Nikakav problem nećeš imati ni na jednoj tribini ako i ti sam budeš normalan. Dođeš, pružiš podršku svojoj ekipi, bez provokacija.
Bujrum.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikakav problem nećeš imati ni na jednoj tribini ako i ti sam budeš normalan. Dođeš, pružiš podršku svojoj ekipi, bez provokacija.
Nazalost mislio sam da ovo necu nikad napisati ali si upravu sto se tice Pirla i Cvitana, ovo sto gledamo zadnjih dana srce boli,zar mi pusimo evo 10 **** godina pricu svake godine,evropsko Sarajevo transferi ovo ono na kraju dobijes nulu.Da istinski se nesto zeli napraviti sad bi u sastavu imao 3 4 igraca koji vrijede preko milke trenutno u nogometu a ne stara slava.Zao mj je nas koji se trgamo,imam osjecaj da njih sve boli k.skullcrusher je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:32Ponizavaju nas nasi igraci nezainteresovanoscu, trener nas ponizava forsiranjem menadzerskih talova i glupim presicama, sutimo i trpimo. Stvorila se halabuka na pitare da smo najgori kad psujemo balerinama, ne da im treba psovat treba kamenovat sve. Sandzacki Pirlo zelim ti da odes sutra iz kluba rak rano ove ekipe uz Menala i jos par ubleha. Mi smo teski zglajz al mi nece ogaditi da idem na utakmice nikada. Istina se mora reci. Ovo je dno dna, ako Pirlo misli da cemo mu lizati pakas kao u Pazaru nek zaboravi, uzasan igrac koji usporava igru, da on je najveci krivac uz trenera retarda. Ismire hvala ti za sve ove godine sto nas ofiras ne mlgu nas 4 trofeja Lige prvaka oprati. Nek nam je Bog u pomoci.
Pa realno evo me kidam se od nervoze gore nego protiv Veleza… brukaju nas ba svi redom. Treba se vratiti stari istok da im na svaku skace i zvizdi jer oni bolje ne zasluzuju.Imamkarbarum je napisao/la: ↑15 mar 2026, 23:11Nazalost mislio sam da ovo necu nikad napisati ali si upravu sto se tice Pirla i Cvitana, ovo sto gledamo zadnjih dana srce boli,zar mi pusimo evo 10 **** godina pricu svake godine,evropsko Sarajevo transferi ovo ono na kraju dobijes nulu.Da istinski se nesto zeli napraviti sad bi u sastavu imao 3 4 igraca koji vrijede preko milke trenutno u nogometu a ne stara slava.Zao mj je nas koji se trgamo,imam osjecaj da njih sve boli k.skullcrusher je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:32Ponizavaju nas nasi igraci nezainteresovanoscu, trener nas ponizava forsiranjem menadzerskih talova i glupim presicama, sutimo i trpimo. Stvorila se halabuka na pitare da smo najgori kad psujemo balerinama, ne da im treba psovat treba kamenovat sve. Sandzacki Pirlo zelim ti da odes sutra iz kluba rak rano ove ekipe uz Menala i jos par ubleha. Mi smo teski zglajz al mi nece ogaditi da idem na utakmice nikada. Istina se mora reci. Ovo je dno dna, ako Pirlo misli da cemo mu lizati pakas kao u Pazaru nek zaboravi, uzasan igrac koji usporava igru, da on je najveci krivac uz trenera retarda. Ismire hvala ti za sve ove godine sto nas ofiras ne mlgu nas 4 trofeja Lige prvaka oprati. Nek nam je Bog u pomoci.
E super onda. Sad mi je bas lakse.
Da je 7 metara ofsajd bio ovaj nije svirao, ko zna sta bi bilo da je zabio ali nije. 100.000 maraka
Na zapadnu gdje god hoćeš. Na istoku nisu ni svi pitari poželjni.
Ostane ti zapad i istok. Ne bi trebalo nigdje biti problema ali na Istoku ima nervozne raje.
