Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 nov 2011, 02:02

Fb bolesnici, treba mi pomoć :D

Kad ja nekog od prijatelja stavim na onu unsubscribe listu vidi li ta osoba i dalje moje postove?

Hvala! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 nov 2011, 06:47

Dylan Dog je napisao/la:E tacno cu se preseliti na Novi Zeland :lol:
[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:

fantastično

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 nov 2011, 06:54

Dylan Dog je napisao/la:
Heller je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:E tacno cu se preseliti na Novi Zeland :lol:
[youtube][/youtube]
Down under? :mrgreen:
Postoji i nekakva drzavica Tonga,i oni isto imaju nekakav ratnicki ples :lol:
[youtube][/youtube]

aaaaaaaa,ovdje nisu sami,i protivnici imaju svoj ples

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 nov 2011, 08:13

Raja budite mi pozdravljeni odoh put Lisabona ako Bog da pobjedimo

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2011, 09:16

Sretan put ;) ,što si ti nakav pun ko brod pa svako gostovanje ideš :P

Jeste se naspavali :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 nov 2011, 09:55

Hvala legendo,he. bo ga centrotrans EVO za 2 SATA odgodili let ,nisam nikad išao na gostovanja pa ove godine da to nadoknadim,Prag,Paris,pa EVO sad lisabon . Valja sad malo stediti preko zimare

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2011, 12:46

Sve satro kriza , a na ino gostovanja se ide :roll: Cudo nisi se pohvalio ekipi sa Infa da ides :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 nov 2011, 13:59

Da malo izreklamiram novu kolumnu, nisam odavno pa eto :mrgreen: :oops:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p1434151" onclick="window.open(this.href);return false;
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 nov 2011, 14:29

slika
to je to 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 14 nov 2011, 15:53

Sutra meč odluke, a donosi mi i odlučujući kontrolni iz Geografije. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 nov 2011, 16:51

Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise :mrgreen: :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

FredPerry
Kontakt:

Post Postao/la FredPerry » 14 nov 2011, 19:56

Megamon je napisao/la:Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise :mrgreen: :mrgreen:
je li od hurme? :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 nov 2011, 20:00

Megamon je napisao/la:Dobio sam parfem sa hadza al' dobro mirise :mrgreen: :mrgreen:

znaci nema vise alkohola

naograisaces pa ces se probutiti ukocen
Thomas Müller - Fußballgott

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 14 nov 2011, 20:07

Hahahahah :D :D
Meni jedan blizak rodjak studirao tamo,pa vazda donosio te parfeme,a odrona Boze dragi,ni carape nisam mirisao njima :lol:

Emire 8-)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 14 nov 2011, 20:09

:lol: :lol: :lol:

Ma ovaj je fin stare mi.Jos upakovan u kutijicu a i lijepo mirise.Nije onaj vehabijski sto se prodaje po tramvajima i ispred dzamija. :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 14 nov 2011, 20:44

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /111114147" onclick="window.open(this.href);return false;

Put dug 8.800 km

Francuz planira preplivati Tihi okean

Benoit Ben Lecomte (44) pokušat će biti prvi čovjek koji je preplivao Tihi okean, a to će uraditi iduće godine polaskom iz Japana. Lecomte će pokušati preplivati put dug oko 8.800 kilometara.

Lecomte je 1998. godine preplivao Atlantski okean bez ikakvog pomagala na putu koji je trajao 73 dana i tako postao prvi čovjek koji je to uradio. Trinaest godina nakon te avanture, on želi preplivati i Tihi okean.

Lecomte, koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama, je isplanirao put tako da dnevno pliva osam sati. Planira ponijeti i masku koja će mu pomoći da prima pozive ili da pozove u pomoć. Imat će ugrađen mikročip koji će odašiljati podatke o njegovom zdravlju. Ova njegova avantura bit će snimana i postavljena na Facebook.

Za odbranu od ajkula imat će posebnu ogrlicu koja ima zadatak da plaši ove opasne nemani. U svakom trenutku njegove avanture na raspolaganju će mu biti tim spasilaca u slučaju da mu bude loše ili da se ajkule ipak pojave. Najveći problem su ogromni talasi visine i do 20 metara koji ga mogu iscrpiti, ali je Lecomte odlučan u svojoj namjeri.

Motiviran je nakon smrti njegovog oca davne 1991. godine od karcinoma, a ove avanture iskoristio je da sakupi dovoljno novca za centre za istraživanje ove bolesti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2011, 20:52

Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 nov 2011, 20:56

Dylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opet plačeš zbog škole ,jbt koja si pizda ,jbt škola eto koda je kraj svjeta što si keca fasovo :shock: :shock:
Kakvo bolan pravilo nema toga ,pa možeš dobiti tri keca za jedan čas,a ne za jedan dan :P
To pravilo je važilo ako imaš dva pismena ili kontrolna da nemože treći ,a odgovarati možeš svaki čas ,bar sam ja tako u decembru uvjek i maju ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 nov 2011, 21:00

Dylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ma treba srušiti školu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2011, 21:00

Ma idi legendo begaj-.-

[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!

Isto na kraju prosle godine iz engleskog zakljucila mi olovkom 4 iz engleske,a ocjene bile jaka cetvorka,jos svima ostalima na "opci dojam" davala vise ocjene nego sto zasluzuju,i kaze ona meni ja dijete stvarno ne znam sta ce od tebe sutra biti,ja reko kad vidim ko sve radi u prosvjeti ne brinem ima barem tu mjesta za mene i ona obrise 4 i zakljuci 3,ma da mi je samo dobit diplomu u ruke oho kako cu sa pojedina u 4 oka popricat zivim za taj dan :evil:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, rio_Ferdy88 i 3 gosta.