BiHSportman je napisao/la: ↑08 mar 2026, 17:45To sam jučer govorio i neko me je citirao, kaže ti nemaš pojma o fudbalu. Ne može deset ljudi isto govorit i ti bit pametan, ko god da si, ne mogu da se sjetim nicka.berjan je napisao/la: ↑08 mar 2026, 17:43pojma nemam onda ja nisam gledao istu utakmicu, jovic pojeo galceva svaki duel dobijen, sreca pa kanta ekipa pa misu uspjeli to materijalozovati
otprilike iste visine a bukvalno ga na ledjim odnese sa sobom
galcev skolovan igrac vidi se ali brate blijed ko krpa i slab fizicki vjv ga zato nije niko ni uzeo za dzaba sa slobodnim papirima a ima jos eu papire
odinaka krampon ali nevjerovatne fizicke predispozicije on jedini moze kontru stici vratiti se sto je radio milion puta na grbavici kad napadnemo
ne samo ovo u doboju galcev protiv sloge nego su ga i mostaru protiv veleza nosali na ledjima
takodje na grbavici sa zrinskim odbija se od onog šakote krila
ne zelim nista da serem ja bi volio da nam bude maradona ali jednostavno tako sam vidio, sad mozda bude ok protiv nekog laganijeg krila , velez zrinski i sloga su bas fizicke ekipe
Ja to govorim isto, ali @zeljodogroba me proziva da sam pitar i bacam patke
Galceva imas i po prvoj federalnoj, bar ove 3 utakmice sto smo gledali, mozda mu treba vremena , vicemo.. al
sad za sad je ovo lose
Ocjena od 1do5 (2)