Jeli pustate i pjesme od Elvira Baljica.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:47Naravno kad niko u klubu im ne pazi na takve stvari, amaterizam.Hordas1990 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 13:28Onako me zanimalo jel fkt pustate AI ili se zeza covjek. Imate 500 pjesama o klubu a pustate AI generisan folk i Elviru Rahic. Bas debilizam i papanluk ali dobro vasa stvar.
Dođeš na Koševo i čuješ kakve se pjesme puštaju, svaka je vezana za klub i(li) grad.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nisam znao da si tako glup i vjerujes ono sto Nijaz kaze ili novinari objave, a mozda imas uvid i u racunovodstvene transakcije, nikad se ne znalabostarmomosa je napisao/la: ↑17 mar 2026, 12:50Lego ti ja sinoc spavat, upalim fb i izbacuje mi koliko je Mirvic ulozio para u FK Zeljeznicar, i haj iskuliram taj jeftini clanak, listam dalje izbacuje mi Mirvic zabrinut stanjem na tabeli Sarajeva.Argentina je napisao/la: ↑17 mar 2026, 08:38E s cime vama dan pocinje, niste jedini trebalo bi pola.foruma citirati.labostarmomosa je napisao/la: ↑17 mar 2026, 02:03Znači li sad da su Sarajevo i Željo bratski klubovi
Nakon te situacije koja mi se desila razumit ces moje pitanje,
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja pitam, ne konstatujem, velika razlika.Arma00 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:09Ne brini se ti za nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:51Ne brini se ti za nas, ima ljudi koji ne daju da se klub bruka i puštaju nekakva AI sranja![]()
Nego, reci mi šta misliš o ovom povratku AmaWa na Grbavicu, jel to Sanin već 3. mjesec od dolaska ide protiv volje juga?
Pitao sam za mišljenje, nisam rekao ništa
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uputi ti mene, jesam rekao da je došao?Pablo11 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:09Uputi me, nisam vidio nista zvanicno?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:51Ne brini se ti za nas, ima ljudi koji ne daju da se klub bruka i puštaju nekakva AI sranja![]()
Nego, reci mi šta misliš o ovom povratku AmaWa na Grbavicu, jel to Sanin već 3. mjesec od dolaska ide protiv volje juga?
Pitam, valjda bolje znaš od mene, a i valjda neko mišljenje formirano imaš.
Ma da mi logika nalaže da ne dolazi bezveze na treninge, ne pamtim kad se zadnji put pričalo da je kročio na pomoćni prije ovog danas?
Cesto on dodje, samo se sad prica o tome jer ce se Sanin navodno sastati s njim.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:01Ma da mi logika nalaže da ne dolazi bezveze na treninge, ne pamtim kad se zadnji put pričalo da je kročio na pomoćni prije ovog danas?
Došo amaw da vidi ko je taj sto zeljani puca vecu kamatu od njegove
Moje misljenje kao i vecine sa stadiona od prije par godina, vecinom jer ne zelim gledati nikog od bivsih vise, pogotovo jer smatram da je njegovo vrijeme proslo. Bojim se da ce se nakon par kikseva tjerati i sve u krug opet. Ako Mirvic smatra da moze pomoci, ima podrsku, jer niko nije imao podrsku kao Sanin sada.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:01Uputi ti mene, jesam rekao da je došao?Pablo11 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:09Uputi me, nisam vidio nista zvanicno?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 15:51
Ne brini se ti za nas, ima ljudi koji ne daju da se klub bruka i puštaju nekakva AI sranja![]()
Ma da mi logika nalaže da ne dolazi bezveze na treninge, ne pamtim kad se zadnji put pričalo da je kročio na pomoćni prije ovog danas?
Fk Željezničar.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo mi nije jasno otkud tolika podrška prema Saninu, ja tu podršku više vidim kao strah propadanja ako i on totalno zayebe stvari, više nego da se stvarno njemu vjeruje.Pablo11 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:32Moje misljenje kao i vecine sa stadiona od prije par godina, vecinom jer ne zelim gledati nikog od bivsih vise, pogotovo jer smatram da je njegovo vrijeme proslo. Bojim se da ce se nakon par kikseva tjerati i sve u krug opet. Ako Mirvic smatra da moze pomoci, ima podrsku, jer niko nije imao podrsku kao Sanin sada.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:01Uputi ti mene, jesam rekao da je došao?
Bukvalno ne vidim nijedan pametan potez njegov po pitanju imenovanja kadra u 3 mjeseca otkad je došao.
Taj famozni i gigantski Nijaz je sad najomraženija ličnost ikad, a pričalo se da je Saninov čovjek od povjerenja, kad ono..
