaca na forumu. Uvijek ces naći takve i kod vas i kod nas.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 17 jan 2026, 21:59

Argentina je napisao/la:
17 jan 2026, 21:54
17 jan 2026, 21:52
Argentina je napisao/la:

Velez? Prestani se drogirati. Kakav crni Velez, bitan kao lanjski snijeg.
Hoćeš da kažeš da ste u boljoj poziciji nego Velež u nastavku sezone.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 jan 2026, 22:03

Podcjenjujemo mi opasno Velež, Velež radi kvalitetno bas. Mogli bi oni i u kupu do kraja. Imaju sad Sirokog koji je najgora ekipa u ligi sigurno poslije ovog kraha finansijskog. Tako da polufinale kupa i 4 na tabeli. Nije to za podcijeniti a sve su bolji i bolji.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 17 jan 2026, 22:09

Uze im Zrinjski pred nosom Nalica :D

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jan 2026, 22:09

17 jan 2026, 22:03
Podcjenjujemo mi opasno Velež, Velež radi kvalitetno bas. Mogli bi oni i u kupu do kraja. Imaju sad Sirokog koji je najgora ekipa u ligi sigurno poslije ovog kraha finansijskog. Tako da polufinale kupa i 4 na tabeli. Nije to za podcijeniti a sve su bolji i bolji.
Iskreno,ocekujem ih na 5 mjestu sa bar 10 bodova zaostatka iza 4,al eto zivi bili pa vidjeli.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 jan 2026, 22:10

NazorUso je napisao/la:
17 jan 2026, 21:56
Vanja8 je napisao/la:
17 jan 2026, 21:12
NazorUso je napisao/la:
17 jan 2026, 21:07
Adem Avdic na meti Zeljeznicara i Celzija.
Sportski direktir Celzija, Lorens, bio je siguran da je zavrsio Avdica ali se ukazao strasni noDi !!!
Ako ne zavrsi trsnsfer Brojanca i ne isposluje ostanak Korone, noDi ima asa u rukavu - Avdica !!!
:rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju:
Samo se vi smijite. noDi radi na spasavanju kluba.
Avdic, Brojanac, Rahibic, Cardaklija, Korona...
Ko da sam ja dzaba nudio 10 nasih forumasa za Nodia...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 jan 2026, 22:11

Prati se velikan i u Grazu

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 17 jan 2026, 22:14

Vjeruj mi eto uopste se ja ne raspravljam s tobom. On je već počeo igrat. Zao mi je sto ne gledaš. Pa na derbiju je imao pored tog gola dva tri poteza komplet vam odbrana ispadne, recimo ono iz okreta u for Guliju, kad je Karamarko spasio na liniji. Imao je problema sa lozom igrao i pod injekcijama, kasnije kad je došao Mario ga je odmorio i doveo u optimalnu formu. Plus tek je došao nije nikad igrao ovdje , malo je drugačiji sport, plus mi bili u debelom kurcu. Polako.

Za Stilu svaka čast zaista, vrhunski igrac, da je vise takvih majstora.

I ako si ozbiljan momak nemoj citat sta pisu fudbalske analfabete po forumima pa oni su za Gulija govorili da je los, prije toga za Ahmetovica. Ne zna sva raja fudbal. Nit prati. Nemoj govorit pljuvali ga zbog par pojedinaca na forumu. Uvijek ces naći takve i kod vas i kod nas.
Ma ja samo ne volim da se pljuju ili eto uzdizu igraci zbog njihovih karijera kada potpisu za nas ili vas ili bilo koga, komentare treba dati tek nakon par utakmica dok odigraju, a i mi i vi znamo da su nas vise zaebali ovi sa vrhunskim karijerama nego ovi sa slabijim. Jest da stoji da vise ocekujes od ovih vrhunskih jer ih i masnije platis pa onda kad nije to to vise se razocaras, al opet nema potrebe ismijavat transfere bilo koje ekipe dok ne vidis te igrace koliko su i za sta sposobni a tek posle treba sud dat.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 jan 2026, 22:17

imekorisnicko je napisao/la:
17 jan 2026, 22:09
Iskreno,ocekujem ih na 5 mjestu sa bar 10 bodova zaostatka iza 4,al eto zivi bili pa vidjeli.
Dobro ako dođe Nastic a danas je dobio papire i ako uspijete dogovoriti Valona Berishu i još 2 pojacanja u tom rangu moglo bi biti tako. Ali polako.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 jan 2026, 22:27

RollingPaper je napisao/la:
Pravi patriota nek pjeva s ultrasima i Stimcem za dom spremnih
Stimac vrijedja sve redom i bivsi reprezentativac ode tamo
Ni ne treba nam takav, bilo je vecih, a i bice vecih igraca na Grbavici
Razumijem sve, postujem rezultate i igru na terenu Zrinjskog, ali tamo ni za milion ne bih otisao zbog svega oko kluba
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 17 jan 2026, 22:29

Našilji ih dobro Ibrahime :kafa:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 jan 2026, 22:30

NoDi80 je napisao/la:
17 jan 2026, 22:27
Ni ne treba nam takav

Pa **** ga nece lik đaba igrati, isprsite se daj mu platu.Smijesno sviju mi, ljudi mu dali gutu i to je to.Sve mi se cini da vas onaj brkovic ne zavali lažima idt.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 jan 2026, 22:32

Rule_hz je napisao/la:
17 jan 2026, 22:30
NoDi80 je napisao/la:
17 jan 2026, 22:27
Ni ne treba nam takav

Pa **** ga nece lik đaba igrati, isprsite se daj mu platu.Smijesno sviju mi, ljudi mu dali gutu i to je to.Sve mi se cini da vas onaj brkovic ne zavali lažima idt.
Dali smo mu dobru platu, imao bi najvecu u Zelji
Nasi navijacu su napravili veliki hajp i dosla je info do Zrinjskog koji je ponudio vise, ali i vece bonuse ukoliko osvoje titulu ili prodju Cristal
Nalic i agenti to koriste, pa su trazili od Zelje jos vise, ali on ne vrijedi te pare i ne treba nam
Mislim dok ga Zeljo nije trazio zaboravili bi svi na njega, jer nije ga niko ni spominjo 6 mjeseci i supak se tako ponasa…
Sad i da dzabe hoce da dodje NE TREBA NAM
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2026, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jan 2026, 22:33

17 jan 2026, 22:17
imekorisnicko je napisao/la:
Dobro ako dođe Nastic a danas je dobio papire i ako uspijete dogovoriti Valona Berishu i još 2 pojacanja u tom rangu moglo bi biti tako. Ali polako.
Sa Adzemom i ekipom mislim da bi na kraju tako zavrsilo.

Akrep
Kontakt:

Post Postao/la Akrep » 17 jan 2026, 22:34

NoDi80 je napisao/la:
17 jan 2026, 22:11
Prati se velikan i u Grazu

slika
I u mostaru

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.