FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
71
19%
2. Borbu za Evropu
174
47%
3. Sredinu tabele
61
16%
4. Borbu za opstanak
68
18%

Ukupno glasova: 374

GavranBeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GavranBeli » 16 feb 2026, 20:53

Najgora ekipa te demolira na sred Grbavice tu se nema sta vise pricati.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 16 feb 2026, 20:54

Pablo11 je napisao/la:
16 feb 2026, 20:52
GrbavicaHrammm je napisao/la:
16 feb 2026, 20:51
Ma moraju se raskinuti ugovori , sta je ono ba? Sukilovic? Sedorf? Troupe? Rakic? Dajte ba ponudi im neku paru, nek idu vise

Erick jos jedna tekma koja je BRUKA I SRAMOTA , po ko zna koji put
Plati im ti raskide, pratis li ti fudbal nije ovo igrica.
Pratim fudbal, i ne vjerujem ko igra sve ?

Ti bi ovo gledao ocito i borio se za opstanak , jadu

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 16 feb 2026, 20:56

16 feb 2026, 20:54
Pablo11 je napisao/la:
16 feb 2026, 20:52
Ma moraju se raskinuti ugovori , sta je ono ba? Sukilovic? Sedorf? Troupe? Rakic? Dajte ba ponudi im neku paru, nek idu vise

Erick jos jedna tekma koja je BRUKA I SRAMOTA , po ko zna koji put
Plati im ti raskide, pratis li ti fudbal nije ovo igrica.
Pratim fudbal, i ne vjerujem ko igra sve ?

Ti bi ovo gledao ocito i borio se za opstanak , jadu
Repliciras liku kojem je Amar morz, koji je pisao da je Al Torabi trener. Daj ba

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 16 feb 2026, 20:56

Sjebao je i ovo sto je valjalo, goni ga, **** vas majstor za prekide, nismo ni iz jednog centarsuta bili opasni.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 feb 2026, 20:57

WeekendOffender je napisao/la:
Ma nakon ove utakmice Slavisa je mrtav kod igraca, i malo kredibiliteta kojeg je imao je izgubio sa ovim porazom. 0-3 na Grbavici od zadnje ekipe u ligi nema se tu sta pricati.
Toga se i ja bojim.
On je vec izgubio svlacionicu, ali sta sad :hmmmmm: koga dovesti ? ili ce ponovo muntati Dzurbuzovica da preuzme.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 feb 2026, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 feb 2026, 20:58

NoDi80 je napisao/la:
16 feb 2026, 20:40
Levin je napisao/la:
16 feb 2026, 20:30
NoDi80 je napisao/la:
16 feb 2026, 20:26

Ma vidi slazem se sve, ali sta mu znaci to da je na pripremama igrao 4231 cak cetiri utakmice i sad dodje izmislja neke fomarcije
Sto nije na prirpremama filozofirao nego drzao se jedne formacije
Ma daj NoDi pogledaj malo bolje. Sve je to isti princip ali nije isto igrati prijateljske gdje ti protivnik nema imperativ pobjede a skroz drugo je takmičarska utakmica protiv ekipe koja ima kvaliteta dovoljno da te pobjedi a i ono gdje nisu kvalitetni se utegne kad imaju imperativ i dovoljno motiva.

Što prije Slaviša shvati da ova liga nije zaje*ancija i da mu kreatori igre ne mogu biti štoperi jer nemaju kvalitet tim bolje.
Sta da pogledam danas je igrao 3:4:2:1, a u Posusju 442

Treba da igramo ovako
………Huskovic
Cveta Dragovic Vini
…..Prokop Pejic
Alic Osmanovic Bicakcic Galcev
……..Cosic

Ne moze natrpati 4,5 veznjaka radovac, erick, milosevic, prokop i kontat da cemo tako dominirati kroz sredinu
Nasi vezni se gube u guzvi, jer nemaju jasne namjene, istrukcije, zadatke
Treba nam krilo slazem se i to, jer bez krila dzaba nam pvih 15 veznjaka
Sabic isto kao i neki drugi igraci za Stupcanice i bolje Kororu gurati nego njega
Daj Ibraheema na krilo **** ga vezni red, momak je brz i samo mu guraj u prostor
**** trening konings je medju najboljima na treningu i dzaba mu
Ma dvije identične utakmice nebitno ko je u sastavu. Ti određuješ formaciju shodno igračima na terenu a ne po onome šta rade ili ne rade. Opet kažem, dvije identične utakmice gdje se sve svelo na nabijanje lopte. Ovaj sistem ne može proći u BiH.

