NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 15 apr 2026, 08:45

Ispuni li se plan da bude opet predsjednik ja na stadion vise ne idem dokle god je tu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

lobiranje

Post Postao/la lobiranje » 15 apr 2026, 09:35

ammimr je napisao/la:
14 apr 2026, 23:57
Prevarant,lopov,đubre ako se može čovjekom nazvati su neki od epiteta za Bosketa.Možda da pitate momke kojim je on bio šef u Novom.Prije par godina otjerao trenera,mislim Vraneševića,nazivajući ga neznalicom itd itd.Istupe iz prve lige rs pa se vrate.Niko ništa ne pita jebga i to je Bosna.Trenutno su na ledu a ako niste primjetili ne igraju ni jednu ligu.Veliki četnik koji je eto postao zet Tigrov i sad voli Bihać više nego iko drugi.
Inače ako se ispuni plan da Tigar opet bude predsjednik Boske će vam biti direktor Nk Jedinstva uvjet da Jedinstvo dobije teren i reflektore a sve preko Vice i njihovih veza.Prezentirano Nk Jedinstvu ali eto neće ljudi da javno iznesu podatke.
Samo me čudi da ovakve stvari ne znaju ljudi ili je ovde još uvijek prisutan strah od njihovih ili ti ga naših heroja.Pitanje je samo da li je Nk Jedinstvo nečija igračka?
Sportski radnici KAKO DA NE!!
Ako je takva situacija… Ja sam licno za opciju da gradimo klub na ovaj nacin sa Sašom… Postepeno … Jer nece dugo vremena proci prije nego im dosadi Jedinstvo i opet nam dolazi era depresije i tuge.. Nikad se rijesiti karcinoma kluba

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 15 apr 2026, 10:22

harden je napisao/la:
15 apr 2026, 08:45
Ispuni li se plan da bude opet predsjednik ja na stadion vise ne idem dokle god je tu
Čudi me da vi koji pratite Jedinstvo redovno niste već saznali planove..

Uglavnom možda je i dobra opcija da vam instaliraju svoje ljude jer ovaj put bi se Jedinstvo naplatilo kroz reflektore.
Ovaj piše travnjak, moguće. Ja sam čuo sa reflektore. To će se već znati sve u maju.
BRATSTVO GRAČANiCA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 apr 2026, 10:54

ammimr je napisao/la:
14 apr 2026, 23:57
Prevarant,lopov,đubre ako se može čovjekom nazvati su neki od epiteta za Bosketa.Možda da pitate momke kojim je on bio šef u Novom.Prije par godina otjerao trenera,mislim Vraneševića,nazivajući ga neznalicom itd itd.Istupe iz prve lige rs pa se vrate.Niko ništa ne pita jebga i to je Bosna.Trenutno su na ledu a ako niste primjetili ne igraju ni jednu ligu.Veliki četnik koji je eto postao zet Tigrov i sad voli Bihać više nego iko drugi.
Inače ako se ispuni plan da Tigar opet bude predsjednik Boske će vam biti direktor Nk Jedinstva uvjet da Jedinstvo dobije teren i reflektore a sve preko Vice i njihovih veza.Prezentirano Nk Jedinstvu ali eto neće ljudi da javno iznesu podatke.
Samo me čudi da ovakve stvari ne znaju ljudi ili je ovde još uvijek prisutan strah od njihovih ili ti ga naših heroja.Pitanje je samo da li je Nk Jedinstvo nečija igračka?

Sportski radnici KAKO DA NE!!
Znaci ipak je ovo istina? Ja sam mislio da je opet pukla prica samo..

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 apr 2026, 10:58

Marokanci58 je napisao/la:
15 apr 2026, 10:22
harden je napisao/la:
15 apr 2026, 08:45
Čudi me da vi koji pratite Jedinstvo redovno niste već saznali planove..

Uglavnom možda je i dobra opcija da vam instaliraju svoje ljude jer ovaj put bi se Jedinstvo naplatilo kroz reflektore.
Ovaj piše travnjak, moguće. Ja sam čuo sa reflektore. To će se već znati sve u maju.
Dobra je qurac prica, sve i da vrate klub u PL i da se za Europu boris ja ne bi pristao da budem Vicina igracka. Previse smo prkosni i ponosni mi za toga.

Ja sam ovo jos slusao ljetos, ali sam bio siguran da od toga nema nista. Iz razloga jel se sadasnja garnitura sama ponudila da izadje iz kluba, gradonacelnik sam inzistirao na ostanku. Znaci da su mogli preuzeti klub ljetos lagano.

