Moj nijaze bolje bi ti bilo da se nikad nisi ni vracao i uzivao neki mit strasnog strucnjaka ovako ces biti upamcen kao veliki supak zajedno sa laznim milionerom nasufom.
E cega su se oni dosjetili cccc
Zgazi ih Mirvicu ko zabu!!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Evo ovog pokemona, jedan od tih. Tunovic je gigant,bla,bla. A gledaj mu danas post. Vi ste meni komedija svi skupa Allaha mi. Mrsko mi tražiti za ostale al smijuruja teška.NoDi80 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:45Kako lijep period za nas
Sta znaci ozbiljna uprava
Bez da ikog osporavam ili uzdizem, ali Tunovic je gigant
Adzem, Starovlah ljudi koji su Zeljo rade dobar posao
Mladi igraci su tu, iskusni su tu, tim je tu
Evo 2, 3 godine sve mi se vrte ideje kroz glavu, od infrastukture, mladih igraca do domacih sportskih radnika poput Adzema, Starovlaha, Svrake
Drago mi je da su se mnoge implemetirale u nas Željezničar
Željo ima najveci historiju, a i najveci potencijal u BiH
Samo da ovako nastavimo i da stvorimo konstatnost
Ne sumnjam da ce Zeljo jednog dana biti ponovo poznato ime u europskom fudbalu
Zadnji put te citiram smradu pitarskiGavranBeli je napisao/la: ↑16 mar 2026, 17:21
Evo ovog pokemona, jedan od tih. Tunovic je gigant,bla,bla. A gledaj mu danas post. Vi ste meni komedija svi skupa Allaha mi. Mrsko mi tražiti za ostale al smijuruja teška.
Ti sa saninom? Prestani lupetati i baljezgati po forumu.NoDi80 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 15:01Nodi je tu sa Saninom, svakako gledamo po Austriji, ali sad se jos nista ne zna
Huskovic i Prokop ne igraju, jer ovdje se igra krkanski fudbal i njihova mana za nase lige jeste sto su mrsavi i nejaki
Sad je sve do kluba kakav cemo fudbal igrati u biducnost moderan od noge do noge ili ovo standardno na duele, tucu, dugu loptu…
Mozda dovedemo malog Muharemovica na ljeto brata od Tarika on je fajter za razliku od Huskovica i Prokopa
Nista brate pusti pitare, njima su upravo svi resursi su presusili i nema vise informacija
Nemoj iznositi te stvari ako zelis klubu dobro. Zna se sve unutar kluba, znaju se i stvari ko je namjerno ova ekipa nije napisala (ali nije niko glup da se ne zna) i niko nece odgovarati da se spusta u to blato koje je Nijaz i ekipa namjerno napravila, a dobro se zna sta je napravljeno (Nijaz) za stvari koje i on misli da se ne zna.
Ma što je najgore ovo mene uopšte ne iznenađuje…Ferroviere1987 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 18:19Covjek nas spasi sudbine da se ugasimo, zar je moguce da ljudi toliko ne vole ovaj klub da mu zele ovoliko zlo a sve zeljini ratnici. Tesko za povjerovat, da je toliko bitniji licni interes od ovakvog gigantak boze sacuvaj, javno se izvinut svim ljudima kojima je nepravedno uprljan obraz pocevsi od Amara.
Hvala Sanine.
Ps: Da li je neko upoznat ko cini novi UO, da nam napise.
Novi UO sedmica nakon ramazana, možda čak i dvije nakonFerroviere1987 je napisao/la: ↑16 mar 2026, 18:19Covjek nas spasi sudbine da se ugasimo, zar je moguce da ljudi toliko ne vole ovaj klub da mu zele ovoliko zlo a sve zeljini ratnici. Tesko za povjerovat, da je toliko bitniji licni interes od ovakvog gigantak boze sacuvaj, javno se izvinut svim ljudima kojima je nepravedno uprljan obraz pocevsi od Amara.
Hvala Sanine.
Ps: Da li je neko upoznat ko cini novi UO, da nam napise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.