24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- dubioza144
- Kontakt:
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Protiv koga igramo kad izbacimo amere
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ovo treba uvježbati odmah protiv Katra pa onda izvesti protiv Amerike. Autogolove u prvoj minuti kako se ne bi branili ostalih 90insimadop je napisao/la: ↑22 jun 2026, 12:06Možda da sami sebi namjenski dadnemo autogol u 5. da bismo proigrali onda kako trebaDamirT je napisao/la: ↑22 jun 2026, 11:55Tuzno ali istinito.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑22 jun 2026, 11:53Ako dobijemo katar u meču s Amerima nama je glavno da primimo rano gol i da krenemo igrat fudbal.
BRATSTVO GRAČANiCA
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kako stoji naša stvar nakon jučerašnjih utakmica? Jesu li dobri rezultati, po nas, tj. naše izglede za prolaz kao 1 od 8 najboljih trećeplasiranih? I kakva nam matematika odgovara u ostatku? Mislim na utakmice trećeg kola ovih drugih reprezentacija.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Mi ako ne krenemo od starta, ofanzivno i agresivno kao da nam se o zivotu radi, nema onda od nas nista budem li vidio ono vracanje nazad golmanu, BOze dragi koliko mi samo zivaca potegnu sa onim vracanjem nazad....bude li vise odbrane i vracanja lopte golmanutacno mi dodje da odem u italiju i da se izvinem Italijanima sto smo ih izbacili, jer ono je totalan antifudbal kada konstantno vracas loptu Vasilju a on zbog pritiska njihovih napdaca stresa se i izbija u aute i sta ja znam gdje, pa mi smo upravo primili gol protiv talijana vracajuci loptu nazad golmanima.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Odlično stoji, mi ako dobijemo katar ćemo biti između 4 do 6 od treceplasiranih reprezentacija.ArtVandelay je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:10Kako stoji naša stvar nakon jučerašnjih utakmica? Jesu li dobri rezultati, po nas, tj. naše izglede za prolaz kao 1 od 8 najboljih trećeplasiranih? I kakva nam matematika odgovara u ostatku? Mislim na utakmice trećeg kola ovih drugih reprezentacija.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nece uopste 9 ekipa imati 4 boda,,,,jer da bi se to desilo treba prkaticno u zadnjem kolu da se na 8 utakmica potrefi znak 1 x 2 koji tebi ne odgovara. To se nece desit, et ako smo tolki maleri da se desi, nek onda ispadnemo,,,mada i u tom slucaju sumnjam da bi imali najgoru go razliku. Po mojoj procjeni 4b ce imati 6 ekipa, ove dvije ostale ce se gledati gol razlika izmejdu onih kojih imaju 3ArtVandelay je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:10Kako stoji naša stvar nakon jučerašnjih utakmica? Jesu li dobri rezultati, po nas, tj. naše izglede za prolaz kao 1 od 8 najboljih trećeplasiranih? I kakva nam matematika odgovara u ostatku? Mislim na utakmice trećeg kola ovih drugih reprezentacija.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 22 jun 2026, 13:18, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Pobjednik meča 1G vs 3AEHIJ.
Sudeći po objavi ispod to su najvjerovatnije Egipat vs Senegal jer ne očekuje da iz grupa A, E i H prođu dalje trećeplasirani.
Al u teoriji te može zakačiti bilo ko od Egipat/Belgija/Iran iz G koji bi igrali protiv Korea/Češka/Južna Afrika iz A ili Slonovi/Ekvador/Curacao iz E,
Španija/Urugvaj/Zelenorćani iz H, bilo ko iz I (koja je najvjerovatnije uparivanje).
Pošteno, pa kako bude.