To kakav je Bosancic bio u Novom me zaboli qurac, to je svakako mrtvo mjesto. Ali glupo je nazvati nekoga cetnikom, ako to zaista nije. Svaki tal sa Hamdom je svakako propast.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 15 apr 2026, 14:04

Hamdo se mota oko Jedinstva samo kad njemu fali para. Gleda da se uvali i izvuce u svoj dzep sto vise. Grobari Jedinstva. Standardna prica klub stane na noge ima se nesto para eto njega i ostale Bagre. Krece opet mesetarenje, price "evropsko jedinstvo" sad eto prodaje magle pod reflektorima a sve u svoj dzep. Vratil se on nema ni mene na tribinama radije drugacije svoj vikend trositi. Jer nakon njega ovaj put mozemo samo uzorati i posijati sta na terenu, kluba nece biti

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 15 apr 2026, 15:23

Ima li šta od postavljanja tàeranà

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 15 apr 2026, 17:49

Bosancic je bas blizak covjek Vici i trenutnoj garnituri saveza. Vjerujem da je 90% ovoga sto je @ammir napisao istina

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 15 apr 2026, 18:01

Teren i reflektori i promocija u PL , " ulaznica " za preuzimanje kluba. Ko je god u stanju da to odradi realno da bi trazio i dobio mogucnost da upravlja sa NKJ.
Ali sta dalje i kako bi to " upravljanje " zavrsilo.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 15 apr 2026, 18:58

Hamdo se vrti oko kluba uvijek pred izbore… a eto oktobra blizu i on opet ide na listu za federalni parlament…
Sto se tice terena i reflektora mozemo mi to i sa ovom upravom nastaviti raditi dok god je sve po zakonu…trenutno je teren prioritet i skuplja stvar a sve ostalo ako se bude borilo za Premier ligu rješit ćemo mi zajedno sa privatnicima, to je sigurno!
Njemu ne treba iovako ima 20.000 KM mjesecno primanja a preko jedinstva on grabi nešto drugo vjerovatno…

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 apr 2026, 08:58

Dodje li Hamdija na bilo kakvo mjesto u upravi to ce biti definitivno moj kraj sa klubom, a vjerujem i 80% trenutnih navijaca. Napokon se pocela vracati vjera u klub, napokon se pocelo nesto raditi, a sve to kako je otisao Hamdo, postavljen semafor, zavrsen pomocni teren, postavljene nove stolice, napravljena atletska staza. Na vrijeme dovedeni treneri, ekipa za 10. Zasto bi sad neko na to sve mijenjao upravu? Gradonacelnik ako ne sacuva upravu gubi moj glas definitivno. Dosta je bilo Hamdi i kumova. SASA, MOJU PODRSKU IMAS DO KRAJA.
Idemo dalje za nase Jedinstvo. Tek nas cekaju bolja vremena.
Bolje druga liga nego vicine picke. Nije nam to potrebno. Nece se Krajina prodati za par miliona.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 apr 2026, 11:35

nebeskasila je napisao/la:
16 apr 2026, 08:58
Dodje li Hamdija na bilo kakvo mjesto u upravi to ce biti definitivno moj kraj sa klubom, a vjerujem i 80% trenutnih navijaca. Napokon se pocela vracati vjera u klub, napokon se pocelo nesto raditi, a sve to kako je otisao Hamdo, postavljen semafor, zavrsen pomocni teren, postavljene nove stolice, napravljena atletska staza. Na vrijeme dovedeni treneri, ekipa za 10. Zasto bi sad neko na to sve mijenjao upravu? Gradonacelnik ako ne sacuva upravu gubi moj glas definitivno. Dosta je bilo Hamdi i kumova. SASA, MOJU PODRSKU IMAS DO KRAJA.
Bolje druga liga nego vicine picke. Nije nam to potrebno. Nece se Krajina prodati za par miliona.
Ako je ovo istina sto se prica nije to nimalo naivno i nemojte skakati na prvu. Sasa i ova citava ekipa su ljetos se sami nudili da odu jel im je bilo dosta. Raditi u nasem fudbalu je zayebano pogotovo kad uzmes u obzir da sigurno 15-16 ljudi zivi od tog tvog rada.

Hamdo se i tada motao oko kluba uveliko. To sto neko kaze da mu treba para iz Jedinstva je smjesno, ocito narod jos ne zna sta se on ima u gradu. Navodno je ponudjen teren od strane saveza, reflektori u kojima bi savez dobrim djelom ucestvovao, i odmah bi se i tartan radio koji je realno taj Hamdo izganjao kakav god on bio.

