Premijer liga BiH - aktuelno
-
IMResurrected
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesam li ja pogresno procitao ili napisa covjek da je mazanje svinjske masti po tribini nekakav simpatican navijacki fazon i humor? Nadam se da je ironija u pitanju. Ko je toliko primitivan u 2026 godini, pa Talibani vise kulture imaju. Da Bog sacuva i sakloni.
U oba moguća scenarija sramota nad sramotama. Mislim da nitko nije lud da vjeruje da u ovoj ligi ima nevinih.BegovicRamiz je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:43sta ti kazes kao navijac SB na ovaj niz od 13 poraza od BorcaWagner96 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 12:12Pravit ćemo se da je tako na osnovu zadnjih 5 stranica i glumit da 15700 od 15788 stranica nije *sve osim nogometna* prepirka između navijača Sarajeva / Želje te tradicionalno bošnjačko psovanje mrtvih svakomegh0stHZ je napisao/la: ↑08 mar 2026, 11:26Tema Premijer liga BiH - aktuelno:
- Psovanje majki balijskih, ustaških, karavlaških, brojanje krvnih zrnaca, veličanje negativnih ličnosti od prije 30 godina, aktivne raspave o podjelama, smijanje na mazanje svinjske masti na tribini kada većinski muslimanska grupa dolazi (a ima i ostalih tu, i tako je od osnivanja naših sarajevskih klubova), komentari tipa “ne ispadamo u drugu ligu, nego prvu ligu RS-a”.
Admin: *zvukovi cvrčaka*
Tema FK Sarajevo:
- “Treba Bandiću zube polomit”.
Admin: *10 minuta poslije komentara* “Pozivanje na činjenje kriminalnih radnji ne možemo tolerisati, nije tome mjesto na forumu.”![]()
ko da s Realom igrate jel moguce ovo
Samo Široki!
Retardiran si jaro bez kompromisa ono baš!Brundoo je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:33Draga braćo i sestre Bošnjaci iBošnjakinje,
Pazljivo procitajte komentare ovih izdajnika i dodikovih ubacenih elemenata.
NIJE NIKAKVO CUDO STO STO TAJNO NAVECE ODLAZE U BANJA LUKU ILI STO DOVODE OKORJELE CETNIKE IZ SRBIJE I OSTAVLJAJU IH U SVOJIMA STANOVIMA SA SESTRAMA ZENAMA I MAJKAMA!
A POGOTOVO NIJE CUDO STO APLAUDIRAJU USTASAMA NA GRBAVICI DOK IM PJEVAJU DA NERETVA NOSI LESEVE BOSNJAKA I PSUJU NASU DOKOVINU
Molimo Allaha svevisnjega da ih kazni skupa sa izdajnickim klubom kojega podrzavaju!
zeljovolimte je napisao/la: ↑07 mar 2026, 21:08Brundo **** li ti majku i po tom profilu.
Jesi li ponosan na ovo sto uradise tvoji iz Doboja.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

Molim Arena sport da slj put prije objavljivanja ovakvih sadržaja stave oznaku RP da na vrijeme pošaljem djecu u drugu sobu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja kad sam vidio sinoc da se pise o svinjskoj masti na gostujucoj tribini mislio sam da je u pitanju neka morbidna zajebancija, kakve i inace citamo na ovoj temi. Kad pomislis da ne moze nize, dokazu da moze itekako. Kakvo divlje pleme. Nevjerovatno.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:16Šta kaže onaj četnik navijačka fora namazati gostujuću tribinu svinjskom masti. Sve dok se mi između sebe bijemo gdje stignemo i glumimo navijače ovako će biti. Kada je srpska grupa napala srpsku ili hrvatska hrvatsku nikad. To bez kodeksa ikakvog treba trat gdje stignemo da im ne padne na pamet ni kada upalu pluća fasuju. Pa kada oslobodimo državu gurati priču. Šta ćeš sa ovakvim majku mu guzim
Ma za ove prijetnje s foruma, što bi se reklo 'prazna ne puca'..zanemari ti forum.Simpatizer je napisao/la: ↑08 mar 2026, 10:00Mnogo bolja fora od svinjske masti su ucestale prijetnje na ovom forumu.
Kako se ne nasmijati![]()
Ulica je ta koja će vama ponovo svesti račune i presuditi, jer tu nisu ovi forumaši polu retardirani, striktno navijači i jalija katilski nabrijani će vam dohakati.
Kad se okupi raznih profila željnih prangijanja vlahadije i šokadije, to ti na forumu služi samo u svhe hvalospjeba, ovdje je 90% debila koji salacaju jaja i misle da su faktor neki, nečega, pola ih nema redenik gostovanja odrađenih a vjerovatni ni domaćih za na prste nabrojati. Ne žalim vas realno, obzirom da pljujete i pokušavate knstantno oskrnaviti Islam, za to je predviđena jako bolna kazna i potom crnina u matera vam. Samo strpljenja dok se hođino samelje, doći će vakat polaganja računa.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- VibeTribeX
- Kontakt:
Kome će se polagati računi? hahahaha
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ne vjerujem sta citam, koja kolicina mrznje i agresivnosti za jedno nedeljno popodne 
Curva Sud
- VibeTribeX
- Kontakt:
Covjek je odigrao maestralno. Pokazatelj da mi nismo.politicka furda od kluba, kao Zrinski/Zrinjski (kako je vec ispravno).HercegovinaCali je napisao/la: ↑08 mar 2026, 11:58Nemoj tako, Tomi Jurić je vašu nagradu za najboljeg igrača utakmice stavio na najvišu policu u stanu.Argentina je napisao/la: ↑08 mar 2026, 11:35Ne pratim politicke prcije, a daleko ste vi jos od kluba.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 mar 2026, 11:20
Pogledaj film .Onako dobar je za neupućene i agresivne kao što si ti.![]()
Zaboravio sam, **** ti mater jos jednom i tebi i Zrinskom
P.S. Ako se dogovorite, javite koju godinu uzimate kao zvanicnu i jeste li Zrinjski ili Zrinski. Mozda drug Dragan javi ovih dana.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Slazem se.
