Koje 4 pozicije, poceo kao desni vezni u 4 4 2, pa presao na lijevu steanu gdje je igrao sa Kerimom istu poziciju koju je i ranije igrao u repki jer he morao pomagati Koladincu u defanzivi a to Kerim ne moze znaci igrao lijevog veznog i na kraju presao nakon crvenog na desnog beka sto je u par navrata i ranije pokrivao u repci a i u klubovima kroz karijeru. Memic je polivalentan igrac koji upravo pokriva i inace sve te pozicije. Tako da ja nit znam koha mu je 4. pozicija niti koja mu je nova, al aj. Kakvu je gresku Benjo napravio? Tacno je nema progresivnih ofanzivnih dodavanja al to nije nikad ni imao on je takav igrac a sto vi ocete da on bude Vitinha jbg brate moj ne mos od veganske pljeskavice ocekivat da je dobra ko prava, ha ja. A gresku neki spominju sto je ofulio loptu pa jbg desi se al nas nije kosto niceg sigurno to je sve šbb kbb. Ja kazem nema se sta kritikovat Memic al nije realno da je sav hejt usmjeren na druge a na njega nista kada uzmemo u obzir da vraca loptu na nepostavljenu odbranu umjesto izbacuje u korner. A onda jos pri 3-1 pravi jedan naivan i blag kontakt koji je znao da ce svirati ako ga napravi kao penal jer je sve vrijeme svaka odluka isla na atranu Svicarskw.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:08Najtanji, ali poslije Tahirovica. S tim da je taj igrac koji je bio drugi najtanji u ekipi igrao 4 pozicije na terenu u 90 minuta, a dvije pozicije maltene nikada nije igrao do sad. Ako je ono glavom amaterska greska igraca, a jeste, sta je onda staviti igraca na poziciju koju nikada nije igrao?tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2026, 19:43I da se ogradim ni Memic nije zasluzio kritike i pljuvanje ali je bio po meni najtanji na mecu protiv Svicarske, a neki drugi se pljuju.
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
#CarsijaOdjebi
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Igrao u repki, nigdje drugo. Ne pokriva ni poziciju lijevog beka, odnosno "wing back" koju je igrao poslije. Pokriva jedino poziciju desnog beka. Dakle, primarno desni vezni/krilo, pokriva desnog beka. Sve ostalo su Barbarezove fiks ideje jer je "brz". Pozvan je u reprezentaciju iskljucivo kao desni vezni. To je igrao u svom klubu zbog cega je i dobio poziv u reprezentaciju.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:28Koje 4 pozicije, poceo kao desni vezni u 4 4 2, pa presao na lijevu steanu gdje je igrao sa Kerimom istu poziciju koju je i ranije igrao u repki jer he morao pomagati Koladincu u defanzivi a to Kerim ne moze znaci igrao lijevog veznog i na kraju presao nakon crvenog na desnog beka sto je u par navrata i ranije pokrivao u repci a i u klubovima kroz karijeru. Memic je polivalentan igrac koji upravo pokriva i inace sve te pozicije. Tako da ja nit znam koha mu je 4. pozicija niti koja mu je nova, al aj. Kakvu je gresku Benjo napravio? Tacno je nema progresivnih ofanzivnih dodavanja al to nije nikad ni imao on je takav igrac a sto vi ocete da on bude Vitinha jbg brate moj ne mos od veganske pljeskavice ocekivat da je dobra ko prava, ha ja. A gresku neki spominju sto je ofulio loptu pa jbg desi se al nas nije kosto niceg sigurno to je sve šbb kbb. Ja kazem nema se sta kritikovat Memic al nije realno da je sav hejt usmjeren na druge a na njega nista kada uzmemo u obzir da vraca loptu na nepostavljenu odbranu umjesto izbacuje u korner. A onda jos pri 3-1 pravi jedan naivan i blag kontakt koji je znao da ce svirati ako ga napravi kao penal jer je sve vrijeme svaka odluka isla na atranu Svicarskw.
Sto se Tahirovica tice, opet tu kritika ide samo Barbarezu. Momak je ogranicen, kod nas neizostavan.
Celik!3,2,2.
Ja ne mogu da vjerujem koliko svi kolektivno pljujete pas igru našeg Benjamina Tahirovića, a onda svi kolektivno zaboravljate kako je u raskoraku, skoro pa padu, maestralno prebacio odbranu i asistirao za pogodak u Cardiffu.
Doduše protivniku.
Doduše protivniku.
Super!!! Bendjiii Tahiragaaaa
To su sve hejteri. Vidjet će kad Benny na jednoj utakmici napravi 30 tačnih dodavanja I začepi usta svima.
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, invincible1921, Wolffire i 59 gostiju.