U ovoj ligi moraš stati u srednji blok, sačuvati vlastiti gol i biti strpljiv u napadu. Rijetko se koja utakmica potpuno otvori. Što prije Slaviša to shvati to bolje za sve nas.

Edit : Ako to ne može shvatiti u ove dvije utakmice onda mu je bolje da ide. Nije mu ovo Slovenija.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 16 feb 2026, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

blap
Kontakt:

Post Postao/la blap » 16 feb 2026, 20:58

Pablo11 je napisao/la:
13 avg 2023, 04:13
Lijepo je vidjeti sve ovo i dozivjeti, jos da se morza rijesiti zauvijek to bi odlicno bilo.
:puke:

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 16 feb 2026, 20:59

Kaze majstor za prekide, ne pamtim kad smo dali gol iz prekida. Mali šabić ubacuje po podu, alić na drugu, erik prejako negdje na drugu stranu…. Nadam se da slaviša nije novi krsmanović jer ovo večeras je bilo dno dna. Ne znam više ni je li ostavka rješenje jer su ovi igrači limitirani. Pojačanja mi iskreno nisu nešto možda jedino Prokop ovo ostalo se može vidjeti i u Rudara npr. Nadam se da će uslov da dobiju platu za ovaj mjesec i da slaviša ne dobije nogu biti pobjeda protiv veleža!

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 16 feb 2026, 21:00

Levin je napisao/la:
16 feb 2026, 20:58
NoDi80 je napisao/la:
Levin je napisao/la:
16 feb 2026, 20:30

Ma daj NoDi pogledaj malo bolje. Sve je to isti princip ali nije isto igrati prijateljske gdje ti protivnik nema imperativ pobjede a skroz drugo je takmičarska utakmica protiv ekipe koja ima kvaliteta dovoljno da te pobjedi a i ono gdje nisu kvalitetni se utegne kad imaju imperativ i dovoljno motiva.

Što prije Slaviša shvati da ova liga nije zaje*ancija i da mu kreatori igre ne mogu biti štoperi jer nemaju kvalitet tim bolje.

Treba da igramo ovako
………Huskovic
Cveta Dragovic Vini
…..Prokop Pejic
……..Cosic

Ne moze natrpati 4,5 veznjaka radovac, erick, milosevic, prokop i kontat da cemo tako dominirati kroz sredinu
Sabic isto kao i neki drugi igraci za Stupcanice i bolje Kororu gurati nego njega
Daj Ibraheema na krilo **** ga vezni red, momak je brz i samo mu guraj u prostor
Ma dvije identične utakmice nebitno ko je u sastavu. Ti određuješ formaciju shodno igračima na terenu a ne po onome šta rade ili ne rade. Opet kažem, dvije identične utakmice gdje se sve svelo na nabijanje lopte. Ovaj sistem ne može proći u BiH.

U ovoj ligi moraš stati u srednji blok, sačuvati vlastiti gol i biti strpljiv u napadu. Rijetko se koja utakmica potpuno otvori. Što prije Slaviša to shvati to bolje za sve nas.
+1
Mi sve sto smo kao pokusali prema naprijed je bilo nazor, na brzinu nesto, na vrat na nos, bez smislenosti samo na horuk. Kretnja igraci bez lopte ne postoji, ne otvaraju se ne traze loptu, sve je prelose izgledalo. Rezultat je i dobar kakav je mogao biti… uzas

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 16 feb 2026, 21:03

Kakva skupina karinaša.
Na čelu sa trenerom.

