Ja govorim za prokopa i ove slicne, Bicakcic je tu vise iz nekog marketinga, moze biti i lider u svlacionici. U situaciji u kojoj se nalazimo prije cu njega gledati da mu je zadnja tekma 2018te bila nego sukilovica.bvsic je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:58Igrac koji je nekada bio ime dolazi ovde na zalasku karijere kada nema vise ponuda. Izuzetak je Ljajic realno (bio 2 sezone najbolji u srb prije dolaska)Pablo11 je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:52Pa nema ti smisla ta prica da je dobar ne bi dosao ovdje. To je izumrlo prije nekoliko godina, jer i vi i borac i zrinja ste dovodili top igrace koji su se pokazali. Znaci koji god igrac dodje u nasu ligu je krampa jer sto bi dosao kod nas?bvsic je napisao/la: ↑17 feb 2026, 16:41Meni je najjace da im je Adzem jos uvijek kriv za sve. Realno covjek se ugradio u ove holandeze, opet nije on dovoljno pametan za tako nesto vec je to neko unaprijed isplanirao a njemu dobro kako god. Znao je da nece dugo
Ali to ne mijenja cinjenicu da sada opet nisu dovedeni menadzerski igraci a i trener. Adzem je Stojanovica oducio od fudbala sa ovim istim parmacima u koje se ugradio.
Dovesti Bicakcica koji godinu dana nije potrcao kako treba je suludo, Muharem takodjer i to ga covjek na prvom treningu jos otjera (Nodi reci nam koliko si dobar na njemu).
Nastic Prokop da imaju kvaliteta i nekih ponuda ne bi oni dosli ovde, a pogotovo ih klubovi ne bi pustili djabaluka.
Zanimljivo ce biti kada se raskidali ugovori.
Samo je pitanje koliko se Nijaz ugradio na svaku platu, 5-6 igraca po milju dvije bar ihh
Bicakcic Cimirot Nastic imali drugih ponuda pa iz ljubavi izabrali vamo dolazak? Da ne pricam o Penerandi i tim pokusajima
Cimi tek evo 3-4 zadnje je proigrao do toga katastrofa je bio.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:47Nijazzzeee dosta je vise, vidis da ne znaju sta pricaju , izvadi ga doktoreee .. rmaspe curi kolko si ih napunio
Brate, po gradu se priča da lik hoće humanitarnu večer za željA da napravi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Evo ga. Imamo prvog pedofila sa.ba foruma.
Ccccc...
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Zeljo lose igra i svi se mi slazemo, ali je jasno da je Zeljo najveci klub u BiH! Zeljo je glavna tema kakvi god rezultati bili
Sutra pitari da pobjede manchester united ja ne buh ovoliko pricao o njima
Sutra pitari da pobjede manchester united ja ne buh ovoliko pricao o njima
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Šta ako strateški partner odustane, a potpisali igrače sa velikim ugovorima? Statut nije prošao, znači sudbina Čelika.
Daj nadji im tamo neku mladu(18)(19)(20)(21) ne moraju svi na istu da napadaju. Smiri vatru u svlacionici
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Momcovi,statut u korpi za smece,gdje je zapelo??
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Voli mlada reprezentativce, yebi ga Mufta.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
U nazivu će bit donatorsko, ali svi znamo da je glavni cilj da se udijeli siromahu. Doduše ni tog neće biti ako statut ne riješe, a kako ide… teško.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Realno i trebate nas zajebavati.
Kako ce nas tek Velez rastaviti od zivota. Ne mozemo se dva puta vaditi preko njih. Cestitam unaprijed @Balordi i onom drvetu.
Kako ce nas tek Velez rastaviti od zivota. Ne mozemo se dva puta vaditi preko njih. Cestitam unaprijed @Balordi i onom drvetu.
- jurisicduska
- Kontakt:
Najjaci ste kada krenu da vas lome !
Glavu gore, samo pratite zvanicne kanale, slijedi puno puno lijepih vijesti. Udruzila se bratija ustasko-dzihadska da vam onemoguci da budete dominantni, prebrodit cete to kao i sve do sad borbe rezima protiv vas i podici se kao fenix iz pepela.
Ponavljam samo zvanicni kanali. Puno puno lijepih vijesti.
Glavu gore, samo pratite zvanicne kanale, slijedi puno puno lijepih vijesti. Udruzila se bratija ustasko-dzihadska da vam onemoguci da budete dominantni, prebrodit cete to kao i sve do sad borbe rezima protiv vas i podici se kao fenix iz pepela.
Ponavljam samo zvanicni kanali. Puno puno lijepih vijesti.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ma kakvi biće to neizvjesna utakmica ako bude Željo imao volju i želju. Ako budete igrali kao sinoć onda teško ili mi kao onu zadnju u Širokom
Slavisa nece docekati kratke rukave na Grbavici. Poslije vrapcica mu slijedi nona u pakas.
Dule, samo nastavi otvarati oci kako igramo lose, jos nismo progledali
I ne zaboravi pomenuti most na Malti.
Dule, samo nastavi otvarati oci kako igramo lose, jos nismo progledali
I ne zaboravi pomenuti most na Malti.
Niko ne smije da preuzme ulogu favorita. 
Nikad poraz, samo lekcija.
Vala ih je mala unistila...
Od hobotnice do krampe, od reprezentativca Nord Macedonia do igraca koji bi u Pofalickom bio rezerva...

Od hobotnice do krampe, od reprezentativca Nord Macedonia do igraca koji bi u Pofalickom bio rezerva...
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑17 feb 2026, 18:56Ma kakvi biće to neizvjesna utakmica ako bude Željo imao volju i želju. Ako budete igrali kao sinoć onda teško ili mi kao onu zadnju u Širokom
Ako ne napravi bar 7 izmjena , vasa pobjeda ko vrata
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DoktorXabaras, Hajdeee, jurisicduska, Mostarska, plisek, Zigazaga i 21 gost.