Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...

općenito...nemislim ovde samoReuf_Herco je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...

Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.Reuf_Herco je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...
A znaci do tog je,i meni se sve sjebaloOxygen je napisao/la:@jajaja pa šta uradi lik,laptop mi izgorio

Dok je ovakva situacija i hoce. Aguero i Baloteli su u ovom trenutku ispred Dzeke. Naravno, bit ce prilike i za njega, vise nego dovoljno, ali cinjenica je da su trenutno pomenuta dvoica ispred njega. Samo neko ko je neralan moze reci da to nije zasluzenoadisice je napisao/la:Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.Reuf_Herco je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...

Ti si napisao ogromnu kolicinu gluposti i ne mogu te ni dva slepera izvaditi.Reuf_Herco je napisao/la:Nadam se da su se damas svo uvejerili u to da kad Edin lose igra da je to zbog njega samog, ne zbog Silve, Aguera ili Mancinija.
Kad se bori, trci, zalaze, dobra igra ne moze izostati
 ). Uzasno!!!!!
 ). Uzasno!!!!!Slazem se, uglavnom je do njega. Ponekad je mozda i do saigraca jer ako ne ide ekipu ne ide i njega jer ovisi o njihovim loptama. Ali nikako ne shvatam ove koji krive Mancinija. pa on mu pomaze maksimalno, i kad ga nije islo prosle sezone davao mu je sansu za sansom.Reuf_Herco je napisao/la:Nadam se da su se damas svo uvejerili u to da kad Edin lose igra da je to zbog njega samog, ne zbog Silve, Aguera ili Mancinija.
Kad se bori, trci, zalaze, dobra igra ne moze izostati

[/quote]
[/quote] [/quote]
[/quote]

Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.[/quote]adisice je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Mancini
 [/quote]
[/quote] [/quote]
[/quote]Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Edincapitano, perun i 40 gostiju.