Premijer liga BiH - aktuelno

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 21 jan 2026, 09:20

Herson je napisao/la:
21 jan 2026, 09:12
Vorovus je napisao/la:
20 jan 2026, 23:52
Koliko moras biti glup da pomislis da ce se Siroki Brijeg ugasiti ili ispasti u nize lige.
Pa i ovakvi kakvi su sad su ozbiljniji i organizovaniji klub od 99% klubova u BiH.

Ko ce igrati u PL ako ne oni? Da nece Rudar Kakanj ili TOSK?
Naravno nema trofeja kao nekad, izlasci u Evropu su rijetki, ali izmedju 5. i 8. mjesta mogu biti uvijek sa pola gasa.
Neka se ugase. Jedino bi na gubitku bili hrvatski klubovi koji ne bi imali gdje plasirati svoje omladince četvrte kategorije. Klub koji je zatvoren za igrače drugih vjera i nacionalnosti nema šta da traži u najvišem rangu fudbala.
Slazemo se , ugasiti usta shiju !

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 21 jan 2026, 09:43

Pact1921 je napisao/la:
20 jan 2026, 22:06
rishovski je napisao/la:
20 jan 2026, 21:41
A dobro jos ove druge dvije zdenke kad se zavrsi te eventualno krov i za jedno 5 godina izgledat ce vam stadion ko iz knjige primjer stadiona . Samo jedino sto bi se trebalo jest da to nije do kluba to je do grada i mjesne zajednice . Ako hocete reprezentativni fudbal treba se napraviti normalan put do gostujuce trbine . Trenutno te policija provede nekud izmedju nakih razrusenih postrojenja nakim putem opkruzis sve nekud okolo . Haj mi iz nase lige nije problem gdje se sve ide ali ja prvi da odem na reprezentativno gostovanje i da vidim da onim putem moram prolaziti iznevjerovo bi .
Ovo je zadnja zdenka koja ce se praviti, trenutna VIP tribina iza gola se nece prosiritivati i spajati sa sjevernom i novom juznom tribinom. To ce biti dio za gostujuce navijace. Pretpostavljam da ce prije nego sto zvanicno postane gostujuca tribina skinuti preklopne stolice i staviti obicne kao sto imamo na sjevernoj tribini.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 21 jan 2026, 09:48

Džeko zabija za pobjedu protiv Manchester Uniteda :ljepota: :ljepota:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 21 jan 2026, 10:06

ErosViverosViv je napisao/la:
20 jan 2026, 15:56
Očito im je smradovac najveće pojačanje.
Ove sezone je odigrao svega tri utakmice za Željezničar dok je za U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupio također triput.
Reprezentativac čovjek. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 21 jan 2026, 10:31

Zigazaga je napisao/la:
20 jan 2026, 21:56
Zna li ko šta se dešava sa Širokim ? Izgleda kao totalno rasulo u klubu. Uprava dala ostavku,otišao Klafurić i neki igrači,a nevidim da im je ko došao.
Gasimo se :think:
Otisao Klaf jer je preskup i nije postigao neke rezultate, a igrači otisli višak koji su i dosta skuplji :kafa:
A nisu pokazali nista

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 21 jan 2026, 10:34

Pact1921 je napisao/la:
20 jan 2026, 22:22
NoDi80 je napisao/la:
20 jan 2026, 22:14
Kako ce opstat kad im ne mogu Bosnje i Srbi igrati
Malo se okrenuli ko nesto s vicom i tu im je bio kraj
Covke odmah veze povlaci i zavrce sva primanja za njima izdajnicki potez
Plus one svadje i napadi na stimca, prozivanje zrinjskog…
Sami sebe su ukopali
A meni nikad jasno znaju svi za pricu da mogu igrati samo igraci Katolicke Vjeroispovjesti za Siroki . Ali mene je vjecito bunilo kako je igrao za njih Goran Zakaric.
Glupost
Kako samo katoličke, a bio Zakarić, Wagner legenda kluba nije katolik, imas pomoćnog trenera Srbina, sportski direktor ovaj Aleksandar Borojević Srbin (radio i u FK Sarajevo), Marcinho nije katolik, Angelov nije bio, Enin itd
Znači ne drži vam vodu priča

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 jan 2026, 10:38

brig je napisao/la:
21 jan 2026, 10:34
Pact1921 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
20 jan 2026, 22:14
Kako ce opstat kad im ne mogu Bosnje i Srbi igrati
Malo se okrenuli ko nesto s vicom i tu im je bio kraj
Covke odmah veze povlaci i zavrce sva primanja za njima izdajnicki potez
Plus one svadje i napadi na stimca, prozivanje zrinjskog…
Sami sebe su ukopali
A meni nikad jasno znaju svi za pricu da mogu igrati samo igraci Katolicke Vjeroispovjesti za Siroki . Ali mene je vjecito bunilo kako je igrao za njih Goran Zakaric.
Glupost
Kako samo katoličke, a bio Zakarić, Wagner legenda kluba nije katolik, imas pomoćnog trenera Srbina, sportski direktor ovaj Aleksandar Borojević Srbin (radio i u FK Sarajevo), Marcinho nije katolik, Angelov nije bio, Enin itd
Pa kralju nabrojao si 5 ljudi a postojite od 48.
Mislim ti samo potvrdi tu tezu.
Hajd ovako da postavimo je li musliman kad zaigrao za vas ?

