FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 374

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 19 mar 2026, 08:44

nokee je napisao/la:
19 mar 2026, 07:51
H8Z7 je napisao/la:
18 mar 2026, 23:08
UtdBiH21 je napisao/la:
18 mar 2026, 23:00

Evo recimo otisao je Mirvic i sta onda ocekujes , bit cemo prvaci ? bit ce titula :D ? , imam osjecaj da ti i tebi slicni samo lupaju bez ikakvih argumenata u smislu da ode Mirvic da ode Mario , pa kad neko dodje samo da ode ovaj drugi i sve ce se promjeniti i tako u krug , ova sezona je katastrofa al ko god da dodje dok je situacija u savezu ovakva nama je max 3 mjesto u ligi i borba za kup jeste li toliko ograniceni da to ne mozete shvatiti ? Jedino sto je katastrofa kod Mirvica je sto ne pokrece pitanje stadiona bar da necemu imamo koristi od njega , jer dok se situacija u savezu ne promjeni u nasu korist bili tu Mirvic ili dosao Roman Abramovic umjesto njega nista se nece promjeniti , zato samo stadion u iducim godinama mora biti prioritet !
Lobiranje, ali najlakše je reći dok je savez ovdje nama naprijed nije. Lobiranje, od Čeferina pa nadalje.
Kakvo ba crno lobiranje, politika sa drzavnog nivoa se bukvalno prelila na NSBiH. To ti je ko da kazes sto ne lobira Konakovic ili Niksic da se ukine RS. Jednostavno se krenulo sa rusenjem svega sto ima veze sa drzavom BiH.
Pa evo gledaj gdje si igralo finale sinoc. Dovoljno. I to se odluka donijela kad znas učesnike tog finala. Ne budite djeca.

Nista opravdanje nije za ove rezultate u predhodnom periodu i ja mislim od prvog dana da Citanovic nema kapacitet za ovako veliki i zahtjevan klub. To stoji.
Ali sto se tice ovoga dok je ovakav savez, mi nikad osvojiti titulu nećemo, to je 100% tacno. Ni mi ni bilo ko drugi osim 2 godine Borac jedna Zrinjski, otprilike. Preslikana politika, bukvalno.
Jest, dobro si.Dali Bošnjacima nešto šire ovlasti oko A reprezentacije, a sebi uzeli da vedre i oblače oko Premijer lige i raspodjele titula. Što se tice Superkupa, sljedece godine ce Borac - Zrinjski/Velež igrati utakmicu u Zenici, eto vidjeces.

stokastoka23
Kontakt:

Post Postao/la stokastoka23 » 19 mar 2026, 08:48

Sezona je otisla u q onog momenta kad je otisao Zoran Zekic. Ne zbog toga sto je to Zoran Zekic nego zbgo toga sto se raspalo sve sto je radjeno u proteklih godinu dana. Jednostavno je nemoguce bilo ista vise ocekivati od ovoga. Od svih da dovođenja u zadnji čas - bilo trenera - bilo igraca - jedino su pogidli sa Carlosom, sve ostalo su totalni promasaji. Jednostavno mislim da je uprava kluba, Krste, Zoran, Ismir ko već, dužan objasniti koja je vizija i koji su ciljevi u idućem periodu. Izgleda da ni mi ni oni više to ne znamo - niti je afirmacija mladih igrača - jer imamo 15 igrača starijih od 25 godina, niti je stabilizirati klub po pitanju dolazaka i odlazaka.

Evo treći put ponavljam što se tiče trenutnog SŠ - Mario sa ovim CV ne smije biti opcija a ne trener Sarajeva - a pošto će se vrlo vjerovatno mijenjati trener moje mišljenje je da ne treba tražiti spas u likovima poput Klafurića i sličnih trenera koji su protutnjali kroz xy klubova u zadnje 3 godine, nadji nekog ko igra napadcki fudbal, ne vezi mu ruke oko sastava i igrača i imat će korist i Mirvić i svi koji su vezani za ovaj klub.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 19 mar 2026, 09:12

5 godina nismo bili blizu titule.
5 godina, 5 sezona proslo.
Svaki trener koji je dosao je imao kratki bljesak.
Feđa krenuo dobro pa se oprostili od titule, tako je bilo i sa Rozmanom i Zekicem pa i sa Mirzom.

Kako nakon ovoliko ulaganja predsjednik ne razmislja o totalnom remontu kluba? Zasto su pojedini ljudi i dalje u klubu (A.A)?
Zasto smo kao navijaci skroz anemicni i ne radimo nista povodom ovoga?
Sjecam se kad je Dino bio u klubu svake tekme se trazila ostavka, transparenti, pjevanje sa svih tribina. Sad nista.

