Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Devil » 14 nov 2011, 21:02

Dylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ne postoji to pravilo na papiru,znam i u moje doba je to tako bilo,mada ako si odgovarao 2 predmeta nikada te niko nece pitati treci put,ako ti to ne zelis. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 14 nov 2011, 21:04

Dylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
joj jarane imamo belaje sa istim predmetom :lol: :lol: :lol: mi bojkotovali novu profesorku zdrave ishrane, htjeli da nam se stara doktorica vrati predavat. i sad svi imamo smanjeno vladanje zbog bojkotovanja nastave :mrgreen:

btw: Otidji direktoru i zali mu se, al obavezno sa roditeljom. Po zakonu smijes odgovarati samo 2 predmeta, mozes +1 ali uz tvoj pristanak. Izbori se za to ;) . (jos zavisi koje si predmete odgovarao )
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 14 nov 2011, 21:06

Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!
Primitivizam.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2011, 21:07

Dylan Dog je napisao/la:Ma idi legendo begaj-.-
Isto na kraju prosle godine iz engleskog zakljucila mi olovkom 4 iz engleske,a ocjene bile jaka cetvorka,jos svima ostalima na "opci dojam" davala vise ocjene nego sto zasluzuju,i kaze ona meni ja dijete stvarno ne znam sta ce od tebe sutra biti,ja reko kad vidim ko sve radi u prosvjeti ne brinem ima barem tu mjesta za mene i ona obrise 4 i zakljuci 3,ma da mi je samo dobit diplomu u ruke oho kako cu sa pojedina u 4 oka popricat zivim za taj dan :evil:
Imo sam visoko mišljenje o tebi ,ali kad se ovoliko sikiraš oko škole razočaro si me ;)
Jbt ja imam dva keca ,dobijem tricu i zadnji čas kaže šta ću s tobom reko ma trica ,ona upiše još jednu i zaključi .
Tako neki predmet 1,2 ocjene i zadnji čas ono zaključuje i obara svašta ,neke pita ,dođe do mene ,kaže šta ćemo ,reko ma dvica ,kaže haj odgovaraj ,ma ne znam ništa zaključi dva i dosta i tako i bude .
Treba bolan znati sa profesorima ,ne ko ti ,treba znati kad se šaliti ,kad biti ozbiljan ,koji si smoto jbt :lol: :lol:
haj što te cure zajebaju sad i profesori :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 nov 2011, 21:09

Dylan Dog je napisao/la:Ma idi legendo begaj-.-

[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!

Isto na kraju prosle godine iz engleskog zakljucila mi olovkom 4 iz engleske,a ocjene bile jaka cetvorka,jos svima ostalima na "opci dojam" davala vise ocjene nego sto zasluzuju,i kaze ona meni ja dijete stvarno ne znam sta ce od tebe sutra biti,ja reko kad vidim ko sve radi u prosvjeti ne brinem ima barem tu mjesta za mene i ona obrise 4 i zakljuci 3,ma da mi je samo dobit diplomu u ruke oho kako cu sa pojedina u 4 oka popricat zivim za taj dan :evil:

ovom sa sjekirom treba ruku slomiti na deset mjesta minimalno

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2011, 21:14

[youtube][/youtube]

Ova braca su pobedila ipak. :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 nov 2011, 21:16

devilova raja :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 nov 2011, 21:17

Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ova braca su pobedila ipak. :lol:

bože sačuvaj koji idioti

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2011, 21:18

Emir ZENICA je napisao/la:devilova raja :lol:
Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo. ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 nov 2011, 21:23

Devil je napisao/la: Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo. ;)
hahha ajde pokazi svoju raju :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2011, 21:24

Emir ZENICA je napisao/la:
Devil je napisao/la: Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo. ;)
Nema tamo gde bi trebalo biti,ako naidjem nekako poslacu ti,nije moj razred,vec moja skola,nekoliko godina posle. :D
Evo ga najjace odradjeni autobus sto sam gledao
[youtube][/youtube]
:lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2011, 21:25

Devil je napisao/la:
Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo. ;)
Šta je bilo ,profa reko zadnja klupa napolje i oni izbacili klupe kroz prozor :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2011, 21:26