Jesil slijep il glup **** te otac u ****
MA HAJTE MOLIM VAS

tiagofaria25
Kontakt:

Post Postao/la tiagofaria25 » 16 feb 2026, 21:03

slika

Janezi, **** nam majku.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 feb 2026, 21:05

Dobro je nema još srčanih na tribinama a moglo bi i to dozivit.Ni Sabur vise ne pomaze.Pocelo se razmisljat da se dignu ruke od ovoga i kaze se dosta.Haj to uradi nakon 50 godina.

JohannWolfgang
Kontakt:

Post Postao/la JohannWolfgang » 16 feb 2026, 21:06

Pablo11 je napisao/la:
16 feb 2026, 20:47
JohannWolfgang je napisao/la:
16 feb 2026, 20:22
Ljudi dragi pa skontajte malo. Ima onaj film o liku koji iznova prozivljva isti dan. Sve isto. Tako i mi isto. Nije ovdje problem trener, vec odavno nije. Pa mi smo jednog Odovica otjerali koji je od govana pravio pitu. Otjerali smo Amara dva puta koji se priziva ovdje. Otjerali smo Vladu nakon tri utakmice. Sjeca li se neko da nam je Baka Sliskovic bio trener? Kao kroz maglu. Bruno, Coric, Arap, Mulalic, Adzem, Slavko, Krcmarevic, Kostic….i sve isto. Apsolutno isto. Da ne nabrajamo igrace sad i koliko je njih proslo kroz klub i opet isto.

Meni je zao Stojanovica jer mislim da je dobar trener, ali sam sebi skace u stomak vratolomijama koje su neshvatljive ali evo ja nisam pametan da Cvetanoski odigra dvije utakmice kao Salah onda deset kao Drljo. Vini odigra kad udje kao onaj iz reala stavis ga od prve minute ne zna loptu voditi. Autoput kroz sredinu kao da nema nikog. Erik ne zna sta znaci promjena strane i ritma isto bik vidi jednu stranu i siluje iako je visak na kontra strani. Jednostavno kao da svi pruze najgore od sebe. Veca tuga je sto je ovakva ekipa dobila i Borac i Zrinjski i pitare i Velez. Kako i zasto? Vjerovatno tu treba traziti razloge i za lose partije.

Mislim da je rjesenje totalni reatart i krenulo je dobro razlazom s mnogim igracima, neki i nece da razgule pa treba i to uzeti u obzir. Slavisa mora hitno sve nove igrace ubaciti, Dragovica ubaciti da igra i mozda jos nekog mladjeg momka npr na gol Cosica. Prokop je meni solidan veznjak i vidjelo se da momak nema s kim odigrati Erik neupotrebljiv vise smetao nasim igracima. Pejic djeluje bolje dosta od mrtvog brazilca.

Uglavnom ne znam da li je vrijeme za totalnu negativu. Da je dobro nije nikako, lose je, odron je, ali mi moramo hitno naci strpljenja ako je ostalo, pa na kraju nije lose ni preskociti neku utakmicu jer su veceras zvizduci poceli u trecoj minuti i mislim da nam je sav plan pao u vodu i da su poceli bezveze nabijati lopte u bunar. Jer nemamo mi vise sta mijenjati sve smo izmijenjali od uprava predsjednika skupstina direktora trenera savjetnika igraca…i opet smo na istom.
Upravo to. Slavisa koji trazi igru od golmana, a na tim pozicijama ima Sukilovica bilmeza tokmaka degena ne znam sta vec koji primi i nabije loptu, nema tacnog pasa po utakmici ili sedorfa jos glupljeg igraca. Muftic ne zna izbiti loptu i to je odmah u startu problem.
Smatram da ima Slavisa mana nekih eksperimenata, ali mi to ne djeluje lose, u smislu toga da ovim igracima jednostavno nema pomoci, pa nesto pokusava izvuci. Ljudi moraju shvatiti da ovim debilima ne pomaze ni Osim ni Klopp ni peti ni deseti.
Ono sto od sljedece tekme treba je gurnuti sve nove, nebitno jel imaju trening odradjen ili ne, uigrani jesu nisu ,sve je to nebitno jer ovi svakako na terenu ni na sta ne lice, ne mogu izgledati gore od ovoga.
Ocigledno je to i Slavisa shvatio po izjavi.
Da, slazem se apsolutno. Ne treba se zavaravati da je Slavisa neki sad mag, da jeste ne bi ni prisao ovoj ligi, ali isto tako nije ni totalna neznalica kakvih je bilo kod nas. Da mi imamo spremnog boljeg trenera koji ce odmah unaprijediti sve svako bi prihvatio, ali nemamo mozemo dovesti samo goreg ili istog. Vakat je da se ovo kolo nesrece jednom zaustavi.
Posebno to za nove igrace, ali mislim da on dosta kalkulise jer je svjestan da su kola krenula niz brdo i s ovim poznatim pokusava okrenuti stvari, jer i da stavi sve nove pa se desi kiks bice promasaji svi, zvizduci i ode sve jos gore. Realno kasno su nam se pridruzili skoro svi novi igraci i pokusava da ih po malo dozira i ubacuje. Problem je sto je vrag odnio salu i nema prostora vise za kalkulacije.

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 16 feb 2026, 21:07

Ne zna čovjek šta da napiše više, ne pamtim kad sam bio ovoliko ljut na klub, čovjek im sve da, strpljenje, podršku, članske, sezonske, pojedinačne, vazda najposjećeniji stadion, i opet qrčina. Ma mrš više! Znate li vi gdje ste? Nema mjesta za prosjek! Nema mjesta za loš psihološki momenat! Nije ovo više da sa par juniora i par iskusnih ganjaš prvo mjesto i Evropu. Hoćemo igračine na ljeto, IGRAČINE, koje su pojam za ovu ligu, brojkama, mentalitetom, kvalitetom, na sve ijednoj poziciji! Hoću ba šampione u ekipi! Hoću igrače koji su osvajali trofeje, sve ijedan da dođe iz lige jače od naše, iz ekipe jače od prve 3 iz naše lige! Platite, sad imamo eto kao neku lovu. Najavio si Nijaze da možemo parirati pa čak i premašiti vodeću trojku prema mogućnosti pojačanja, plata i svega što ide uz to! Pazi šta si rekao! Nek prođe sad kako prođe, na ljeto ČISTKA! Sve do jednog kojeg je zakačilo da igra u najvećem klubu u državi, a nije ni za Mošćanice! Ako treba ne ostaviti nijednog loji nije sad došao na zimu! Ako treba i neke od njih nabit nogom! Nadam se samo da ćemo ostati u ligi ako ovako nastavimo, stidite se!
Zadnja izmjena: Blueforce21, dana/u 16 feb 2026, 21:13, ukupno mijenjano 2 puta.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 16 feb 2026, 21:10

Blueforce21 je napisao/la:
16 feb 2026, 21:07
Ne zna čovjek šta da napiše više, ne pamtim kad sam bio ovoliko ljut na klub, čovjek im sve da, strpljenje, podršku, članske, sezonske, pojedinačne, vazda najpodsjećeniji stadion, i opet qrčina. Ma mrš više! Znate li vi gdje ste? Nema mjesta za prosjek! Nema mjesta za loš psihološki momenat! Nije ovo više da sa par juniora i par iskusnih ganjaš prvo mjesto i Evropu. Hoćemo igračine na ljeto, IGRAČINE, koje su pojam za ovu ligu, brojkama, mentalitetom, kvalitetom. Hoću ba šampione u ekipi! Najavio si Nijaze da možemo parirati pa čak i premašiti vodeću trojku prema mogućnosti pojačanja, plata i svega što ide uz to! Pazi šta si rekao! Nek prođe sad kako prođe, na ljeto ČISTKA! Sve do jednog kojeg je zakačilo da igra u najvećem klubu u državi, a nije ni za Mošćanice! Nadam se samo da ćemo ostati u ligi ako ovako nastavimo, stidite se!