Naša stvar stoji tako da već strepimo od gegenpressinga amera i eventualnog utjecaja politike na suđenje u šesnaestini finalaArtVandelay je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:10Kako stoji naša stvar nakon jučerašnjih utakmica? Jesu li dobri rezultati, po nas, tj. naše izglede za prolaz kao 1 od 8 najboljih trećeplasiranih? I kakva nam matematika odgovara u ostatku? Mislim na utakmice trećeg kola ovih drugih reprezentacija.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- invincible1921
- Kontakt:
Sve stoji da je ovo veliki upsjeh sto smo se plasirali itd itd....ali ako se uzme u obzir vaznost utakmice i (ne)kvalitet protivnika, ovo ako ne dobijemo ce biti najveci choke u historiji naseg sporta...pa nek prica ko sta hoce.Halix131 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 12:37Ma pun mi vise ovih " nije nimalo naivna ekipa".
Pa gdje taj ponos Sergej, gdje inat ?
Daj Ciro ustani, nafuraj ih.
Ovo je uistinu najvažnija, najveća i najbitnija utakmica reprezentacije ikada. Ako Kanada može 6 pa možemo i mi 7 " **** cemo im majku"
Za taj ponos vise, u inat za državu, za narod za sebe, za proteklu patnju, za grb za radost i sreću za ljubav prema jednoj Bosni i Hercegovini
Cuj nisu naivni, jesmo mi u pm![]()
=\_1921_/=
Pa to je bilo u pola drugog kola kad nije većina grupa još nije odigrala svoje tekme.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Pensioner26
- Kontakt:
Definitivno. Sve se poklopilo da ostvarimo historijski uspjeh. Ako se ne desi, onda yebaji ga.invincible1921 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:24Sve stoji da je ovo veliki upsjeh sto smo se plasirali itd itd....ali ako se uzme u obzir vaznost utakmice i (ne)kvalitet protivnika, ovo ako ne dobijemo ce biti najveci choke u historiji naseg sporta...pa nek prica ko sta hoce.Halix131 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 12:37Ma pun mi vise ovih " nije nimalo naivna ekipa".
Pa gdje taj ponos Sergej, gdje inat ?
Daj Ciro ustani, nafuraj ih.
Ovo je uistinu najvažnija, najveća i najbitnija utakmica reprezentacije ikada. Ako Kanada može 6 pa možemo i mi 7 " **** cemo im majku"
Za taj ponos vise, u inat za državu, za narod za sebe, za proteklu patnju, za grb za radost i sreću za ljubav prema jednoj Bosni i Hercegovini
Cuj nisu naivni, jesmo mi u pm![]()
Samo zamislite da vam je neko prije godinu dana rekao da ćemo imati posljednju utakmicu u grupi na SP protiv Katara za prolaz, šta bi mu rekli i kako bi regovali. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Za ove papke koji sve živo pljuju i ništa ne valja sada također preporučujem da zamisle da smo sa Qatarom igrali prvo kolo i uzeli 3 boda, u drugom igrali sa Canadom remi i da sada kao senzacija prvenstva igramo sa Švicarskom za 1. mjesto u grupi.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
sve to stoji, ali ima razlog zasto se raja osjeca tako, kako smo odigrali protiv vels i italiju je bilo fenomenalno, borba, zelja, trud, napad znaci momci odigrali za 10, onda kad vidis koliko smo se povukli u ove dvije utakmice jako je cudno jer svi mi znamo sta ovi momci mogu pruziti, eto zasto narod se tako osjeca.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jun 2026, 12:41Eto nece biti nabrijani i zeljeti pobjedu, nece napadati i uci ce kao da je prijateljska. Jeste vi bolesni? I znate li da pricate o ekipi koja je na inat i ponos izbacila Wels i Italiju. I tada se ovako pisalo, to sto vi ne vidite sve i sto ste vi licno luzeri i imate takav mentalitet je vas problem, ovi momci ce odigrati srce svaku narednu utakmicu a svi koji su sumnjali neka ne slave sve naredne uspjwhw Barbe i ovih momaka.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 22 jun 2026, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
