FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Kakav samo trebas biti kapacitet da pomislis da ti je kriv Guso, Alihodzic. Da ponovimo opet gradivo Krcmarevic, Kostic, Ivankovic, Akrapovic, El Torabi, stručni stab talijani, kurci palci i sta bi na kraju od svega? Stvarno moras biti dobro ograničen da mislis da su problem navedeni ljudi. Tako se pisalo da je Amar kamatar isto, ne znam samo jel vi to sami skontati sebi u glavi pa umislite ili ste glupi toliko da ne vidite svojim očima.
- BiHSportman
- Kontakt:
Ne držite me za riječ, ali kompletna uprava je raspuštena na čelu sa Brkovićem. Mirvić ih uhvatio kako kradu.
-
MisterBlue
- Kontakt:
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
najavio samKajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 mar 2026, 14:33glasine koji ce botovi krenut ubrzo sirit odma da se zna da nisu tacne.
Lp
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Botovi pokušavaju, i očekujemo ovakve spinove, ne treba padati na ovo.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑09 mar 2026, 09:49najavio samKajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 mar 2026, 14:33glasine koji ce botovi krenut ubrzo sirit odma da se zna da nisu tacne.
Lp
PUNA PODRŠKA NIJAZU BRKOVIĆU I MIRVIĆU!
Botovi iz Rajlovca, propao vam dogovor sa zajedničkog Iftara od neku noć.... Kako vas samo Boga nije stid.
-
GavranBeli
Gdje nam je nodi strucnjak. Pogledaj sastav ako nisi gledao utakmicu sta se desi kad ubacis mlade igrace protiv Dinama koji kostaju kako ti nama rece 2, 3, 4 miliona.
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
GavranBeli je napisao/la: ↑09 mar 2026, 09:05Kakav samo trebas biti kapacitet da pomislis da ti je kriv Guso, Alihodzic. Da ponovimo opet gradivo Krcmarevic, Kostic, Ivankovic, Akrapovic, El Torabi, stručni stab talijani, kurci palci i sta bi na kraju od svega? Stvarno moras biti dobro ograničen da mislis da su problem navedeni ljudi. Tako se pisalo da je Amar kamatar isto, ne znam samo jel vi to sami skontati sebi u glavi pa umislite ili ste glupi toliko da ne vidite svojim očima.
Druze na stadionu sam ravno 22 godine kada sam pocinjao tek ti ljudi su igrali zavrsili karijeru i dan danas su tu... Volim i poštujem nase... Al osjetilo se uhljebljenje i zasićenost... Mjesamo babe i zabe. Iz mojih usta ustat pa rec porodica Osim sto sve vrijeme i propagiram. Ne znači da sam glup Burke nego da gledam Jedne te iste ljude. Da dosli iz svemira stranici u nasu cirkus ligu to i ja ane podrzavam al ne smatram da od našeg kadra su Guso Alihodzic itd najstrucniji pa da provedu vjecnost na poziciji. Pozdrav moj Gavrane nekad si se slagao sa mnom sad me prozivas da sam glup...je be mu misa kako to
- dubioza144
- Kontakt:
Sto radi zdravlja, nek pogleda svoju pressicu i odma ce se ozdravit
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- mamonelafo
- Kontakt:
Hahahahahaahahha, doktore, prokužio si ih hahahaha, pet dana ranijeKajkutenjoyer je napisao/la: ↑09 mar 2026, 09:49najavio samKajkutenjoyer je napisao/la: ↑04 mar 2026, 14:33glasine koji ce botovi krenut ubrzo sirit odma da se zna da nisu tacne.
Lp
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 09 mar 2026, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
GavranBeli
Guso, Amar, Mulalic, Alihodzic, Pekic, Fadil Zeric I da ne nabrajam. Fadil bio problem, ovakav, onakav, sta su uradili u omladinskom pogonu poslije njega? Ako pratis 22 God onda znas koje smo igrace napravili u tom periodu. I da sad ne duzimo, nije stvar u tim ljudima poenta je da se pljuje sve sto je nase a to je sve krenulo od lobotomije, kvazi navijaca, bolesnika, koji dan dan pisu jedne te iste stvari. Prije je bio ORG, bio ovaj forum, nisu postojali ovi ljudski otpadi koji pisu ovdje i na lobotomiji. I sta je poenta svega da su ovdje jedini krivci raznorazni lopovi koji su se stranački metiljali po klubu od Ustamujica, Pasica, Tunovica, a da ne pisem o Misimovicem poltronima, da mu je sin bio pokusaj menadzera, strucnjak za kafu pametnjakovic i da ne nabrajam dalje. Koji veze nemaju s sportom, fudbalom, Zeljom a bili su u klubu. I da ne duzim bezveze, imamo sad kao investitora, ti si za direktora doveo novinara??? Ako mislis da se tako pravi klub da parira Zrinjskom, Borca, Sarajevu, u zabludi zivis. Sad je krenula hajka na Brkovica, nije to slucajno zna se zbog cega je to, a da je umjesto njega novi Slato ne bi ga niko spomenuo. ZivNekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑09 mar 2026, 11:02GavranBeli je napisao/la: ↑09 mar 2026, 09:05Kakav samo trebas biti kapacitet da pomislis da ti je kriv Guso, Alihodzic. Da ponovimo opet gradivo Krcmarevic, Kostic, Ivankovic, Akrapovic, El Torabi, stručni stab talijani, kurci palci i sta bi na kraju od svega? Stvarno moras biti dobro ograničen da mislis da su problem navedeni ljudi. Tako se pisalo da je Amar kamatar isto, ne znam samo jel vi to sami skontati sebi u glavi pa umislite ili ste glupi toliko da ne vidite svojim očima.
