Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
je li od hurme?Megamon je napisao/la:Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise![]()
Megamon je napisao/la:Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise![]()
znaci nema vise alkohola
naograisaces pa ces se probutiti ukocen
Thomas Müller - Fußballgott
HahahahahMegamon je napisao/la:Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise![]()
Meni jedan blizak rodjak studirao tamo,pa vazda donosio te parfeme,a odrona Boze dragi,ni carape nisam mirisao njima
Emire
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Megamon
- Kontakt:
Ma ovaj je fin stare mi.Jos upakovan u kutijicu a i lijepo mirise.Nije onaj vehabijski sto se prodaje po tramvajima i ispred dzamija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /111114147" onclick="window.open(this.href);return false;
Put dug 8.800 km
Francuz planira preplivati Tihi okean
Benoit Ben Lecomte (44) pokušat će biti prvi čovjek koji je preplivao Tihi okean, a to će uraditi iduće godine polaskom iz Japana. Lecomte će pokušati preplivati put dug oko 8.800 kilometara.
Lecomte je 1998. godine preplivao Atlantski okean bez ikakvog pomagala na putu koji je trajao 73 dana i tako postao prvi čovjek koji je to uradio. Trinaest godina nakon te avanture, on želi preplivati i Tihi okean.
Lecomte, koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama, je isplanirao put tako da dnevno pliva osam sati. Planira ponijeti i masku koja će mu pomoći da prima pozive ili da pozove u pomoć. Imat će ugrađen mikročip koji će odašiljati podatke o njegovom zdravlju. Ova njegova avantura bit će snimana i postavljena na Facebook.
Za odbranu od ajkula imat će posebnu ogrlicu koja ima zadatak da plaši ove opasne nemani. U svakom trenutku njegove avanture na raspolaganju će mu biti tim spasilaca u slučaju da mu bude loše ili da se ajkule ipak pojave. Najveći problem su ogromni talasi visine i do 20 metara koji ga mogu iscrpiti, ali je Lecomte odlučan u svojoj namjeri.
Motiviran je nakon smrti njegovog oca davne 1991. godine od karcinoma, a ove avanture iskoristio je da sakupi dovoljno novca za centre za istraživanje ove bolesti.
Put dug 8.800 km
Francuz planira preplivati Tihi okean
Benoit Ben Lecomte (44) pokušat će biti prvi čovjek koji je preplivao Tihi okean, a to će uraditi iduće godine polaskom iz Japana. Lecomte će pokušati preplivati put dug oko 8.800 kilometara.
Lecomte je 1998. godine preplivao Atlantski okean bez ikakvog pomagala na putu koji je trajao 73 dana i tako postao prvi čovjek koji je to uradio. Trinaest godina nakon te avanture, on želi preplivati i Tihi okean.
Lecomte, koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama, je isplanirao put tako da dnevno pliva osam sati. Planira ponijeti i masku koja će mu pomoći da prima pozive ili da pozove u pomoć. Imat će ugrađen mikročip koji će odašiljati podatke o njegovom zdravlju. Ova njegova avantura bit će snimana i postavljena na Facebook.
Za odbranu od ajkula imat će posebnu ogrlicu koja ima zadatak da plaši ove opasne nemani. U svakom trenutku njegove avanture na raspolaganju će mu biti tim spasilaca u slučaju da mu bude loše ili da se ajkule ipak pojave. Najveći problem su ogromni talasi visine i do 20 metara koji ga mogu iscrpiti, ali je Lecomte odlučan u svojoj namjeri.
Motiviran je nakon smrti njegovog oca davne 1991. godine od karcinoma, a ove avanture iskoristio je da sakupi dovoljno novca za centre za istraživanje ove bolesti.
Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
Opet plačeš zbog škole ,jbt koja si pizda ,jbt škola eto koda je kraj svjeta što si keca fasovo
Kakvo bolan pravilo nema toga ,pa možeš dobiti tri keca za jedan čas,a ne za jedan dan
To pravilo je važilo ako imaš dva pismena ili kontrolna da nemože treći ,a odgovarati možeš svaki čas ,bar sam ja tako u decembru uvjek i maju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma treba srušiti školuDylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma idi legendo begaj-.-
[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!
Isto na kraju prosle godine iz engleskog zakljucila mi olovkom 4 iz engleske,a ocjene bile jaka cetvorka,jos svima ostalima na "opci dojam" davala vise ocjene nego sto zasluzuju,i kaze ona meni ja dijete stvarno ne znam sta ce od tebe sutra biti,ja reko kad vidim ko sve radi u prosvjeti ne brinem ima barem tu mjesta za mene i ona obrise 4 i zakljuci 3,ma da mi je samo dobit diplomu u ruke oho kako cu sa pojedina u 4 oka popricat zivim za taj dan
[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!
Isto na kraju prosle godine iz engleskog zakljucila mi olovkom 4 iz engleske,a ocjene bile jaka cetvorka,jos svima ostalima na "opci dojam" davala vise ocjene nego sto zasluzuju,i kaze ona meni ja dijete stvarno ne znam sta ce od tebe sutra biti,ja reko kad vidim ko sve radi u prosvjeti ne brinem ima barem tu mjesta za mene i ona obrise 4 i zakljuci 3,ma da mi je samo dobit diplomu u ruke oho kako cu sa pojedina u 4 oka popricat zivim za taj dan
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ne postoji to pravilo na papiru,znam i u moje doba je to tako bilo,mada ako si odgovarao 2 predmeta nikada te niko nece pitati treci put,ako ti to ne zelis.Dylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
joj jarane imamo belaje sa istim predmetomDylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
btw: Otidji direktoru i zali mu se, al obavezno sa roditeljom. Po zakonu smijes odgovarati samo 2 predmeta, mozes +1 ali uz tvoj pristanak. Izbori se za to
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Primitivizam.Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!
- legenda reala
- Kontakt:
Imo sam visoko mišljenje o tebi ,ali kad se ovoliko sikiraš oko škole razočaro si meDylan Dog je napisao/la:Ma idi legendo begaj-.-
Jbt ja imam dva keca ,dobijem tricu i zadnji čas kaže šta ću s tobom reko ma trica ,ona upiše još jednu i zaključi .
Tako neki predmet 1,2 ocjene i zadnji čas ono zaključuje i obara svašta ,neke pita ,dođe do mene ,kaže šta ćemo ,reko ma dvica ,kaže haj odgovaraj ,ma ne znam ništa zaključi dva i dosta i tako i bude .
Treba bolan znati sa profesorima ,ne ko ti ,treba znati kad se šaliti ,kad biti ozbiljan ,koji si smoto jbt
haj što te cure zajebaju sad i profesori
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ma idi legendo begaj-.-
[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!
ovom sa sjekirom treba ruku slomiti na deset mjesta minimalno
[youtube][/youtube]
Ova braca su pobedila ipak.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
devilova raja 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
bože sačuvaj koji idioti
Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo.Emir ZENICA je napisao/la:devilova raja
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahha ajde pokazi svoju rajuDevil je napisao/la: Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo.
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.