Ne branim nikoga pogotovo ne Sedica, svi koji duze pisu na ovome forumu znaju da sam ja pljuvao po svakoj politickoj partiji u gradu, ali ovo bas nije jednostavno. Ja se nadam da necemo prodati dusu djavolu, ali znam za sebe da cu pratiti Jedinstvo ko god sjedio u upravi i koju god ligu da igramo.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 16 apr 2026, 11:42

InatSilniBosanski je napisao/la:
16 apr 2026, 11:35
Ako je ovo istina sto se prica nije to nimalo naivno i nemojte skakati na prvu. Sasa i ova citava ekipa su ljetos se sami nudili da odu jel im je bilo dosta. Raditi u nasem fudbalu je zayebano pogotovo kad uzmes u obzir da sigurno 15-16 ljudi zivi od tog tvog rada.

Hamdo se i tada motao oko kluba uveliko. To sto neko kaze da mu treba para iz Jedinstva je smjesno, ocito narod jos ne zna sta se on ima u gradu. Navodno je ponudjen teren od strane saveza, reflektori u kojima bi savez dobrim djelom ucestvovao, i odmah bi se i tartan radio koji je realno taj Hamdo izganjao kakav god on bio.

Ne branim nikoga pogotovo ne Sedica, svi koji duze pisu na ovome forumu znaju da sam ja pljuvao po svakoj politickoj partiji u gradu, ali ovo bas nije jednostavno. Ja se nadam da necemo prodati dusu djavolu, ali znam za sebe da cu pratiti Jedinstvo ko god sjedio u upravi i koju god ligu da igramo.

Da ne bude opet kao prošle godine pa me napadali svi+1. Upravu si Saša je sam htio otići ali je zamoljen da ostane još ovu sezonu, sto je i pristao. Oni su se zasitili, došli su do maksimuma i sto su uradili sve pozitivno hvala im. Ovo sto se sad nudi je fina priča, a ko misli da prodajemo dusu vragu mislim da grijesi.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 apr 2026, 16:01

Zasto bi nam savez tek tako dao sve to? Sta zele zauzvrat

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 16 apr 2026, 17:00

16 apr 2026, 16:01
Ja to ovako vidim, ne kazem da jeste tako ali se bojim da ide ovako. Hamdo preko svojih veza, konekcija dobije teren i reflektore , zamaze oci javnosti da dodje do mjesta. U medjuvremenu postavlja svoje ljude koji opustosise sve zivo , a kad mu neko nesto kaze moze odgovori sa sta hocete rijesio sam teren. Dan kad ode mocemo samo sijati krompire na stadionu i to ce biti upitno.

Ko god misli da se Hamdo tu gura zbog interesa kluba i da dolazi samo klub graditi vara se.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 16 apr 2026, 17:07

16 apr 2026, 16:01
Ja cu jedno napisati a ostalo ćete saznati sve.

15-tak njihovih igrača na platnom spisku Jedinstva.
Ma znaš sve kako idu talovi i u radovima i sa platama menadžerskih igrača. Nešto kao Rudar P. Sto puta viđeno kod nas.
BRATSTVO GRAČANiCA

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 apr 2026, 19:14

Slazem se s tobom, pa i ovo oko glasa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 16 apr 2026, 19:16

Ma u te kombinacije sa Vicom ne ulaziti nikada u zivotu. Bosancic je taj koji je jako blizak Vici generalno, vratice Slobodu NG od nikuda u Prvu RS.

Tamo je sve lopovluk zivi kako su Laktasi izvisli prosle godine, Borac kad je ulazio i tu je nastimano imao, ma sve.

Sasi podrska maksimalna, ako ne bude htio vise …

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 apr 2026, 19:18

InatSilniBosanski je napisao/la:
16 apr 2026, 19:16
Ma u te kombinacije sa Vicom ne ulaziti nikada u zivotu. Bosancic je taj koji je jako blizak Vici generalno, vratice Slobodu NG od nikuda u Prvu RS.

Tamo je sve lopovluk zivi kako su Laktasi izvisli prosle godine, Borac kad je ulazio i tu je nastimano imao, ma sve.

Sasi podrska maksimalna, ako ne bude htio vise …
i kod nas je bio lopovluk kad god su ovi sto se spominju bili, ne mogu vjerovati da je narod naivan i da se naguzis 10ti put da te isti covjek iskoristi

bolje sa Sasom i slicnim jos 5 godina biti u ovoj ligi i graditi se polako

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 apr 2026, 23:21

Ja ne mogu da vjerujem pa tom čovjeku nikad dosta novca Hamdo gdje uđe tu ništa ne ostaje. I ovaj put su nanjušili pranje para u Jedinstvu i krčmenje državnog novca. Ponovo bi smo gledali menadžerske igrače, a ne sklopljenu ekipu kakvu sada imamo.

Ne smijemo dozvoliti povratak te mafije u klub ni pod koju cijenu. Baš zbog isti i jesmo na ovom jadnom nivou. Opet su nanjušili da se u Jedinstvu nešto dobro radi i sad bi opet to da unište...

Hvala na ponudi, neka Hamdu, reflektore i teren nose što dalje od Bihaća.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []