Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Super, faca Engleska,ide im, i mali padaju -DOKAZ ZA PORTUGAL može se sve
Čestitke odrađeno vrhunski,kapa dole 2 gola + 2 asistencije pred građanskim derbijem ma careee
Sretno! Ponos Bosnee
Čestitke odrađeno vrhunski,kapa dole 2 gola + 2 asistencije pred građanskim derbijem ma careee
Sretno! Ponos Bosnee
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Semper Fidelis
OOOOOOOOO EDIN DŽEKO 
Svaka cast Edine!!! Moram priznati, iznenadio sam se sto je Edin uopste i ulazio u igru. Medjutim, Mancini ga uvodi u igru, i ovaj mu uzvraca, i to na koji nacin?!!! Edin puno, puno bolje igra, kada je bez pritiska (razumljivo), kao da to nije onaj isti igrac. Potreban mu je jedan gol da procepi, ili kao ova situacija danas...
Sretno ti majstore!!
Sretno ti majstore!!
Izdržati, to je temelj vrline!
općenito...nemislim ovde samoReuf_Herco je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Six and City
Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.Reuf_Herco je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...
A znaci do tog je,i meni se sve sjebaloOxygen je napisao/la:@jajaja pa šta uradi lik,laptop mi izgorio![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Nadam se da su se danas svi uvejerili u to da kad Edin lose igra da je to zbog njega samog, ne zbog Silve, Aguera ili Mancinija.
Kad se bori, trci, zalaze, dobra igra ne moze izostati
Zadnja izmjena: Reuf_Herco, dana/u 23 okt 2011, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Dok je ovakva situacija i hoce. Aguero i Baloteli su u ovom trenutku ispred Dzeke. Naravno, bit ce prilike i za njega, vise nego dovoljno, ali cinjenica je da su trenutno pomenuta dvoica ispred njega. Samo neko ko je neralan moze reci da to nije zasluzenoadisice je napisao/la:Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.Reuf_Herco je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Manciniadisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi...
Ti si napisao ogromnu kolicinu gluposti i ne mogu te ni dva slepera izvaditi.Reuf_Herco je napisao/la:Nadam se da su se damas svo uvejerili u to da kad Edin lose igra da je to zbog njega samog, ne zbog Silve, Aguera ili Mancinija.
Ostavis komentar kako te boli neka stvar za Dzeku i onda poslije toga ovdje se od tebe ne moze progovoriti ( na temi Edin Dzeko
Pa covjece, imas li ti obraza, bar malo?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se, uglavnom je do njega. Ponekad je mozda i do saigraca jer ako ne ide ekipu ne ide i njega jer ovisi o njihovim loptama. Ali nikako ne shvatam ove koji krive Mancinija. pa on mu pomaze maksimalno, i kad ga nije islo prosle sezone davao mu je sansu za sansom.Reuf_Herco je napisao/la:Nadam se da su se damas svo uvejerili u to da kad Edin lose igra da je to zbog njega samog, ne zbog Silve, Aguera ili Mancinija.
Danas je malo je reci bio odlican. Trci, bori se, zabija, vraca se, pomaze u odbrani. Da je protiv Villareala tako igrao danas bi od pocetka pa bi mozda opet zabio 4 komada.
Uglavnom Balo je danas Sitiju donio pobjedu i 3 boda. Dzeko i Silva su ih ponizili. Ovo prvo je vazno ali ovo drugo ce se pamtiti godinama.
Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Mancini
[/quote]
Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.[/quote]
Dok je ovakva situacija i hoce. Aguero i Baloteli su u ovom trenutku ispred Dzeke. Naravno, bit ce prilike i za njega, vise nego dovoljno, ali cinjenica je da su trenutno pomenuta dvoica ispred njega. Samo neko ko je neralan moze reci da to nije zasluzeno
[/quote]
dovoljno si rekao danas...nedo Bog da smo svi kao ti "analitičari"
Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.[/quote]
Dok je ovakva situacija i hoce. Aguero i Baloteli su u ovom trenutku ispred Dzeke. Naravno, bit ce prilike i za njega, vise nego dovoljno, ali cinjenica je da su trenutno pomenuta dvoica ispred njega. Samo neko ko je neralan moze reci da to nije zasluzeno
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Na ovakve gluposti necu ni replicirati.
Samo cu te napomenuti da su Silva i Aguero ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, a da je Mancini zabetonirao svoju poziciu kao trener
Dokazalo se i to da je silva najbolji igrac Citya, ma koliko vi ljubomorni srali po njemu
Samo cu te napomenuti da su Silva i Aguero ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, a da je Mancini zabetonirao svoju poziciu kao trener
Dokazalo se i to da je silva najbolji igrac Citya, ma koliko vi ljubomorni srali po njemu
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.[/quote]adisice je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Mancini
Navedi jednu stvar koju sam pogrijesio?
Cinjenice koje sam rekao: Ovo je trenutno najboljih 11 koje City moze izvesti na teren, Baloteli je u top formi trenutno, Dzeko ce zabiti gol do kraja.
Haj mi sad reci sta sam pogresno rekao?
http://27.media.tumblr.com/tumblr_ltiwo ... o1_500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdržati, to je temelj vrline!
Reufe **** te Pape a ti njega mislim da si skonto.
Svi golovi danashttp://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=237073
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Principatus
- Kontakt:
Vidim obrisana mi je poruka.
Dakle ovaj tip ovdje vec jedno odredjeno vrijeme spamira, provocira.
Pljuje i laze o kapitenu Spahicu, govori u svakom postu o poganim dijasporcima i kako smo svi posrani, pa onda sada sere po Dzeki. I to sve ono kao fino i lijepo. Trolira do vrha. I sve mu ovdje prolazi. Vec sedmicama. Bez bana.
Zato ono sto sam za njega rekao: "Reufe, Reufe napusi se kurcine!"
To vrijedi i za administraciju ovdje. Pozdrav.
Dakle ovaj tip ovdje vec jedno odredjeno vrijeme spamira, provocira.
Pljuje i laze o kapitenu Spahicu, govori u svakom postu o poganim dijasporcima i kako smo svi posrani, pa onda sada sere po Dzeki. I to sve ono kao fino i lijepo. Trolira do vrha. I sve mu ovdje prolazi. Vec sedmicama. Bez bana.
Zato ono sto sam za njega rekao: "Reufe, Reufe napusi se kurcine!"
To vrijedi i za administraciju ovdje. Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], BosnianDragon2024, CAGarfia, Edin TM87, Edincapitano, edvaE2, Goalgetter, Namibija, sagitarius, StevieG8 i 72 gosta.