Dushi_Rob je napisao/la:
joj jarane imamo belaje sa istim predmetom :lol: :lol: :lol: mi bojkotovali novu profesorku zdrave ishrane, htjeli da nam se stara doktorica vrati predavat. i sad svi imamo smanjeno vladanje zbog bojkotovanja nastave :mrgreen:

btw: Otidji direktoru i zali mu se, al obavezno sa roditeljom. Po zakonu smijes odgovarati samo 2 predmeta, mozes +1 ali uz tvoj pristanak. Izbori se za to ;) . (jos zavisi koje si predmete odgovarao )
Konacno neko konstruktivan :P

Devile,sta ti znas o pravilima,najbolje da ja okrivim Toleta za ovo sto mi se desava :mrgreen:

Sto je najgore,ja ako upisem fakultet to ce biti filozofski,istorija,postat cu ona drustvena skupina koju najvise ne podnosim :mrgreen:

I apsolutno ne osudjujem ove sto napadaju profesore,ima djubradi svakakve,zivce hoce da lijeci na tebi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 14 nov 2011, 21:27

Devil je napisao/la:Evo ga najjace odradjeni autobus sto sam gledao
[youtube][/youtube]

hahah..koji kraljevi! :D

EDIT: Dylane,kod nas u skoli postoji pisano pravilo da se dnevno smiju odgovarati najvise 2 predmeta +3 ako ucenik zeli ;)
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 14 nov 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 nov 2011, 21:28

Devil je napisao/la: Nema tamo gde bi trebalo biti,ako naidjem nekako poslacu ti,nije moj razred,vec moja skola,nekoliko godina posle. :D
[youtube][/youtube]
Ajde nabavi nam sliku svog razreda,mislim da si vazda sjedio u prvoj klupi sa naocalama i otvorenom knjigom :lol: :lol:

hahhaha dobri su 8-)
Volim te Celik ! ! !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2011, 21:30

Legenda je vidio sliku mog razreda i kaze joj jeste ruzni :lol:

AloAlo,to definitivno znaci da imam osnove da se zalim.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2011, 21:31

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Šta je bilo ,profa reko zadnja klupa napolje i oni izbacili klupe kroz prozor :lol:
Ih to je redovna pojava i u mom razredu bila samo ne kroz prozor nego kroz vrata smo ih iznosili,cak mislim da nema razreda u bilo kojoj skoli da se to ne radi,stara skola,to i tucanja belog luka i stavljanje po coskovima i na tablu. :D

@Emire to je bilo verovatno najsportskije odeljenje koje je krocilo u tu skolu,12 muskaraca,svih 12 trenirali nesta,plus jos 5/15 devojki treniralo. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2011, 21:32

Dylan Dog je napisao/la:

I apsolutno ne osudjujem ove sto napadaju profesore,ima djubradi svakakve,zivce hoce da lijeci na tebi.
A ti da znaš išta ,košto neznaš ,znao bi da svi napadaju i glume lafčine ,pred ovim dobrim i finim profesorima ,kod kojih je najmanja ocjena tri ,koji pustaju sa časova itd.i što znaju da im neće ništa ,i koji ih neće nikom prijaviti ;)
One zajebane niko ne smije ni da pogleda :P
Sjetim se tako naše razredne u osnovnoj ,svi zajebavali jednog profesora a on bio dobar ,davo svima petice (predavo biologiju) i kaže nama profesorica ,pa što njega dirate on vam dobar ,i uvjek sam se toga pridržavo zajebavo sam do kraja školovanja ove zajebane profesore :P

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 14 nov 2011, 21:32

Devil je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:
Nema tamo gde bi trebalo biti,ako naidjem nekako poslacu ti,nije moj razred,vec moja skola,nekoliko godina posle. :D
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 nov 2011, 21:34

Devil je napisao/la:
@Emire to je bilo verovatno najsportskije odeljenje koje je krocilo u tu skolu,12 muskaraca,svih 12 trenirali nesta,plus jos 5/15 devojki treniralo. ;)
Nemoj mi reci da si fudbal trenirao ? Onda si mala maca za mene :mrgreen: Jarane,tih 5 djevojki su vam bile najljepse 100 % :D
Volim te Celik ! ! !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 2 gosta.