Tako ce i biti, zimi ne mozes kvalitetnog igraca naci, ne bude li na ljeto cistka, spremaj se ubrzo za federalnu

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 feb 2026, 21:11

zeljodogroba je napisao/la:
16 feb 2026, 21:00
Levin je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:

Treba da igramo ovako
………Huskovic
Cveta Dragovic Vini
…..Prokop Pejic
……..Cosic

+1
Mi sve sto smo kao pokusali prema naprijed je bilo nazor, na brzinu nesto, na vrat na nos, bez smislenosti samo na horuk. Kretnja igraci bez lopte ne postoji, ne otvaraju se ne traze loptu, sve je prelose izgledalo. Rezultat je i dobar kakav je mogao biti… uzas
Druže, Zrinjski kad je najjači bio fenjeraše je dobijao sa 1:0 ili golom razlike. Kad si strpljiv i imaš dobre sisteme u igri pobjeda će doći. Ljudi nam danas stali u srednji blok i pustili nas da priđemo. Cveta predao 15 lopti protivniku jer pokušava da odigra što prije. Šuki i Seedorf k'o muha bez glave, ako im se niko ne otvori odmah nabijanje.

Možda bi nama u ovom trenutku trebao trener kao Mario Ivanković. Trener koji ima vrlo jednostavan i oprezan pristup igri. Ja ne vidim drugog.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 feb 2026, 21:11

16 feb 2026, 21:06
Pablo11 je napisao/la:
16 feb 2026, 20:47
16 feb 2026, 20:22
Ljudi dragi pa skontajte malo. Ima onaj film o liku koji iznova prozivljva isti dan. Sve isto. Tako i mi isto. Nije ovdje problem trener, vec odavno nije. Pa mi smo jednog Odovica otjerali koji je od govana pravio pitu. Otjerali smo Amara dva puta koji se priziva ovdje. Otjerali smo Vladu nakon tri utakmice. Sjeca li se neko da nam je Baka Sliskovic bio trener? Kao kroz maglu. Bruno, Coric, Arap, Mulalic, Adzem, Slavko, Krcmarevic, Kostic….i sve isto. Apsolutno isto. Da ne nabrajamo igrace sad i koliko je njih proslo kroz klub i opet isto.

Meni je zao Stojanovica jer mislim da je dobar trener, ali sam sebi skace u stomak vratolomijama koje su neshvatljive ali evo ja nisam pametan da Cvetanoski odigra dvije utakmice kao Salah onda deset kao Drljo. Vini odigra kad udje kao onaj iz reala stavis ga od prve minute ne zna loptu voditi. Autoput kroz sredinu kao da nema nikog. Erik ne zna sta znaci promjena strane i ritma isto bik vidi jednu stranu i siluje iako je visak na kontra strani. Jednostavno kao da svi pruze najgore od sebe. Veca tuga je sto je ovakva ekipa dobila i Borac i Zrinjski i pitare i Velez. Kako i zasto? Vjerovatno tu treba traziti razloge i za lose partije.

Mislim da je rjesenje totalni reatart i krenulo je dobro razlazom s mnogim igracima, neki i nece da razgule pa treba i to uzeti u obzir. Slavisa mora hitno sve nove igrace ubaciti, Dragovica ubaciti da igra i mozda jos nekog mladjeg momka npr na gol Cosica. Prokop je meni solidan veznjak i vidjelo se da momak nema s kim odigrati Erik neupotrebljiv vise smetao nasim igracima. Pejic djeluje bolje dosta od mrtvog brazilca.

