Dzeko potpisao za Salke, Berisha nas odbio, Vizinger ode u Maribor
Nasekirani smo
Nodi salu na stranu odmori od foruma. Ozbiljno ti kazem. Vidi se da iz ljubavi pratis sve zivo ali shvati da vas samo lazu. Srce ce te strefit ako nastavis. Mladi si jos.
Aha, mnogo smo nasekirani.avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:06Puno je ovo za jedan dan
Nasekirani smo
Ako su oni zabrinuti, moramo i mi bitilet3 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:08Aha, mnogo smo nasekirani.avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:06Puno je ovo za jedan dan
Nasekirani smo
Dobronamjerne komsije se pravo zabrinule za nas![]()
Pa sta je ovom nesretniku
Hoces reci da Dzeko ne dolazi?avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:06Puno je ovo za jedan dan
Nasekirani smo
Dolazi na okupljanje reprezentacije u martu aBdMikiPirs je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:10Hoces reci da Dzeko ne dolazi?avalPacidoroP je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:06Puno je ovo za jedan dan
Nasekirani smo![]()
Sta ti smeta editovanje postova. Shvatam da si nevozan, ali sta je sad problem i dodat nesto na post. Čim krene nizbrdo kreću uvrede na ličnoj osnovi. Sta ces vi ne znate drugacije.let3 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:06Ne znam o kakvom Mujkicu Messiju pricas, al hajdjurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:56Joj nemojte da vam vadim postove vasih radosti na slične stvari. Najjaci mi je ovaj sto je zaključio da i pored para nece frajer zbog uslova lige. Daj ba. Isto ko da je bio tamo i vidio sta je ponuđeno. Možda niste mogli ponudit očekivano. Mislim vi uvijek okrenete u nekakvu pozitivu.
Eto Dule vam kriv a nije vam kriv ovaj Seyo Boy il onaj delegat sto kaže “ne komentarises ništa kad ljudi potpisuju” (niko nije potpisao) , ili ovi sto mijenjaju priču kako vjetar puse. Onaj Seyo Boy agresivan nešto prijeti psuje i evo kako završi karijeru.
**** Stevanovica, Sehica, Dzeku, Nalica, Berishu doći će bolji. Samo cemo dodavat na ovu listu.
Ne bi ni onog malog Mujkic Messija (17)de edituj jos koji put kad te krenulo, malo je dva puta.
Kao sto rekoh, kolovođa malih ljudi.
Pod kojim nickom pises na temi FK Zeljeznicar?jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:38Ja ne znam je li namjerno ili slucajno ali Berisha je dosao avionom u Antaliju koji je sletio u 19:21.
Imam dva tri ne znam sad koji ti tacno treba.19vendetta87 je napisao/la: ↑22 jan 2026, 16:16Pod kojim nickom pises na temi FK Zeljeznicar?jurisicduska je napisao/la: ↑22 jan 2026, 15:38Ja ne znam je li namjerno ili slucajno ali Berisha je dosao avionom u Antaliju koji je sletio u 19:21.
Vidim da uredno citas nas pdf, a nikad nisam vidio tvoj nick među gostima na temi, a vecinu ostalih sam viđao...cudno malo, zar ne?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.