I ja sam dobio iste i zgledaju predobro !!!
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
mukydesign
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Jos samo da poprave greske na novom dresu da se i on naruci
- AshburtonG
- Kontakt:
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Po slikama koje sam ja dobio od kineza prije shippinga, vec su greske ispravljene. Kelme logo je manji dosta.AshburtonG je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:14Ma popravit ce vec u ovoj sad seriji. Onu prvu su proizvodili preko ovih rendera, zato su i pravili te greske tipa pozicije emblema i gramaticke greske. Sigurno su vec uveliko u proizvodnji na osnovu originalnog dresa.
Sa kojeg si sajta uzimao?Denal je napisao/la: ↑12 jun 2026, 12:12Po slikama koje sam ja dobio od kineza prije shippinga, vec su greske ispravljene. Kelme logo je manji dosta.AshburtonG je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:14Ma popravit ce vec u ovoj sad seriji. Onu prvu su proizvodili preko ovih rendera, zato su i pravili te greske tipa pozicije emblema i gramaticke greske. Sigurno su vec uveliko u proizvodnji na osnovu originalnog dresa.
Ovaj moj sa messi100 debelo kasni.Denal je napisao/la: ↑12 jun 2026, 12:12Po slikama koje sam ja dobio od kineza prije shippinga, vec su greske ispravljene. Kelme logo je manji dosta.AshburtonG je napisao/la: ↑11 jun 2026, 22:14Ma popravit ce vec u ovoj sad seriji. Onu prvu su proizvodili preko ovih rendera, zato su i pravili te greske tipa pozicije emblema i gramaticke greske. Sigurno su vec uveliko u proizvodnji na osnovu originalnog dresa.
- BenjooJutub
- Kontakt:

Meni Kinez ovu sliku poslao, nadam se da su ispravili greške, ovo što se vidi izgleda brutalno
Naručeno sa messi100, u ponedjeljak poslano, rekao je 10-20 dana dostava, tako da ocekujem do tekme sa Šviciom
meni paket danas napustio FedEx, tako da se i ja nadam da ce do svice dociBenjooJutub je napisao/la: ↑12 jun 2026, 12:28
Meni Kinez ovu sliku poslao, nadam se da su ispravili greške, ovo što se vidi izgleda brutalno
Naručeno sa messi100, u ponedjeljak poslano, rekao je 10-20 dana dostava, tako da ocekujem do tekme sa Šviciom
- AshburtonG
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
I ne bas al haj more proci za sad
Trebali su to centrirati kako treba....
Da, čak je i bijeli simpatičan.
Ma lijepi su dresovi od pocetka vec se on nasrao o rijekama i planinama da smo kontali neke decentne gotivne šare po dresu a ne par linija. Mada nisam ga ni krivio jer sta da prica o dresu kad ga zovu na TV a ne smije ga pokazati.
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, atomac123, AzRimiRzA, b00t, bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, brig, Brokula, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, deda, DeeWa, delko, Elddar, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GrbavicaHrammm, Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hazre, Helemnejse, jasmin10, karajlo, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, komax, Kylian, lakilone, LeCoq, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, mercurial, Mocvara1991, Muumii, nebeskasila, NeRi_K, omanovski, pama, Paromlinac, PeppermintSA, Principatus, RajvoSa89, RaZuti, rossonero85, rukometubih23, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Shategabri, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, Smaja, Soba, StevieG8, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wlad55, worchester i 509 gostiju.