Uglavnom ne znam da li je vrijeme za totalnu negativu. Da je dobro nije nikako, lose je, odron je, ali mi moramo hitno naci strpljenja ako je ostalo, pa na kraju nije lose ni preskociti neku utakmicu jer su veceras zvizduci poceli u trecoj minuti i mislim da nam je sav plan pao u vodu i da su poceli bezveze nabijati lopte u bunar. Jer nemamo mi vise sta mijenjati sve smo izmijenjali od uprava predsjednika skupstina direktora trenera savjetnika igraca…i opet smo na istom.
Upravo to. Slavisa koji trazi igru od golmana, a na tim pozicijama ima Sukilovica bilmeza tokmaka degena ne znam sta vec koji primi i nabije loptu, nema tacnog pasa po utakmici ili sedorfa jos glupljeg igraca. Muftic ne zna izbiti loptu i to je odmah u startu problem.
Smatram da ima Slavisa mana nekih eksperimenata, ali mi to ne djeluje lose, u smislu toga da ovim igracima jednostavno nema pomoci, pa nesto pokusava izvuci. Ljudi moraju shvatiti da ovim debilima ne pomaze ni Osim ni Klopp ni peti ni deseti.
Ono sto od sljedece tekme treba je gurnuti sve nove, nebitno jel imaju trening odradjen ili ne, uigrani jesu nisu ,sve je to nebitno jer ovi svakako na terenu ni na sta ne lice, ne mogu izgledati gore od ovoga.
Ocigledno je to i Slavisa shvatio po izjavi.
Da, slazem se apsolutno. Ne treba se zavaravati da je Slavisa neki sad mag, da jeste ne bi ni prisao ovoj ligi, ali isto tako nije ni totalna neznalica kakvih je bilo kod nas. Da mi imamo spremnog boljeg trenera koji ce odmah unaprijediti sve svako bi prihvatio, ali nemamo mozemo dovesti samo goreg ili istog. Vakat je da se ovo kolo nesrece jednom zaustavi.
Posebno to za nove igrace, ali mislim da on dosta kalkulise jer je svjestan da su kola krenula niz brdo i s ovim poznatim pokusava okrenuti stvari, jer i da stavi sve nove pa se desi kiks bice promasaji svi, zvizduci i ode sve jos gore. Realno kasno su nam se pridruzili skoro svi novi igraci i pokusava da ih po malo dozira i ubacuje. Problem je sto je vrag odnio salu i nema prostora vise za kalkulacije.
Po meni jedina opcija bez kalkulisanja i trazenja trenera jer ovdje Bog ne pomaze, moze biti Dino ako zeli sa debilima da radi.
Fk Željezničar.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 16 feb 2026, 21:11

blap je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
13 avg 2023, 04:13
Lijepo je vidjeti sve ovo i dozivjeti, jos da se morza rijesiti zauvijek to bi odlicno bilo.
:puke:
To je najveće smece koje su forumi vidjeli. Al nikad takvo smece nece dobiti ban.

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 16 feb 2026, 21:12

Bio sam veliki fan Slaviše u početku, mislio sam da će se malo raspitati u kakvu ligu dolazi i koga je prihvatio trenirati.

Nažalost, Slaviša pojma nema gdje je došao. Potcijenio je gostovanje u Posušju, mislio lako će, eksperimentisao sa sastavom i formacijom. I paf. Večeras sa Rudarom je sve bilo promašeno. Pa na treningu nešto kažnjava igrače. To se obilo Adžemu o glavu, obit će se i Slaviši. Igrači su kvarnjaci i sa njima diktatura ne prolazi. To je moglo prije, danas više ne. Druga vremena. Njemu igrači za preokret protiv rastrčanog protivnika Krpić i Radovac, pa to je da se rokneš. Zapali trenersku licencu odmah.

Nažalost, Velež je biti ili ne bi, tamo moramo uzeti tri boda kako znamo i umijemo. I ako se to ne desi, slijedi borba za opstanak ybg.

I moramo prestati nagomilavati igrače, ovo nikud ne vodi. Imamo 30 ljudi u timu. Treba srezati na 22 i sve ostalo eliminirati, da ne primirišu stadionu.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

SG1921
Kontakt:

Post Postao/la SG1921 » 16 feb 2026, 21:12

Muftić je definitivno za klupe. Ovi Holanđani su teški amateri. Mi smo dno otkako nemamo Šošića koji nam je nosio igru. Bukvalno nismo odigrali jednu kako treba utakmicu otkako se on povrijedio. Šukilović i Sedorf su katastrofalan tandem, pogotovo ovaj prvi. Kao i Odinaka, to nisu igrači za profesionalni fudbal. Krpić muha bez glave, a realno svi naši napadači su takvi. Nemamo nijednog igrača za kojeg možeš reći svaka čast, momak je odigrao dobro. Ali najveći problem je što mi nemamo ni igru. Osnove fudbala ne postoje, pas, tranzicija, ubacaj, ništa. Sve izgleda amaterski bez ikakve ideje.

Šta uopšte očekivati u Mostaru s ovakvim stanjem?
The South will rise again

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, Google Adsense [Bot], Levin, Omerta1921, yurrr i 35 gostiju.