A tako ce to i biti, jos ce ti usrani Ameri preko Fife dati novac da izgradis stadion, a takvu fin.injekciju neces moci odbiti, i laganih 2-0 za Amere...perun je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:22Naša stvar stoji tako da već strepimo od gegenpressinga amera i eventualnog utjecaja politike na suđenje u šesnaestini finalaArtVandelay je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:10Kako stoji naša stvar nakon jučerašnjih utakmica? Jesu li dobri rezultati, po nas, tj. naše izglede za prolaz kao 1 od 8 najboljih trećeplasiranih? I kakva nam matematika odgovara u ostatku? Mislim na utakmice trećeg kola ovih drugih reprezentacija.![]()
Tačno. Da smo prošli Wales i Italiju igrom kakvu prikazujemo na SP, vjerujem da hajp ne bi bio ovoliki koliki je. Naravno, opet bismo očekivali da prođemu OVU grupu.SanaBosna je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:50sve to stoji, ali ima razlog zasto se raja osjeca tako, kako smo odigrali protiv vels i italiju je bilo fenomenalno, borba, zelja, trud, napad znaci momci odigrali za 10, onda kad vidis koliko smo se povukli u ove dvije utakmice jako je cudno jer svi mi znamo sta ovi momci mogu u pruziti, eto zasto narod se tako osjeca.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jun 2026, 12:41Eto nece biti nabrijani i zeljeti pobjedu, nece napadati i uci ce kao da je prijateljska. Jeste vi bolesni? I znate li da pricate o ekipi koja je na inat i ponos izbacila Wels i Italiju. I tada se ovako pisalo, to sto vi ne vidite sve i sto ste vi licno luzeri i imate takav mentalitet je vas problem, ovi momci ce odigrati srce svaku narednu utakmicu a svi koji su sumnjali neka ne slave sve naredne uspjwhw Barbe i ovih momaka.
Momci su tada pokazali da znaju i mogu, zašto sad ne isporučuju, to je pitanje. Da li je do selektora ili do psihe igrača?
jeste, ja bi momcima rekao igrajte kako znate pa bolje je izgubiti ali si muski odigrao pa svi bi rekli svaka cast ali izgubiti onako eh onda je to vec probleminsimadop je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:53Tačno. Da smo prošli Wales i Italiju igrom kakvu prikazujemo na SP, vjerujem da hajp ne bi bio ovoliki koliki je. Naravno, opet bismo očekivali da prođemu OVU grupu.SanaBosna je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:50sve to stoji, ali ima razlog zasto se raja osjeca tako, kako smo odigrali protiv vels i italiju je bilo fenomenalno, borba, zelja, trud, napad znaci momci odigrali za 10, onda kad vidis koliko smo se povukli u ove dvije utakmice jako je cudno jer svi mi znamo sta ovi momci mogu u pruziti, eto zasto narod se tako osjeca.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jun 2026, 12:41Eto nece biti nabrijani i zeljeti pobjedu, nece napadati i uci ce kao da je prijateljska. Jeste vi bolesni? I znate li da pricate o ekipi koja je na inat i ponos izbacila Wels i Italiju. I tada se ovako pisalo, to sto vi ne vidite sve i sto ste vi licno luzeri i imate takav mentalitet je vas problem, ovi momci ce odigrati srce svaku narednu utakmicu a svi koji su sumnjali neka ne slave sve naredne uspjwhw Barbe i ovih momaka.
Momci su tada pokazali da znaju i mogu, zašto sad ne isporučuju, to je pitanje. Da li je do selektora ili do psihe igrača?
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Pogledaj ponovo utakmicu sa Welsom do 70. minute. Da ne kažem da su ljudi i u produžecima imali šansu bolju od penala.
Rezultat vas zaslijepi.
Niti samo tada briljirali, niti smo sada puno lošiji od toga.
Rezultat vas zaslijepi.
Niti samo tada briljirali, niti smo sada puno lošiji od toga.
Trenutno korisnika/ca: 313, alacious, AndreWilliams i 60 gostiju.