Naredno ljeto napadamo grupe konferencijske
Kad smo bili u nizu, imali smo sve to nabrojano. Svi smo u nebesa dizali i igru, i igrace i Maria i Zorana… Kad smo dobijali Zrinskog, i rastavljali Zeljkana Adem, Elezi, Ristovski, Banic su bili galaktikosi. Kompletna fudbalska javnost je pricala da igramo najbolji i najraznovrsniji fudbal u ligi. To su sve isti ljudi i danas. Ne moze se ekipa pravit i rastavljat nakon jednog kiksa, ocigledne sudijske kradje, i nespretno izgubljene utakmice danas. U losem smo nizu, sastavilo nam se, to stoji ali doci ce sebi. Bit cemo treci sto smo svi koji realno gledamo na stvari, znali jos u Novembru. A do Evrope s dobrim prelaznim rokom, dobrim pripremamam ce sve to izgledat puno puno bolje..Herson je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:23Zašto bi trebao ostati? Nisu rezultati najveći problem, eto ne moramo u Evropu, ne moramo ništa ni osvojiti, ali daj ponudi nešto navijačima. Da mi igramo dopadljiv i atraktivan fudbal, da utakmice počinjemo sa 4 u21 igrača, da postoje obrisi nekog sistema, ne bi mu se toliko zamjerao ovaj niz poraza. Ali, mi nemamo ništa. Nema igre, sistema ni na vidiku, nema mladih igrača, nema rezultata, apsolutno ništa. Jedostavno nema nijednog razloga da ga ostavimo na klupi i sljedeće sezone, osim ako se ne desi neko čudo u Mostaru pa osvoji trofej i pokrenu se neke stvari u ostatku sezone.badboy je napisao/la: ↑15 mar 2026, 22:04Nama bi smjena trenera u ovom trenutku bas bila najveca glupost koju bi mogli napravit. Mora se jednom preci preko te formule i ostaviti jednog trenera (i sportskog direktora) bar godinu, godinu i po dana da prodje kroz stvaranje ekipe i dostigne kontinuitet rezultata.
Ako je ikad bila prilika da se to uradi onda je to sada. Rezultati u ovom kolu su 95% odlucili ligu. Borac je novi prvak, Zrinjski ce bit drugi, a mi 90% ostajemo na tom trecem mjestu, posebno jer smo ispali iz kupa i ostaje ti samo fokus da zadris to trece mjesto (Evropa) i da uigravas ekipu za sledecu sezonu (sklapas igracku krizaljku sto se tice odlazaka i pojacanja). Zavrsit ovu sezonu a za iducu ako se misli ici na titulu tu uprava (ko god da u njoj sjedi) mora “odradit posao” jer se kod nas titule samo tako osvajaju (tako su se i prije osvajale ko god da ih je osvajao).
Ovo se znalo (osim za kup) jos kad su dosli Mario/Mamic, kad je prodat Guli a nije doveden igrac tog kalibra. Mi smo titulu halalili u onom vakumu sa Zekicem i utopijom sa Husrefom po ko zna koji put. Kup je izgubljen zbog sudijskih lakrdija, posebno u mecu sa Prijedorom, nakon kojeg su igraci totalno pali. Ni Prijedor ni Listica danas a ni Velez kad se sve sagleda u obje utakmice nas nisu nadigrali bez obzira na rezultat.
Normalno da igraci ne zele da ginu kada dovodis neke totalne anonimuse i ubacujes ih umjesto momaka koji su do juce ginuki na terenu. Iz utakmice u utakmicu mijenjas sastav i sklanjas najbolje igrace sa njihovih pozicija da bi napravio mjesto panjevima koje mislis prodati.ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 mar 2026, 00:23Ne mogu da vjerujem koja nezainteresovanost vlada kada ganjamo rezultat, iz kola u kolo.
Izbacio Carlosa pasom na prvu, koji je doduše najvjerovatnije bio u ofsajdu, kada je Ljajic promasio s 5 m.
NisamInSajder je napisao/la: ↑15 mar 2026, 20:42Stvorili smo 3-4 situacije na čitavoj utakmici iz kojih smo mogli doći do gola, 3 situacije iz dugih lopti kada se nije mogla otvoriti igra, pa je Krdžalić prišao i dugom loptom tražio nekog u dubini, tako dolaze i šanse Carlosa i Ljajića