Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Reufe u redu je dokazo si se za danas popusti vise molim te
[quote="Reuf_Herco"]Na ovakve gluposti necu ni replicirati.
Samo cu te napomenuti da su Silva i Aguero ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, a da je Mancini zabetonirao svoju poziciu kao trener
Dokazalo se i to da je silva najbolji igrac Citya, ma koliko vi ljubomorni srali po njemu
Edin Džeko topic...pravi temu za Silvu i Aguera
Samo cu te napomenuti da su Silva i Aguero ucvrstili svoje mjesto u prvih 11, a da je Mancini zabetonirao svoju poziciu kao trener
Dokazalo se i to da je silva najbolji igrac Citya, ma koliko vi ljubomorni srali po njemu
Edin Džeko topic...pravi temu za Silvu i Aguera
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
Mr Plummer
- Kontakt:
PA JE LI DOSTA VISE! PONASATE SE KAO MALA DJECA!
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Bitno je da je Edin zabio par golova i digao sebi samopouzdanje. To sto ne igra svaku utakmicu od pocetka je sasvim ok, s' obzirom na kakve napadace city ima i koju formaciju igraju. Neka je i samo 20 minuta ali nek' je Edin gol zabio. Fizicki nevjerujem da ikako moze opast s' obzirom da igra/trenira u Engleskoj gdje je ritam na utakmicama i treningu takodjer izuzetno intenzivna. Svaka cast Dzeki i nek' samo tako nastavi. Kazu "zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palaca." Polako al' sigurno.
-
Reuf_Herco
- Kontakt:
Izvini, ali nadji bilo sta sto sam ja rekao a da je bilo usmjereno protiv bilo koga. Koga sam ja to vrijedjao ili provocirao? Jesam li rekao ista protiv samog Dzeke? Cak sta vise, ako procitas sve moje postove skontat ces da sam ga i hvalio.
Jedino ako smatras provociranjem ako kazem da je Baloteli najbolji napadac MC-a trenutno, ili da je Silva njihov najbolji igrac.
Jedino ako smatras provociranjem ako kazem da je Baloteli najbolji napadac MC-a trenutno, ili da je Silva njihov najbolji igrac.
Na ljestvici strijelaca bosanski centarfor drži treće mjesto. Wayne Rooney i Sergio Agüero imaju gol više.
TO MASINO!
Izvor Hrvatska
TO MASINO!
Izvor Hrvatska
Dzeko je odigrao briljantnu utakmicu,za 23 minute postici 2 gola i ubiljeziti jednu asistenciju,uz to imati jos 3 odlicne prilike ito protiv ejdnog Uniteda na njihovom terenu...sta reci osim svaka cast,lijepo je biti Bosanac i Hercegovac veceras! kakve samo igrace ima BIH... bravo Edine,pokazao si karakter samo tako nastavi..jos da dodam da je Silva ubjeldjivo najbolji igrac Citya,mnogo se popravio,nije vise sebican kao prije...i Baloteli je veceras bio dobar,ali realno Dzeko je za 23 minute najvise pokazao....covjek puca od snage!..
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Interesantno je da neki jos nisu naucili koristiti forum, za takve stvari se pritisne trokut! Sad moram brisati ovo silno smece i vase bespotrebno natezanje sa obicnim trolom. Odradjeno je sta je trebalo, nastavite sa diskusijom.
Ordem e progresso
AL ste zatrolali temu od 30 zadjih postova 15 jedan te isti covjek
a sad tema
Ono sto je Dzeko odigrao minuta je za 10+
kad se cije s tribina oooooo ... najezim se
legenda nasa
a sad tema
Ono sto je Dzeko odigrao minuta je za 10+
kad se cije s tribina oooooo ... najezim se
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Nemam veze s' tom raspravom sto VI vodite, al' samo da kazem ovo. Svi imamo pravo da kritikujemo igrace, al' sve do neke zdrave granice. Ko je najbolji igrac Manchester City-a je zaista diskutabilno, to se mijenja od utakmice do utakmice. Onaj ko zabije/a golove taj ce sigurno imat glasove od navijaca za najboljeg igraca, a onaj sto ne zabija ce biti prozvan "kantom". U nekim momentima svi se gledaju k'o bogovi, a u drugim kao dno dna. Kao obicni posmatrac misljenja sam da je Dzeko danas lose odigrao niko nebi nista rekao protiv @Reufa, al' s' obzirom da je dobro odigrao tako i kritike dodju. Kao forumasi ako zelimo dijelit svoja razna misljenja, trebamo biti i spremni da dobijemo razne odgovore od drugih. @Reufe stavio si kritican komentar na vrlo osjetljivu temu i trebao si zna ti da ce biti posljedica. Deal with it. Toliko od mene.