Sljedece sezone ce opet doci neko novo ime koje ce dobiti prvih 5-6 utakmica, ekipa ce igrati odlicno i onda cemo se oprostiti od titulu u septembru.
Takodjer mi je nejasno kako je moguce da od onako dobre utakmice protiv Craiove mi onda remiziramo sa Radnikom? Sumnjam da smo bolju tekmu odigrali u Evropi od one prve na Kosevu a onda te ugase u gostima i kiksas na samom startu lige.

Moze li neko da organizuje proteste kakvi su bili prije par godina, da niko ne dolazi na stadion dok se cijela uprava od A do Ž ne smijeni. Ima li predsjednik uopste zelju da njegov klub osvoji titulu ili smo mi postali klub koji samo proizvodi i prodaje igrace? Nadam se da ce HZ krenuti sa ovim i da cemo ih svi podrzati jer je ovo izgubilo svaki smisao. Nesto dobro smrdi u klubu...

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 19 mar 2026, 09:22

Mirvic je gora budala sto ovdje uopste ulaze u ovu fudbalsku mocvaru sa ovakvim sudjenjem, nema ovdje na zelenu granu jos dugo.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 19 mar 2026, 09:42

Maroon1946 je napisao/la:
19 mar 2026, 09:12
Feđa krenuo dobro pa se oprostili od titule, tako je bilo i sa Rozmanom i Zekicem pa i sa Mirzom.

Kako nakon ovoliko ulaganja predsjednik ne razmislja o totalnom remontu kluba? Zasto su pojedini ljudi i dalje u klubu (A.A)?
Sjecam se kad je Dino bio u klubu svake tekme se trazila ostavka, transparenti, pjevanje sa svih tribina. Sad nista.

Sljedece sezone ce opet doci neko novo ime koje ce dobiti prvih 5-6 utakmica, ekipa ce igrati odlicno i onda cemo se oprostiti od titulu u septembru.
Takodjer mi je nejasno kako je moguce da od onako dobre utakmice protiv Craiove mi onda remiziramo sa Radnikom? Sumnjam da smo bolju tekmu odigrali u Evropi od one prve na Kosevu a onda te ugase u gostima i kiksas na samom startu lige.

Moze li neko da organizuje proteste kakvi su bili prije par godina, da niko ne dolazi na stadion dok se cijela uprava od A do Ž ne smijeni. Ima li predsjednik uopste zelju da njegov klub osvoji titulu ili smo mi postali klub koji samo proizvodi i prodaje igrace? Nadam se da ce HZ krenuti sa ovim i da cemo ih svi podrzati jer je ovo izgubilo svaki smisao. Nesto dobro smrdi u klubu...
Organizivala je grupa,pa su je svi popljuvali.
I istina za namjestanje kupa i ostalo.Sve se sad pokazuje tacnim,A svi su pljuvali po grupi

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 mar 2026, 09:43

Pendulum je napisao/la:
18 mar 2026, 16:31
vedinjo98 je napisao/la:
18 mar 2026, 16:16
KarloIvandic je napisao/la:
18 mar 2026, 13:58
danas sigurna pobjeda i to veoma lagana :bih:
Dogovoreno je danas.
Hoćeš li se sam banovati ako, ne do Bog, ne osvojimo Kup?
@Vanja

Nadam se da ćete odstraniti ovu ublehu sa foruma.
Ako se pitaš zašto - valjda je dovoljno to što je optužio naš Klub da je "dogovorio" osvajanje Superkupa
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 19 mar 2026, 09:56

Pendulum je napisao/la:
19 mar 2026, 09:43
Pendulum je napisao/la:
vedinjo98 je napisao/la:

Dogovoreno je danas.
@Vanja

Ako se pitaš zašto - valjda je dovoljno to što je optužio naš Klub da je "dogovorio" osvajanje Superkupa
Ne bi bio prvi put da se dogovara utakmica

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 mar 2026, 09:58

Pendulum je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
vedinjo98 je napisao/la:

Dogovoreno je danas.
@Vanja

Nadam se da ćete odstraniti ovu ublehu sa foruma.
Nije čovjek napisao, šta je dogovoreno. :D

