Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo jedan čovjek može vratiti staru slavu Željezničaru. Taj čovjek je na njihovu žalost nepoželjan u klubu. # mu je.
Nikad poraz, samo lekcija.
Jes', da nema popust za članove bila bi to strašna cijena, kao na Old Traffordu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Virto malo naletio na jaceg. Neka neka. Zanimljivije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uvijek mi je bilo simpatično kako razvodnjavaju rasprave kad ih zakucaš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- pitar
- Kontakt:
Navijačka grupa koja je prodala paralu "nikom te ne damo" za nekoliko plačenih gostovanja sada se nalazi pred još jednom poslovnom ponudom.
Tarabljenje najtrofejnijeg trenera sa južne tribine izgleda da će dobiti svoju cijenu.
Fotelju koje nije bilo, glavni operativac je ponovo donio u klub.
Tarabljenje najtrofejnijeg trenera sa južne tribine izgleda da će dobiti svoju cijenu.
Fotelju koje nije bilo, glavni operativac je ponovo donio u klub.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Kad mu napises da je glup on jos vise pise, valjda konta kompliment.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Gluperdo, cudi me od tebe da nisi s nama uporedio situaciju Ljajica i Jovica i njihove djevojke, jer ipak ima veze sa Srbijom...stvarno si me razocarao, ocekivao sam to od tebe.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Meni je najjace da im je Adzem jos uvijek kriv za sve. Realno covjek se ugradio u ove holandeze, opet nije on dovoljno pametan za tako nesto vec je to neko unaprijed isplanirao a njemu dobro kako god. Znao je da nece dugo
Ali to ne mijenja cinjenicu da sada opet nisu dovedeni menadzerski igraci a i trener. Adzem je Stojanovica oducio od fudbala sa ovim istim parmacima u koje se ugradio.
Dovesti Bicakcica koji godinu dana nije potrcao kako treba je suludo, Muharem takodjer i to ga covjek na prvom treningu jos otjera (Nodi reci nam koliko si dobar na njemu).
Nastic Prokop da imaju kvaliteta i nekih ponuda ne bi oni dosli ovde, a pogotovo ih klubovi ne bi pustili djabaluka.
Zanimljivo ce biti kada se raskidali ugovori.
Samo je pitanje koliko se Nijaz ugradio na svaku platu, 5-6 igraca po milju dvije bar ihh
Ali to ne mijenja cinjenicu da sada opet nisu dovedeni menadzerski igraci a i trener. Adzem je Stojanovica oducio od fudbala sa ovim istim parmacima u koje se ugradio.
Dovesti Bicakcica koji godinu dana nije potrcao kako treba je suludo, Muharem takodjer i to ga covjek na prvom treningu jos otjera (Nodi reci nam koliko si dobar na njemu).
Nastic Prokop da imaju kvaliteta i nekih ponuda ne bi oni dosli ovde, a pogotovo ih klubovi ne bi pustili djabaluka.
Samo je pitanje koliko se Nijaz ugradio na svaku platu, 5-6 igraca po milju dvije bar ihh
Željezničar je dovodio igrače za narednu sezonu. I tad će morati napasti titulu šta god ko od njih ovdje pisao.
Što se tiče sinoćnje utakmice, Perica ju je baš dobro spremio. Tačno se znal na koga se kad i gdje ide. Još mu je Slaviša pomogao sa izborom igrača.
I ja bi volio da Rudar ostane.
Što se tiče sinoćnje utakmice, Perica ju je baš dobro spremio. Tačno se znal na koga se kad i gdje ide. Još mu je Slaviša pomogao sa izborom igrača.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Pa nema ti smisla ta prica da je dobar ne bi dosao ovdje. To je izumrlo prije nekoliko godina, jer i vi i borac i zrinja ste dovodili top igrace koji su se pokazali. Znaci koji god igrac dodje u nasu ligu je krampa jer sto bi dosao kod nas?bvsic je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:41Meni je najjace da im je Adzem jos uvijek kriv za sve. Realno covjek se ugradio u ove holandeze, opet nije on dovoljno pametan za tako nesto vec je to neko unaprijed isplanirao a njemu dobro kako god. Znao je da nece dugo
Fk Željezničar.
Pa evo neko iznad napisa da statut nije prošao...
- jurisicduska
- Kontakt:
Jucer silovani 0:3 na Grbavici
Imaju 10 utakmica u nizu bez pobjede
Imaju 15 godina bez titule
Prica o njihovim sezonskim - mi razvodnjavamo teme.
Za izučavanje.
Imaju 10 utakmica u nizu bez pobjede
Imaju 15 godina bez titule
Prica o njihovim sezonskim - mi razvodnjavamo teme.
Za izučavanje.
Tik-tak tik-tak
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Igrac koji je nekada bio ime dolazi ovde na zalasku karijere kada nema vise ponuda. Izuzetak je Ljajic realno (bio 2 sezone najbolji u srb prije dolaska)Pablo11 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:52Pa nema ti smisla ta prica da je dobar ne bi dosao ovdje. To je izumrlo prije nekoliko godina, jer i vi i borac i zrinja ste dovodili top igrace koji su se pokazali. Znaci koji god igrac dodje u nasu ligu je krampa jer sto bi dosao kod nas?bvsic je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:41Meni je najjace da im je Adzem jos uvijek kriv za sve. Realno covjek se ugradio u ove holandeze, opet nije on dovoljno pametan za tako nesto vec je to neko unaprijed isplanirao a njemu dobro kako god. Znao je da nece dugo
Bicakcic Cimirot Nastic imali drugih ponuda pa iz ljubavi izabrali vamo dolazak? Da ne pricam o Penerandi i tim pokusajima
Cimi tek evo 3-4 zadnje je proigrao do toga katastrofa je bio.
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Zato sto su Vasi pa imate sigurne bodove ali realno tesko da ostanu.Riziko je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:50Željezničar je dovodio igrače za narednu sezonu. I tad će morati napasti titulu šta god ko od njih ovdje pisao.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Hajdeee, jurisicduska, Mostarska, plisek, Zigazaga i 18 gostiju.