Mamba21 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:55
Šta bi vi uradili sa ovim igračima da ste uprava?
Nema se ovdje u ovakvoj situaciji i na današnji datum puno prostora za manevar. Od svih igrača čije odlaske zazivamo samo bi imala smisla dva raskida u špicu, recimo Konings i Rakić, sve ostale pozicije su nam tanke. Evo situacije gdje se navodno radi na raskidu sa Troupeom a on ti treba započeti utakmicu protiv rudara, jer Odinaka ima kartone a trećeg desnog beka nemaš. Sada zamisli koliki će njegov motiv biti protiv rudara da se bori sa bolivarom ili keranovićem kada i jedini yt kanal koji se bavi našom ligom u eter plasira da se radi na raskidu. Osmanović je pod salvom kritika, opravdano slažem se, sa loptom u nogama je smlata kakvu dugo nisam vidio ali eto da se dogovori raskid sa njim, ko da igra lijevog stopera? Najavljuje se to pojačanje na stoperskim pozicijama i ja mu se nadam, ali dok dođe dok ga registrujemo proći će par kola još...Ovdje su Klubu ruke vezane realno. Jednostavno nemamo alternative na tim pozicijama.
A da sam uprava za ovu situaciju od juče, popili bi 20% od plate minimalno, igrači zbog kurcobolje, a SS zbog kriminalnog vođenja utakmice, djeci je bilo jasno da su na poluvremenu vani morali ili Krpić ili Jaganjac a u igru Šabić ili Milošević ali na poziciju desetke, i naravno da je Nastić ispuhao možda čak i za poluvrijeme, ne znam šta je čekao sa Alićem.
Virtu4l je napisao/la: ↑09 feb 2026, 11:38
AhmedNurudin je napisao/la: ↑09 feb 2026, 10:05
Raja ili ne prati, ili ne želi da vidi ili jednostavno nisu Željovci.
Ovo posljednje.
Nažalost.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