Pozitivna utakmica za Edina. ... Sto se tiče fizike Edin je došao na svoje to je očigldno , samo bogami mora još da poradi na koncentraciji. To mu je ključna stvar u narednim mjesecima za uspješnu karijeru u City-u. Ne smije rasipati šanse i biti mentalno odsutan u pojedinim sekvencama utakmice. Zadnji go i asistencija čista klasa ,u stvari sve što se radi u punom sprintu uspješno je klasa.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Edin Dzeko je odigrao fenomenalno...mogao je postici 4 gola bez problema da je imao malo srece...ali nema veze,dao je 2 i upisao asistenciju,za samo 23 minute utakmice! imao je dobrih dodavanja,dobro je kontrolisao loptu,ma odigrao za 10,bas taj broj i nosi na dresu!:) odavno nisa vise uzivao u necijoj partiji i golovima kao veceras kada ih je Dzeko postizao... Citya je odigrao fantatsicno,svi igraci su bili odlicni,i Mancini je nadmudrio Fergusona,sto me posebno iznenadilo,svaka cast! inace Silva je bio uz Dzeku i Balotelija igrac utakmice,mada je i Ricardson odigrao za 10... samo naprijed Bosanski genije,i bices i ostace ponos nacije! a mnogima je zbog toga tesko,prije svega licemejrima i zlonamjernicima! neka crknu dusmani!
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Čestitke našem Dijamantu, veliki igrač koji će nas u budućnosti obradovati još mnogo mnogo puta.
City je veliki tim i uvijek moras biti na nivou jer u protivnom ima neko drugi ko ce to uraditi..... Mozda je to malo tesko za igrace ali moze biti i pozitivno.
Edin je pokazao ono sto smo znali, spic ubica.
Komentator na **** za naseg Edina kaze, "pravi spic, uvijek na pravom mjestu" pa opet ponovi kako je Dzeko odlican spic.
U nekoliko minuta vremena dati dva gola Unitedu i upisati jednu asistenciju je TOP klasa!
P.S. Silva jeste jedan od najboljih igraca PL! (ali kad je na nivou)
Edin je pokazao ono sto smo znali, spic ubica.
Komentator na **** za naseg Edina kaze, "pravi spic, uvijek na pravom mjestu" pa opet ponovi kako je Dzeko odlican spic.
U nekoliko minuta vremena dati dva gola Unitedu i upisati jednu asistenciju je TOP klasa!
P.S. Silva jeste jedan od najboljih igraca PL! (ali kad je na nivou)
Znate li vi uopste kolko je danas milona ljudi gledalo ovu tekmu.Pa svaka sportska tv kuca u svijetu je stavila ovu tekmu kao prioritet.I onda vide naravno naseg Dzeku.Svaka cast.
Samo mi iz BiH smo morali ganjati streamoveAlipasino je napisao/la:Znate li vi uopste kolko je danas milona ljudi gledalo ovu tekmu.Pa svaka sportska tv kuca u svijetu je stavila ovu tekmu kao prioritet.I onda vide naravno naseg Dzeku.Svaka cast.
BHT je postala televezija u rangu RTV Slon.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
"Koliko para, toliko muzike"LBJ MVP je napisao/la:Samo mi iz BiH smo morali ganjati streamoveAlipasino je napisao/la:Znate li vi uopste kolko je danas milona ljudi gledalo ovu tekmu.Pa svaka sportska tv kuca u svijetu je stavila ovu tekmu kao prioritet.I onda vide naravno naseg Dzeku.Svaka cast.![]()
BHT je postala televezija u rangu RTV Slon.
btw. nego BHT ima svoj termin, mislim da nedaljom nikad ne prenose u pola 3.
Zadnja izmjena: Zomby, dana/u 23 okt 2011, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
karameldar
- Kontakt:
Jarane zar je bitna ocjena kvaziportalakarameldar je napisao/la:Koji portal ocjenjuje igrace? Da vidimo sta je Dzekson dobio.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Google Adsense [Bot], hurem, Proximic i 57 gostiju.