A i svi ostali imaju neku poveznicu. Recimo Borojevic je iz Vukovara iz miješanog braka. Izjašnjava se kao Hrvat.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 jan 2026, 10:40, ukupno mijenjano 2 puta.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 21 jan 2026, 10:40

Bordo10 je napisao/la:
20 jan 2026, 23:00
Siroki se rjesava ove uprave, u klub se uskoro vraca Mijo Jelic, i Feal grupacija, tako da nemojte se sekirati, sve je ovo Mijina osveta, zbog lopovluka trenutne uprave, u i dugova koje su napravili. Svi privrednici kad se on vrati, ulaze ponovo u klub.
Ne rjesava se klub nikog iz Uprave, svi ljudi su tu isti koji vec 25 + godina sponzoriraju i vode klub. Pises gluposti. Isto je i u HKK Širokim. Isti ljudi su tu od početka. Samo se direktori mjenjaju, treneri i igrači. Za tvoju info ovi koji su vodili klub sad nisu krali nego ulagali, renoviran stadion, potpuno renoviran kamp. Totalno znači. Sve komplet. Stavljeni reflektori itd
Tako da su smiješni ovi koji u isti koš stavljaju Široki koji je institucija u bh ligi s ostalima (osim velike četvorke kojoj i pripada)

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 21 jan 2026, 10:43

ne znam sta vjera i nacija igrackog kadra imaju sa problemima u kojima se siroki nalazi. ljudi se raspadaju jer nemaju para.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 jan 2026, 10:48

jurisicduska je napisao/la:
21 jan 2026, 10:38
brig je napisao/la:
Pact1921 je napisao/la:

Glupost

A i svi ostali imaju neku poveznicu. Recimo Borojevic je iz Vukovara iz miješanog braka. Izjašnjava se kao Hrvat.
Igrali su prije rata svi za Siroki odnosto tad Mladost u Republickoj Ligi BiH
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 21 jan 2026, 10:51

brig je napisao/la:
Pact1921 je napisao/la:

Glupost

Pa nabrojao sam nabrzaka kakve veze ima jel 1 ili 5. Bitno je da vam je glupa priča da samo katolici mogu.

Znam da su igrala ja mislim braća Salčin, mislim da su sa Međina bili.

Opet ne vidim kakve veze ima jel zaigrao musliman ili ne, što mora zaigrat? I dalje bi isto misljenje imali kao i za npr Zrinjski :mrgreen:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 21 jan 2026, 10:53

svemalim1 je napisao/la:
21 jan 2026, 10:43
ne znam sta vjera i nacija igrackog kadra imaju sa problemima u kojima se siroki nalazi. ljudi se raspadaju jer nemaju para.
Upravo tako
Nema para, ide gašenje ko Domžale i to je to, svi sretni i zadovoljni u cijeloj BiH :opaopa:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 21 jan 2026, 11:01

brig je napisao/la:
21 jan 2026, 10:53
svemalim1 je napisao/la:
Upravo tako
Nema para, ide gašenje ko Domžale i to je to, svi sretni i zadovoljni u cijeloj BiH :opaopa:
Ja se ne radujem tudjim mukama, ali ono svejedno mi je trenutno
Nadam se da ce te jednog dana promijeniti filozifiju, ozdraviti i vratiti se jaci
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 jan 2026, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 21 jan 2026, 11:06

brig je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:
Upravo tako
ne bi meni bilo drago da se to desi, nije o tome rijec.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 21 jan 2026, 11:09

brig je napisao/la:
21 jan 2026, 10:51
brig je napisao/la:

Glupost

Pa nabrojao sam nabrzaka kakve veze ima jel 1 ili 5. Bitno je da vam je glupa priča da samo katolici mogu.

Znam da su igrala ja mislim braća Salčin, mislim da su sa Međina bili.

Opet ne vidim kakve veze ima jel zaigrao musliman ili ne, što mora zaigrat? I dalje bi isto misljenje imali kao i za npr Zrinjski :mrgreen:
Ma ne samo oko ove teze nek vam igra ko hoće. Nego mi je zanimljivo da to nije otvoreno tako, nego kao nije tako a nema vise od 10 ljudi u historiji kluba druge vjeroispovjesti. Mislim vasa politika kluba vasa stvar samo sam se uključio u raspravu.