Jbg osladile se pare, i kad je skontao da ne moze to tako dobio nogu, misli Sanin glup nema covjeka ovdje koji sve provjerava, samo sto oni to nisu znali. Ne moze sve ici ko po loju kad je usao, u najgori period je dosao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:39Samo mi nije jasno otkud tolika podrška prema Saninu, ja tu podršku više vidim kao strah propadanja ako i on totalno zayebe stvari, više nego da se stvarno njemu vjeruje.Pablo11 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:32Moje misljenje kao i vecine sa stadiona od prije par godina, vecinom jer ne zelim gledati nikog od bivsih vise, pogotovo jer smatram da je njegovo vrijeme proslo. Bojim se da ce se nakon par kikseva tjerati i sve u krug opet. Ako Mirvic smatra da moze pomoci, ima podrsku, jer niko nije imao podrsku kao Sanin sada.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:01
Uputi ti mene, jesam rekao da je došao?
Bukvalno ne vidim nijedan pametan potez njegov po pitanju imenovanja kadra u 3 mjeseca otkad je došao.
Taj famozni i gigantski Nijaz je sad najomraženija ličnost ikad, a pričalo se da je Saninov čovjek od povjerenja, kad ono..
Fk Željezničar.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jel treba napisati imena i ličnosti kojima su oni davali podršku, mislim... zašto je sad čudno da je i imaginarni brat svrstan u nedodoirljive.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:39Samo mi nije jasno otkud tolika podrška prema Saninu, ja tu podršku više vidim kao strah propadanja ako i on totalno zayebe stvari, više nego da se stvarno njemu vjeruje.Pablo11 je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:32Moje misljenje kao i vecine sa stadiona od prije par godina, vecinom jer ne zelim gledati nikog od bivsih vise, pogotovo jer smatram da je njegovo vrijeme proslo. Bojim se da ce se nakon par kikseva tjerati i sve u krug opet. Ako Mirvic smatra da moze pomoci, ima podrsku, jer niko nije imao podrsku kao Sanin sada.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 mar 2026, 17:01
Uputi ti mene, jesam rekao da je došao?
Hoce li se finale kupa velez-zrinski igrati pod bb da ne mora Ustaska Mladez na utakmicu ici preko madjarske, kao sto su isli prosli put?
Neki moraju preplivati veliku baru da bi pogledali utakmicu voljenog kluba uživo. Od milja ih nazivamo izbjeglicama 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Nisam znao da ne znas citat, fino sam ti napisao preskocim jeftini clanakArgentina je napisao/la: ↑17 mar 2026, 16:54Nisam znao da si tako glup i vjerujes ono sto Nijaz kaze ili novinari objave, a mozda imas uvid i u racunovodstvene transakcije, nikad se ne znalabostarmomosa je napisao/la: ↑17 mar 2026, 12:50Lego ti ja sinoc spavat, upalim fb i izbacuje mi koliko je Mirvic ulozio para u FK Zeljeznicar, i haj iskuliram taj jeftini clanak, listam dalje izbacuje mi Mirvic zabrinut stanjem na tabeli Sarajeva.
Nakon te situacije koja mi se desila razumit ces moje pitanje,![]()
-
labostarmomosa
- Kontakt:
A dobro zato su im karte davali i sendvičić da ne ogladne do Zenice
Otvori Sanin firmu u garazi gospodina Nijaza, preko kojeg ulazi u klub. Gospodin Nijaz je TAJ i on ce vratiti Zeljeznicar na pravi put a Sanin je spasioc.
Malo prodje Sanin otjera gospodina Nijaza nakon cega gospodin Nijaz razotkrije Sanina da nije nista skoro ulozio a navijaci misle da su milioni tu vec.
Onda covjek za kojeg nema fotelje vise u klubu, kamatar, lopov, na sudu sa klubom do neki dan, se pojavljuje na treningu i ljudi onda slave sto je on tu i on je sada novi spasioc. Pa ovakvo ludilo u 3 mjeseca nama Mirva nije priredio za 5 godina
Meni sad nista nije jasno
Malo prodje Sanin otjera gospodina Nijaza nakon cega gospodin Nijaz razotkrije Sanina da nije nista skoro ulozio a navijaci misle da su milioni tu vec.
Onda covjek za kojeg nema fotelje vise u klubu, kamatar, lopov, na sudu sa klubom do neki dan, se pojavljuje na treningu i ljudi onda slave sto je on tu i on je sada novi spasioc. Pa ovakvo ludilo u 3 mjeseca nama Mirva nije priredio za 5 godina
Meni je sve jasno, samo je pitanje sta bi sa garazom na Sedreniku ?bvsic je napisao/la: ↑17 mar 2026, 19:51Otvori Sanin firmu u garazi gospodina Nijaza, preko kojeg ulazi u klub. Gospodin Nijaz je TAJ i on ce vratiti Zeljeznicar na pravi put a Sanin je spasioc.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: labostarmomosa, NeSamSafetee i 26 gostiju.

.png)