Steta sto drugi tako ne razmisljaju, dijelom Zeljovci, a jos vise vasi se slade na ovakve stvari (Vanja, Fks74 i ostali)
Prvak NR BiH: 1946
Mi u Banjaluci pijemo kafu na visokoj nadmorskoj visni necemo da blejimo dole sa vama flamingosima… Inace kako je dole u minusu? 
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Kakva stoka ovdje zivi... bjezite, djeco, odavde.
Cuj mazali stolice svinjskom mascu.... stoka seljacka!!
Ovo treba napalmom zaljevati na sedmicnoj bazi.
FUJ!!!
FUJ!!!
Polako pročitaj još jednom. Nisi nikad pravio forum i ne znaš ni koje su mogućnosti foruma, čemu služe grupe koje se mogu kreirati. BAŠ iz razloga da možeš davati pristup na neke teme. Sad da odeš pisati po FK Sarajevo temi dobit ćeš ban kao navijač Željezničara. Ovo bi ti spriječilo u korijenu, bez da lične podatke ljudi ostavljaju. LOGIČNO da nećeš ličnu kartu vaditi. Zakonski je zabranjeno tražit na uvid osim ako nisi MUP. Ne da ti ocd i adhd očigledno nešto do kraja čitati.GavranBeli je napisao/la: ↑08 mar 2026, 14:43Tvoj prijedlog se kosi upravo s politickom scenom koja je trenutno u BIH. Ne pratim te tik tokove al sam vidio kao svako sta je Faco pričao, pa mu smjestili u muriju za nista. E tako bi ti nesto na javnom forumu etiketirao osobe, da se zna ko pise, pa da takvi poput tebe prave lazne profile i prozivaju ljude. Ja imam veze s SDA ko mara u krivi ****, tako da to nema veze s mozgom. Cemu ti imaš potrebu da znas sta neko pise, ma sta god to bilo. Bavi se pametnijim stvarima u zivotu od toga ko ce pisati na javnom forumu.gh0stHZ je napisao/la: ↑08 mar 2026, 14:23Ma ja, sad ću pogaziti ovo da politici nema mjesta na forumu, ali samo ću reći da je ovo klasično ponašanje koje nas je i dovelo u situaciju u kojoj nam se klubovi danas nalaze.GavranBeli je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:46Evo dobili smo na forumu Nipovce, sdp e vjecnike, ko sto su Facka zatvorili ne smijes vise ni psovati, odmah te uhapse. Kakvih budala ima s idejama na forumima sta je ovo jebote forum a ti njega. To isto da tražiš od Facebook da ukloni lazne profile koji botuju za stranke dan noc, prave ljude budalama.
Daš konstruktivan prijedlog, doðe neki hahar okorjeli SDAovac i proglasi te NIPovcem, iako nikakve političke asocijacije nemaš i ne interesuje te generalno.
Najveći problem je u vama takvima kojima odgovara stanje kakvo jeste, pa iz kojeg god tabora bili, i gdje gušite svaki pokušaj da se nešto poboljša. Odmah idu komentari “budale, čuj prijedlog da se poboljša nešto”. Ne kažem da se za paovku hapsi, ali zatucani Bošnjo mozak ne zna razliku izmeðu javne rasprave i komunikacije sa uvažavanjem i drugih, bez vulgarnosti. Ali dobro s obzirom da si obdanio kojoj vrsti propagande si podložan, nije ni čudo ovakva reakcija.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Đesi ultra, čuj ultra, mrš
-
Marokanci58
- Kontakt:
Djeco ostanite ovdje ne slusajte svakakve budale. Ne ostavljate svetu zemlju Bosnu za koju su vam očevi krv dali.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑08 mar 2026, 16:16Kakva stoka ovdje zivi... bjezite, djeco, odavde.
FUJ!!!
Kad tad će istina i pravda pobijediti. Još jednom borite se protiv četnika i ustaša za dobrobit svoje zemlje, ne ostavljate im Bosnu jer je žele u uništiti.
Tek sad vidjeh ovu foru sa mazanjem tribine
Bas je super zaebancija svaka im cast
Ono dolaze ti goveda a ispod njih svinjska mast
Odlican šuk nema šta
Bas je super zaebancija svaka im cast
Ono dolaze ti goveda a ispod njih svinjska mast
Odlican šuk nema šta
Degenerik Tobe uvijek ima profil u rezervi. Kakav mentol.
Pa mislim da ovi moji samo prave refleksiju na vaša podbadanja i provokacije, jer je Sarajevo unazad par godina daleko najviše oštećeno od sudija i kojekakvih mešetara.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Jet2Holiday, LondonBlues, primussucks, Venom, Vorovus i 43 gosta.