Mijesas babe i zabe. Kakve veze Stilic ima, znam i ja da ne moze u istu recenicu sa stilicem. Govorim ti da nije relevantno to sto pises, nismo zbog njega pali u igri, vec jer je nasem hajpu dosao kraj. Ti pises isto kao da nije igrao u prvoj mi bi bili u top3. Gledajte siru sliku, top3 nasa najbolja igraca i tu je tacka. Ti mu nasao jednu zamjerku na derbiju ksd je bilo 3:0.. Igrao krilo jedno vrijeme gdje ne moze nikako igrati, zadnjeg veznog.. Ali hajd Deni je kriv jer smo pali u igri, nije psihicki bolesnik i njegove taktike..Pact1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 21:01Nisam ja rekao da je Osmanovic bolji nego sam ja rekao da je karamarko los . I to je dokaz da ni Milosevic ne valja. Pazi ti si covjek koji je odigrao 11 nastupa za repku . Dosao si u formi sa 30 godina u klub koji je bio 3 u ligi . Sad je taj isti klub nakon 14 utakmica sa njim smo 6 u ligi . Kako je to jedan igrac koji je imao hiljadu povreda dosao u ekipu sa 32 godine iz poljske koji nije igrao skoro 7 mjeseci i prepisao ovu nasu ligu i to pazi taj igrac je imao manje nastupa za repku igrao istu poziciju . Naravno ja govorim o stilicu . Kako je on dosao i odmah dobio da igra svoju poziciju . Jos pazi i on je dosao u ekipu koja je startala sa 3 pobjede i 3 nerijesene utakmice . Naravno prvu tekmu odigrao je samo 6 minuta derbi na grbavici 5-2 sjecam se kad je ulazio kad se derao citav stadion stilic semir unosi nemir . I onda odmah sledecu utakmicu 45 minuta 1 gol . I da se podsjetimo tebe ponizava ove sezone sarajevo na kosevu sa 4-0 od kojih je cetvrti gol bio direktni krivac on , a nas stila derbi na kosevu ponizava sarajevo zabija 2 gola i daje asistenciju i unosi nemir dusmanima i to je nasa zadnja pobjeda na kosevu . I to je bila ekipa sarajeva koja je sezonu prije osvojila duplu krunu , te sezone zbog korone su osvojili opet titulu i sezonu nakon osvojili kup . A ove sezone Sarajevo 12 bodova od prvog mjesta. I naravno te smo sezone nakon 22 kola bili drugi sa 42 boda. Sada skoro identicno smo doveli igraca koji je u formi koji ima vise nastupa u repki koji igra istu poziciju koji dolazi u ekipu sa istom formom smo nakon 20 kola 6 i imamo 25 bodova.Pablo11 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 20:44Posto si vjest u tome, hajd nadji koliko je puta igrao svoju poziciju. Ti gledas statistiku na sofacore izgleda. Ti si izjavio da je Osmanovic statisticki bolji igrac od Karamarka, a nije bitno to sto je odigrao 40 utakmica manje.Pact1921 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 20:27
A sto mi bez njega smo igrali bolje nego sa njim . Mozda je on taj unio nemir u svlacionici. On na terenu jest se pokazao ali meda nije dao . Ti ako puno trcis i nesto se boris ne mora znaciti da ti igras dobar fudbaler to je najbolje pokazao Stilic koji je u Zelji igrao njegovu poziciju , pa cak i primjer Zajka Zebe . Cinjenica on otkad je dosao mi puno gore igramo . I u njegovih 14 utakmica smo primili 19 golova i zabili 13 . Prije njega smo zabili 6 a primili 2 . Isto kao da zbog njegovog trcanja i to svuda ga ima na terenu oduzima zapravo prostor . Zamisli da je Sulejman Krpic umjesto njega dosao tacno kad je on . I da je imao ovaj performans kao Deni Milosevic pa psovali bi mu od do . Objektivno frajer je teska fula od igraca.
Otkad je dosao nije imao ni jedan kljucni pas , nije imao ni gola ni asistencije i konstatno gubimo, a zabijao nam je ko je god htio , pa onda sta je njegova funkcija ne zna ocigledno naprijed a nazad nam svak prolazi . Pa ja fakat ne znam da li ja gledam isti fudbal kao ti .
