Sreća pa postoje portali sa tabelama za svako kolo, svake sezone.
Stanje na tabeli te sezone pred vaše gostovanje Slogi u 25. kolu.
Ako ovo nije bila borba za opstanak, ne znam šta je.

GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:22Navijaci Borca svi do jednog navijaju za Ptz ili Czv
Navijaci Borca ne vole svoju domovinu, vole Srbiju
Navijaci Zrinjskog svi do jednog navijaju za Din ili Haj
Navijaci Zrinjskog ne vole svoju domovinu, vole Hrvatsku
Bolji njih qrac za ovu ligu, sprdaju se sa nama
Njima ovo i odgovara sto se desava
I ma sve to vi dozvolite ovo ;1921ljoze je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:50Slazem se a najace mi je odes u banja luku doboj prijedor,kradu ma terenu plus cetnicko orgijanje na tribinamaTatamata1946 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:39Samo slijepac nije vidio gol iz prve
Kasnije na ponovljenim snimcima se jos bolje vidi...
Isto nama neki dan iskljuci igraca sto je petom zaustavio loptu. Nije bi ni faul, to svako vidi...samo sudija ne vidi
Mozemo se mi mrziti i podhebavati ali to su cinjenice koje vidi svako ko ima oci
Ko ulozi marku u ovaj cirkus svaka mu cast i ne bi me iznenadilo da investitori dignu ruke od svega
Na kosevu i grbavici svi imaju fin docek
Mi smo budale treba im kosti lomiti

Podanici, ovo napisano vam je gore od svake sutnje !Pablo11 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:01Od sutrasnjeg dana nema sutnje na ove pljacke jer tek vidim da je pomocni sto je bio sarajevu neki dan. Nek se oni nasladjuju ili nasi, ja od veceras necu. Zelim im najgore stvari djeci i porodicama da im se vrati maksimalno koliko je moguce, ko god me napadne zbog toga sto im zelim moze mi se napu.siti. A doci ce na grbavicu i pomocni i delegacija seljacka iz doboja. Bujrum!

ne seriGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:22Navijaci Borca svi do jednog navijaju za Ptz ili Czv
Šta tačno prelazi granice normalnog? Sarajevo bi sa današnjim suđenjem uzelo duplu krunu, bukvalno 50-50 bilo. Ako je sudija nakon 8 penala kriv ili ako je dao penal koji inače niti jedan naš klub u gostima u rs ne dobija, onda ne gledamo iste utakmice.

tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:43ne seriGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:22Navijaci Borca svi do jednog navijaju za Ptz ili Czv
Bujrum u hajdukovom il dinamovom dresu na tribinu. Obradovace ti se UltrasiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:47tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:43ne seriGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:22Navijaci Borca svi do jednog navijaju za Ptz ili Czv
Nije tako jok![]()
Nek ti vjeruju ove baliye sto glasaju za cvaju
U pravu si, da je sve pošteno Sarajevo bi sigurno imalo par trofeja više. Najviše smo oštećeni u ovih 4-5 godina i to niko ne može osporiti. Danas je Sivac odsudio perfketno, ovo sa penalom je već druga stvar.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:44Šta tačno prelazi granice normalnog? Sarajevo bi sa današnjim suđenjem uzelo duplu krunu, bukvalno 50-50 bilo. Ako je sudija nakon 8 penala kriv ili ako je dao penal koji inače niti jedan naš klub u gostima u rs ne dobija, onda ne gledamo iste utakmice.
Ako si mislio na tučnjavu, sasvim logičan slijed obzirom na ono kako se sloga provede na grbavici. Samo što su o ovom upadu portali napravili jednu vijest koja je bila aktivna 15min, pa su je zamijenili sa vučićem ili delijama, ne sjećam se.
A poznavajući male plave, jako su nervozni poslije svakog poraza. Jako, jako nervozni. Sa nama često i na poluvremenu zakuhaju.
![]()
Fantastičan postErosViverosViv je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:44Šta tačno prelazi granice normalnog? Sarajevo bi sa današnjim suđenjem uzelo duplu krunu, bukvalno 50-50 bilo. Ako je sudija nakon 8 penala kriv ili ako je dao penal koji inače niti jedan naš klub u gostima u rs ne dobija, onda ne gledamo iste utakmice.
Ako si mislio na tučnjavu, sasvim logičan slijed obzirom na ono kako se sloga provede na grbavici. Samo što su o ovom upadu portali napravili jednu vijest koja je bila aktivna 15min, pa su je zamijenili sa vučićem ili delijama, ne sjećam se.
A poznavajući male plave, jako su nervozni poslije svakog poraza. Jako, jako nervozni. Sa nama često i na poluvremenu zakuhaju.
![]()
Pa što onda promjeniste termin utakmice sa Radnikom sa 15:00 na 19:00.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:58Bujrum u hajdukovom il dinamovom dresu na tribinu. Obradovace ti se UltrasiGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:47
Nije tako jok![]()
Nek ti vjeruju ove baliye sto glasaju za cvaju![]()
Eto, Zeljo nije dosao. I ne treba sa vama nista imati.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 mar 2026, 00:55I sav taj narativ kako se "nasladjujemo" jedni drugima treba izbaciti iz upotrebe.
Mirvic 2 puta salje pozive, precizno, konkretno i poduzima prvi korak, izlazi u susret. Oni 2 puta odbijaju.
Nismo uopste isti tako da ste zasluzili ne da vas karaju nego da federalnu igrate.
Da ne pricam o Velezu i Hasicu koji su davno pokazali slobodarska muda.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Paromlinac i 19 gostiju.