Mislim sta mene zanima vise. Toliko ima bogatih ljudi u Širokom, da je to nevjerovatno. Znam da je izašla neka statistika 150 firmi preko milion dobiti. Mislim u odnosu na veličinu nevjerovatan podatak. Uz to malo mjesto praktički organizivano samo za sebe, imate kamp, imate ok i stadion, sve preduslove da budete prejaki. Mislim evo ove firme da daju 1% , a sigurno daju u druge svrhe. Da se napravi vrhunski sport u tom mjestu. Ne kontam gdje je zapelo. Vidim da sad ulažete u IT, pojavljuju se neki developeri masovno iz Sirokog, ne znam možda ima neki program nisam upoznat ali vidim da ide i to. Ne kontam sta se desava precudno je.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 21 jan 2026, 11:12

pa vjerovatno je zapelo u tome sto dodje direktiva od hdz-a gdje da se ulaze, gdje ne.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 21 jan 2026, 11:20

NoDi80 je napisao/la:
21 jan 2026, 11:01
brig je napisao/la:
svemalim1 je napisao/la:
Upravo tako
Nadam se da ce te jednog dana promijeniti filozifiju, ozdraviti i vratiti se jaci
Ne može se promijeniti filozofija, kad okolina diktira kako će se i na koji način pristupati u klubu i oko kluba. U biti, nek rade šta žele, ali mišljenja sam da solidno jak Široki treba ovoj ligi zbog nekog općeg balansa.

Jednom prilikom sam putovao iz Njemačke za BiH autobusom, gdje se zadesilo da je bilo par momaka iz Posušja i Širokog u busu. U životu veći fašizam nisam vidio, ali ne mogu reći da su protiv mene nešto imali, jer su mi preci bili u =U=, pa su me smatrali svojim, iako uopće ne baštinim te "vrijednosti".

U tom momentu sam shvatio da je vjerovatno većina ljudi u Širokom, Posušju i sličnim sredinama na taj fazon. Sem tog fašizma u govoru (gdje dominira antisrpski narativ, ali i općenito islamofobija i mržnja prema svim muslimanima, a ne samo Bošnjacima), zayebancija je bila na nivou, ali sve te dobre osobine tog zapadnohercegovačkog čovjeka padnu u vodu kad svakih par minuta izleti neki fašizam.

Ja neću reći da je svaki čovjek dole takav, vjerujem da ima dobrih ljudi i nikad ne treba generalizirati, ali ova situacija u vezi sportske politike Širokog me uopće ne čudi. Stanje jednog naroda se neće promijeniti dok se sam taj narod ne promijeni, a oni dole se ne žele mijenjati. Čast izuzecima.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 21 jan 2026, 11:21

aezakmi je napisao/la:
21 jan 2026, 11:20
NoDi80 je napisao/la:
brig je napisao/la:

Upravo tako
Ne može se promijeniti filozofija, kad okolina diktira kako će se i na koji način pristupati u klubu i oko kluba. U biti, nek rade šta žele, ali mišljenja sam da solidno jak Široki treba ovoj ligi zbog nekog općeg balansa.

Jednom prilikom sam putovao iz Njemačke za BiH autobusom, gdje se zadesilo da je bilo par momaka iz Posušja i Širokog u busu. U životu veći fašizam nisam vidio, ali ne mogu reći da su protiv mene nešto imali, jer su mi preci bili u =U=, pa su me smatrali svojim, iako uopće ne baštinim te "vrijednosti".

U tom momentu sam shvatio da je vjerovatno većina ljudi u Širokom, Posušju i sličnim sredinama na taj fazon. Sem tog fašizma u govoru (gdje dominira antisrpski narativ, ali i općenito islamofobija i mržnja prema svim muslimanima, a ne samo Bošnjacima), zayebancija je bila na nivou, ali sve te dobre osobine tog zapadnohercegovačkog čovjeka padnu u vodu kad svakih par minuta izleti neki fašizam.

Ja neću reći da je svaki čovjek dole takav, vjerujem da ima dobrih ljudi i nikad ne treba generalizirati, ali ova situacija u vezi sportske politike Širokog me uopće ne čudi. Stanje jednog naroda se neće promijeniti dok se sam taj narod ne promijeni, a oni dole se ne žele mijenjati. Čast izuzecima.
:urnebes: :urnebes: kakav retardinjo
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 21 jan 2026, 11:23

LavoviGabela je napisao/la:
21 jan 2026, 11:21
aezakmi je napisao/la:
21 jan 2026, 11:20
NoDi80 je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: kakav retardinjo
Pronašao si se u svemu ovome, dakle to znači da je većina ovog teksta vjerovatno i objektivno istinita. :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, LondonBlues i 19 gostiju.