Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Reuf_Herco
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 okt 2011, 16:59

adisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi... 8-)
Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Mancini ;)

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 23 okt 2011, 17:00

Super, faca Engleska,ide im, i mali padaju -DOKAZ ZA PORTUGAL može se sve ;)
Čestitke odrađeno vrhunski,kapa dole 2 gola + 2 asistencije pred građanskim derbijem ma careee ;)
Sretno! Ponos Bosnee ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 23 okt 2011, 17:02

evo i hajlajtsa uzivajte :)
http://www.myfootball.tv/video/video/sh ... hare_video

BRAVO ZMAJU :)
Semper Fidelis

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 okt 2011, 17:04

OOOOOOOOO EDIN DŽEKO ;)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 23 okt 2011, 17:05

Svaka cast Edine!!! Moram priznati, iznenadio sam se sto je Edin uopste i ulazio u igru. Medjutim, Mancini ga uvodi u igru, i ovaj mu uzvraca, i to na koji nacin?!!! Edin puno, puno bolje igra, kada je bez pritiska (razumljivo), kao da to nije onaj isti igrac. Potreban mu je jedan gol da procepi, ili kao ova situacija danas...
Sretno ti majstore!!
Izdržati, to je temelj vrline!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 23 okt 2011, 17:05

Reuf_Herco je napisao/la:
adisice je napisao/la:džeko je igračina to je i dokazao a oni koji ga pljuju...pljujte i dalje ljubomorne pi... 8-)
Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Mancini ;)
općenito...nemislim ovde samo
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2011, 17:08

slika

Six and City
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 23 okt 2011, 17:08

Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 okt 2011, 17:09

Oxygen je napisao/la:@jajaja pa šta uradi lik,laptop mi izgorio :lol: :lol:
A znaci do tog je,i meni se sve sjebalo :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 okt 2011, 17:09

Nadam se da su se danas svi uvejerili u to da kad Edin lose igra da je to zbog njega samog, ne zbog Silve, Aguera ili Mancinija.
Kad se bori, trci, zalaze, dobra igra ne moze izostati ;)
Zadnja izmjena: Reuf_Herco, dana/u 23 okt 2011, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 okt 2011, 17:11

adisice je napisao/la:
Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.
Dok je ovakva situacija i hoce. Aguero i Baloteli su u ovom trenutku ispred Dzeke. Naravno, bit ce prilike i za njega, vise nego dovoljno, ali cinjenica je da su trenutno pomenuta dvoica ispred njega. Samo neko ko je neralan moze reci da to nije zasluzeno ;)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2011, 17:14

Reuf_Herco je napisao/la:Nadam se da su se damas svo uvejerili u to da kad Edin lose igra da je to zbog njega samog, ne zbog Silve, Aguera ili Mancinija.
Ti si napisao ogromnu kolicinu gluposti i ne mogu te ni dva slepera izvaditi.
Ostavis komentar kako te boli neka stvar za Dzeku i onda poslije toga ovdje se od tebe ne moze progovoriti ( na temi Edin Dzeko :shock: ). Uzasno!!!!!
Pa covjece, imas li ti obraza, bar malo?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 okt 2011, 17:14

Reuf_Herco je napisao/la:Nadam se da su se damas svo uvejerili u to da kad Edin lose igra da je to zbog njega samog, ne zbog Silve, Aguera ili Mancinija.
Slazem se, uglavnom je do njega. Ponekad je mozda i do saigraca jer ako ne ide ekipu ne ide i njega jer ovisi o njihovim loptama. Ali nikako ne shvatam ove koji krive Mancinija. pa on mu pomaze maksimalno, i kad ga nije islo prosle sezone davao mu je sansu za sansom.
Danas je malo je reci bio odlican. Trci, bori se, zabija, vraca se, pomaze u odbrani. Da je protiv Villareala tako igrao danas bi od pocetka pa bi mozda opet zabio 4 komada.
Uglavnom Balo je danas Sitiju donio pobjedu i 3 boda. Dzeko i Silva su ih ponizili. Ovo prvo je vazno ali ovo drugo ce se pamtiti godinama. ;)

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 23 okt 2011, 17:15

Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Mancini ;)[/quote]
Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.[/quote]
Dok je ovakva situacija i hoce. Aguero i Baloteli su u ovom trenutku ispred Dzeke. Naravno, bit ce prilike i za njega, vise nego dovoljno, ali cinjenica je da su trenutno pomenuta dvoica ispred njega. Samo neko ko je neralan moze reci da to nije zasluzeno ;)[/quote]
dovoljno si rekao danas...nedo Bog da smo svi kao ti "analitičari" :D

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 okt 2011, 17:16

Na ovakve gluposti necu ni replicirati.

Samo cu te napomenuti da su Silva i Aguero ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, a da je Mancini zabetonirao svoju poziciu kao trener ;)
Dokazalo se i to da je silva najbolji igrac Citya, ma koliko vi ljubomorni srali po njemu ;)

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 okt 2011, 17:18

adisice je napisao/la:Iskreno, ja nisam vidio da je iko ovdje pljuvao Dzeku. Jedini koji su bili pljuvani danas prije utakmice su Baloteli i Mancini ;)
Dzeko je na klupi i tamo ce ostati po svoj prilici poprilicno dugo...to si danas ti izjavio.[/quote]
Dok je ovakva situacija i hoce. Aguero i Baloteli su u ovom trenutku ispred Dzeke. Naravno, bit ce prilike i za njega, vise nego dovoljno, ali cinjenica je da su trenutno pomenuta dvoica ispred njega. Samo neko ko je neralan moze reci da to nije zasluzeno ;)[/quote]
dovoljno si rekao danas...nedo Bog da smo svi kao ti "analitičari" :D[/quote]

Navedi jednu stvar koju sam pogrijesio?
Cinjenice koje sam rekao: Ovo je trenutno najboljih 11 koje City moze izvesti na teren, Baloteli je u top formi trenutno, Dzeko ce zabiti gol do kraja.

Haj mi sad reci sta sam pogresno rekao?

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 23 okt 2011, 17:18

http://27.media.tumblr.com/tumblr_ltiwo ... o1_500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdržati, to je temelj vrline!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 okt 2011, 17:20

Reufe **** te Pape a ti njega mislim da si skonto.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 okt 2011, 17:20

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 okt 2011, 17:20

Vidim obrisana mi je poruka.

Dakle ovaj tip ovdje vec jedno odredjeno vrijeme spamira, provocira.

Pljuje i laze o kapitenu Spahicu, govori u svakom postu o poganim dijasporcima i kako smo svi posrani, pa onda sada sere po Dzeki. I to sve ono kao fino i lijepo. Trolira do vrha. I sve mu ovdje prolazi. Vec sedmicama. Bez bana.

Zato ono sto sam za njega rekao: "Reufe, Reufe napusi se kurcine!"
To vrijedi i za administraciju ovdje. Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AdinTR, CAGarfia, Edincapitano, jasmin10 i 34 gosta.