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 19 mar 2026, 10:00

Sinoc i nismo bili loši, ali je Zrinjski sve pripremio da se zasititi. Pogledajte sudije, delegate i kontrolore. Nama treba reset, u klub se trebaju dovesti ljudi iz struke koji znaju na koji nacin fumkionisu stvari. Nama direktor zena, pr vodi zena, pravnu sluzbu zena, marketing zena. Ne moze tako. Odnosi s politikom se trebaju popraviti, mi sa svima u ratu. Sad idu izbori i trebamo osigurati mjesto u savezu i tri godine pripremati teren. Potpuno se odmaketi od lafo zajebanih likova, oni su oko Mirvica da samo muzu. Reset totalni u ovim stvarima. Ne trebamo seljacke varalice kao sto je rumenko, ali trebamo ljude koji znaju kako stvari hodaju i nisu u strahu uci u sukob sa cetnicko-uzp koalicijom.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 mar 2026, 10:00

19 mar 2026, 09:56
Pendulum je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:

@Vanja

Koja se to još utakmica dogovorila? Nemoj mi samo spominjati utakmice od prije 10-15 godina.

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 mar 2026, 10:01

VolimoSarajevo je napisao/la:
18 mar 2026, 23:53
Ammko99 je napisao/la:
18 mar 2026, 23:11
H8Z7 je napisao/la:
18 mar 2026, 23:08

Lobiranje, ali najlakše je reći dok je savez ovdje nama naprijed nije. Lobiranje, od Čeferina pa nadalje.
:thumbup:
Npr neko ko voli fudbal,a ne neko ko to samo gleda kroz zaradu.Boli njega cosak sto smo igrali veceras tamo,sto nas kolju godinama,isti uspjeh imali i bez njega...
Bio je željkan bez Mirvića, pa gdje su evo 13 godina ?

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 19 mar 2026, 10:04

Kakvu imamo sezonu hahahahahahaha Je li nam ovo sezonu kakav dušman skrojio :crazy:

Možemo li makar treće mjesto zadržati :facepalm: Tražim li puno

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 19 mar 2026, 10:05

Pendulum je napisao/la:
19 mar 2026, 10:00
Pendulum je napisao/la:

@Vanja

Koja se to još utakmica dogovorila? Nemoj mi samo spominjati utakmice od prije 10-15 godina.

slika

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 19 mar 2026, 10:07

19 mar 2026, 10:05
Pendulum je napisao/la:
19 mar 2026, 10:00

slika
Jel vam toliko Husref davao dok je bio trener ili? :eh:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 19 mar 2026, 10:08

19 mar 2026, 09:42

I istina za namjestanje kupa i ostalo.Sve se sad pokazuje tacnim,A svi su pljuvali po grupi
Nista nisu organizovali,ono je najdebilnije saopstenje u historiji fudbala za koje nas i dan danas prcaju a veze sa vezom nema.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 19 mar 2026, 10:14

Šta je bolan istina?
Šta se pokazuje tačnim?
Gdje su dokazi?
O čemu pričaš?

Ja čak sumnjam da je ono grupa napisala, više mislim da su pojedinci napisali.

Ako je grupa napisala, odakle pravo grupi da piše o namještenom trofeju? Nemaju pravo da tako pišu javno za klub, isto kao što nema pravo niko od nas.

Šta je organizovala grupa? Onaj smiješni bojkot? Pa što sada ne bojkotuju?

Bojkot i saopštenje o namještenom kupu.... :rol: Dajte ljudi ovo je SMIJEŠNO

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 19 mar 2026, 10:27

Morpheus je napisao/la:
19 mar 2026, 10:04
Kakvu imamo sezonu hahahahahahaha Je li nam ovo sezonu kakav dušman skrojio :crazy:

Možemo li makar treće mjesto zadržati :facepalm: Tražim li puno
Moze i gore. Da završimo peti a kakva nam je situacija u timu ni to nije iskljuceno.

Ammko99
Kontakt:

Post Postao/la Ammko99 » 19 mar 2026, 10:36

Mirvic treba da rekonstruise klub iznutra.Koga treba dovest?-ne znam ali znam da mu trebaju ozbiljni ljudi u klubu kao sto to ima Zrinjski a ne razni savjetnici koji samo klimaju glavom.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 19 mar 2026, 10:36

bozovic10 je napisao/la:
19 mar 2026, 10:27
Moze i gore. Da završimo peti a kakva nam je situacija u timu ni to nije iskljuceno.
Nažalost može toga se i plašim

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 19 mar 2026, 10:52

Grupa koja ne moze da skupi 50 ljudi za gostovanje u BL? Grupa koja je uvela toliki nemir prosle sezone koji se i odrazio na zekicevoj igri? Koji su dokazi za namjestanje kupa?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, kogmagie46 i 21 gost.