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
NoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 19:23Ma radovac ima dobar pas i sve to, ali dizelas spori i sa takvima Zeljo nema sta traziti u 442 formaciji
Da je sve normalno bio bi na klupi i zadrzavao bi vrijeme pred kraj utakmice
Iz moje perspektive glavni krivci su trener i strucni stab koji su izasli sve kontra uigravanja i priprema
Znaci igraci ne mogu igrati ovaj sistem, jer nemamo veznjake koji su dominatni, a za 442 moras imati dva strasna veznjaka
Ocigledno da je trener na osnovu priprema potcijenio Posusje , a i precjenio nase igrace
Trener je veci krivac nego igraci, a sad je gotovo i idemo dalje
Nadam se u kupu 4231 i nekog mladjeg na klupi poput Korore, Ibraheema samo Koningsa da ne gledam
Radovca nisam nikad miriso ali je onu polusezonu s Jaberom stvarno odigro vrhunski, na konto toga i ugovor produzio. Poslije tog mislim da je nesto, mislim da je jednostavno ispo iz forme i onda je do izražaja došo stvarni kvalitet koji je u najboljem slučaju prosjek lige. U prvih pet minuta u posusju se vidjelo koliko je indolentan zapravo. Ništa bolji ni gori nije bio od Erika. Ali počet utakmicu sa dva dizelaša u prvoj postavi je greška čak i kad su trojica u vezi a kamoli ovako.
Sigurno da ima boljih igrača na toj poziciji, za klupe da, za prve postave ne nikako.
Čovjek igro dok je imo s kim, Madžidom, jedan od rijetkih koji doda nekom i nastavi trčat, otvara prostor, ne komplikuje, okomit, s Prokopom će bit druga priča sigurno.
-
traktori46
- Kontakt:
Samo cu napisati Jonathan Freeman, igra za naša juniore, niko da ga spomene od navijaca, pa lik je za klasu bolji od bilo kojeg igraca iz 1 tima, 2007 godište.
Tvrdo ili meko Č?
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Meni je nešto ljepše samo sa ć. Lakše.
Jel ovo neka aluzija na nekog janeza?
Da li su registrovani Huskovic, i da li je dosao Pejic? I koliko pojacanja jos mozemo ocekivati druze
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Da nije Solomon BiĆakĆić?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
zeljovolimte
- Kontakt:
OvĆina
Opasno ste misteriozni vas dvojica... 
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Galćčev
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Pejić je dobio kćerkicu u petak, očekujem ga najdalje do srijede da je sa ekipom. Debi bi trebala biti utakmica sa Rudarom. Što se tiče Muharema, još ne ali ako ne bude komplikacija debituje u kupu. Što se pojačanja tiče, jasno je šta se traži - krilo i bek. Sa štoperom su pružene ruke i uskoro je tu.
pa jesmol realni ovcinu da potpisujemo, rispekt za momka al frajer nije nista uradio kod nas ono prosli put kad je bio tu, osim bio povrijedjen. kad vec imaju para saninovih, radije bi platio onog bugara duplo vise nego ovcinu da dovedemo. ionako nam nije bek glavna mana u ekipi, nego stoper, i krilo. ako cemo ovcinu dovest dat mu platu amko radnika, da mozemo na ljeto nekog kvalitetnog.
Vidi fakat ima tri ć
A taj štoper moze li se znati o kome se radi gospodine ?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑09 feb 2026, 23:23Pejić je dobio kćerkicu u petak, očekujem ga najdalje do srijede da je sa ekipom. Debi bi trebala biti utakmica sa Rudarom. Što se tiče Muharema, još ne ali ako ne bude komplikacija debituje u kupu. Što se pojačanja tiče, jasno je šta se traži - krilo i bek. Sa štoperom su pružene ruke i uskoro je tu.
-
Grbavica786
- Kontakt:
A taj štoper moze li se znati o kome se radi gospodine ?ultra1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 23:55[quote=muharemovicdzelo post_id=10470917 time=<a href="tel:1770675819">1770675819</a> user_id=52440]
Pejić je dobio kćerkicu u petak, očekujem ga najdalje do srijede da je sa ekipom. Debi bi trebala biti utakmica sa Rudarom. Što se tiče Muharema, još ne ali ako ne bude komplikacija debituje u kupu. Što se pojačanja tiče, jasno je šta se traži - krilo i bek. Sa štoperom su pružene ruke i uskoro je tu.
[/quote]
Bićo iz Dojčlandaultra1987 je napisao/la: ↑09 feb 2026, 23:55A taj štoper moze li se znati o kome se radi gospodine ?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑09 feb 2026, 23:23Pejić je dobio kćerkicu u petak, očekujem ga najdalje do srijede da je sa ekipom. Debi bi trebala biti utakmica sa Rudarom. Što se tiče Muharema, još ne ali ako ne bude komplikacija debituje u kupu. Što se pojačanja tiče, jasno je šta se traži - krilo i bek. Sa štoperom su pružene ruke i uskoro je tu.
Gdje ces to pisati, garant je star ne moze pokriti, ovo nije put kojim treba ici..
Fk Željezničar.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Ne znam uopste je li Ovcina opcija, ali kenjate. Sta bi vi? Hakimija i Timbera na desnoj strani? Odinaka ako je prvi bek, ako ode Troupe zasto ne Ovcina da bude zamjena? Nase dijete, nije skup, bio nekad ponajbolji bocni lige, moze pokriti i ispred na boku.