Druze na stadionu sam ravno 22 godine kada sam pocinjao tek ti ljudi su igrali zavrsili karijeru i dan danas su tu... Volim i poštujem nase... Al osjetilo se uhljebljenje i zasićenost... Mjesamo babe i zabe. Iz mojih usta ustat pa rec porodica Osim sto sve vrijeme i propagiram. Ne znači da sam glup Burke nego da gledam Jedne te iste ljude. Da dosli iz svemira stranici u nasu cirkus ligu to i ja ane podrzavam al ne smatram da od našeg kadra su Guso Alihodzic itd najstrucniji pa da provedu vjecnost na poziciji. Pozdrav moj Gavrane nekad si se slagao sa mnom sad me prozivas da sam glup...je be mu misa kako to
Ti meni bio
- BiHSportman
- Kontakt:
Nisam bot nego takvu informaciju dobio i samo je prenijeo.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Bezveze prenosite mahalske priče. Sve i da je istina zašto bi mijenjao u ovom trenutku upravu? Logičnije je da sačeka do ljeta i da ih sve otjera. Ovog Kosorića, Slatu, Gušu… sve redom otjereti i dovesti strance da uspostave red i disciplinu. Siguran sam da dovedemo nekog španca da ne bi uhljebio svoju rodbinu, sina, zeta, kuma, badžu, punca… Samo stranci, samo sistem, samo ne ratnici i vojnici Kluba, zbog takvih smo na najnižim granama. Tuna mi je bio drag u početku ali na kraju šta je sve isplivalo u javnost ne bih ga nikad više volio vidjeti. Mrš od kluba! Nije vam ovo privatna prcija niti državne jasle!
- BiHSportman
- Kontakt:
+MisterBlue je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:14Bezveze prenosite mahalske priče. Sve i da je istina zašto bi mijenjao u ovom trenutku upravu? Logičnije je da sačeka do ljeta i da ih sve otjera. Ovog Kosorića, Slatu, Gušu… sve redom otjereti i dovesti strance da uspostave red i disciplinu. Siguran sam da dovedemo nekog španca da ne bi uhljebio svoju rodbinu, sina, zeta, kuma, badžu, punca… Samo stranci, samo sistem, samo ne ratnici i vojnici Kluba, zbog takvih smo na najnižim granama. Tuna mi je bio drag u početku ali na kraju šta je sve isplivalo u javnost ne bih ga nikad više volio vidjeti. Mrš od kluba! Nije vam ovo privatna prcija niti državne jasle!
Nije bzvze i tacno je da je otpustenMisterBlue je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:14Bezveze prenosite mahalske priče. Sve i da je istina zašto bi mijenjao u ovom trenutku upravu? Logičnije je da sačeka do ljeta i da ih sve otjera. Ovog Kosorića, Slatu, Gušu… sve redom otjereti i dovesti strance da uspostave red i disciplinu. Siguran sam da dovedemo nekog španca da ne bi uhljebio svoju rodbinu, sina, zeta, kuma, badžu, punca… Samo stranci, samo sistem, samo ne ratnici i vojnici Kluba, zbog takvih smo na najnižim granama. Tuna mi je bio drag u početku ali na kraju šta je sve isplivalo u javnost ne bih ga nikad više volio vidjeti. Mrš od kluba! Nije vam ovo privatna prcija niti državne jasle!
Kako su u zadnje vrijeme najglasniji ovi profili što su do prije 3 mjeseca napravljeni.
Vi baš nemate život, pa vam je satisfakcija praviti lažne profile i pisati gluposti.
Vi baš nemate život, pa vam je satisfakcija praviti lažne profile i pisati gluposti.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
itatabisine
- Kontakt:
Ako je Nijaz otpusten ko je sada na celu kluba, to jeste ko je "prvi" poslije Mirvica, ko je taj ko nam vodi klub ?
Fataitatabisine je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:07Ako je Nijaz otpusten ko je sada na celu kluba, to jeste ko je "prvi" poslije Mirvica, ko je taj ko nam vodi klub ?
-
itatabisine
- Kontakt:
Od iskrenih i postenih Zeljovaca jedino Bajramovic i Marko mogu biti na celu kluba barem sto se mene tice.
Ako Bog da ove godine jazavci ih Doboja ispadaju i ugasit će se. Amin.
Je*o li vam Vico stablo!
Je*o li vam Vico stablo!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, berjan, DinGospo21, ELDIABLO20, Hrasno15, kosuljaplava, NerminFatic, Pact1921, Paromlinac, ristagrad, Riziko, ultra1987, Wilshere10, Zeljoo1921, Zigazaga i 122 gosta.