Ne postoji to pravilo na papiru,znam i u moje doba je to tako bilo,mada ako si odgovarao 2 predmeta nikada te niko nece pitati treci put,ako ti to ne zelis.Dylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
joj jarane imamo belaje sa istim predmetomDylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
btw: Otidji direktoru i zali mu se, al obavezno sa roditeljom. Po zakonu smijes odgovarati samo 2 predmeta, mozes +1 ali uz tvoj pristanak. Izbori se za to
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Primitivizam.Dylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!
- legenda reala
- Kontakt:
Imo sam visoko mišljenje o tebi ,ali kad se ovoliko sikiraš oko škole razočaro si meDylan Dog je napisao/la:Ma idi legendo begaj-.-
Isto na kraju prosle godine iz engleskog zakljucila mi olovkom 4 iz engleske,a ocjene bile jaka cetvorka,jos svima ostalima na "opci dojam" davala vise ocjene nego sto zasluzuju,i kaze ona meni ja dijete stvarno ne znam sta ce od tebe sutra biti,ja reko kad vidim ko sve radi u prosvjeti ne brinem ima barem tu mjesta za mene i ona obrise 4 i zakljuci 3,ma da mi je samo dobit diplomu u ruke oho kako cu sa pojedina u 4 oka popricat zivim za taj dan
Jbt ja imam dva keca ,dobijem tricu i zadnji čas kaže šta ću s tobom reko ma trica ,ona upiše još jednu i zaključi .
Tako neki predmet 1,2 ocjene i zadnji čas ono zaključuje i obara svašta ,neke pita ,dođe do mene ,kaže šta ćemo ,reko ma dvica ,kaže haj odgovaraj ,ma ne znam ništa zaključi dva i dosta i tako i bude .
Treba bolan znati sa profesorima ,ne ko ti ,treba znati kad se šaliti ,kad biti ozbiljan ,koji si smoto jbt
haj što te cure zajebaju sad i profesori
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ma idi legendo begaj-.-
[youtube][/youtube]
Heroj a ne zlocinac!
Isto na kraju prosle godine iz engleskog zakljucila mi olovkom 4 iz engleske,a ocjene bile jaka cetvorka,jos svima ostalima na "opci dojam" davala vise ocjene nego sto zasluzuju,i kaze ona meni ja dijete stvarno ne znam sta ce od tebe sutra biti,ja reko kad vidim ko sve radi u prosvjeti ne brinem ima barem tu mjesta za mene i ona obrise 4 i zakljuci 3,ma da mi je samo dobit diplomu u ruke oho kako cu sa pojedina u 4 oka popricat zivim za taj dan
ovom sa sjekirom treba ruku slomiti na deset mjesta minimalno
[youtube][/youtube]
Ova braca su pobedila ipak.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
devilova raja 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
bože sačuvaj koji idioti
Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo.Emir ZENICA je napisao/la:devilova raja
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahha ajde pokazi svoju rajuDevil je napisao/la: Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo.
Volim te Celik ! ! !
Nema tamo gde bi trebalo biti,ako naidjem nekako poslacu ti,nije moj razred,vec moja skola,nekoliko godina posle.Emir ZENICA je napisao/la:hahha ajde pokazi svoju rajuDevil je napisao/la: Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo.
Evo ga najjace odradjeni autobus sto sam gledao
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je bilo ,profa reko zadnja klupa napolje i oni izbacili klupe kroz prozorDevil je napisao/la:Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo.Emir ZENICA je napisao/la:devilova raja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Konacno neko konstruktivanDushi_Rob je napisao/la:joj jarane imamo belaje sa istim predmetomDylan Dog je napisao/la:Jbem li ti skolu,prozva me iz zdrave ishrane,ja reko profesorice odgovarao sam 2 predmeta danas po pravilima imam pravo da ne odgovaram vise,kaze ona e sad ces da vidis jel moze,i dobi ja 1,da mi je samo znati jel 100% a mislim da jeste da postoji ovo pravilo izganjat cu ovo do kraja dok ne bude jedinica izbrisana pa zalit cu se kome god treba,dovest cu oca u skolu ali dosta mi je bilo da me J*** kako hoce,joj kad dobijem diplomu kako cu slatko popricat sa par profesora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi bojkotovali novu profesorku zdrave ishrane, htjeli da nam se stara doktorica vrati predavat. i sad svi imamo smanjeno vladanje zbog bojkotovanja nastave
![]()
btw: Otidji direktoru i zali mu se, al obavezno sa roditeljom. Po zakonu smijes odgovarati samo 2 predmeta, mozes +1 ali uz tvoj pristanak. Izbori se za to. (jos zavisi koje si predmete odgovarao )
Devile,sta ti znas o pravilima,najbolje da ja okrivim Toleta za ovo sto mi se desava
Sto je najgore,ja ako upisem fakultet to ce biti filozofski,istorija,postat cu ona drustvena skupina koju najvise ne podnosim
I apsolutno ne osudjujem ove sto napadaju profesore,ima djubradi svakakve,zivce hoce da lijeci na tebi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Devil je napisao/la:Evo ga najjace odradjeni autobus sto sam gledao
[youtube][/youtube]
![]()
hahah..koji kraljevi!
EDIT: Dylane,kod nas u skoli postoji pisano pravilo da se dnevno smiju odgovarati najvise 2 predmeta +3 ako ucenik zeli
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 14 nov 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ajde nabavi nam sliku svog razreda,mislim da si vazda sjedio u prvoj klupi sa naocalama i otvorenom knjigomDevil je napisao/la: Nema tamo gde bi trebalo biti,ako naidjem nekako poslacu ti,nije moj razred,vec moja skola,nekoliko godina posle.![]()
[youtube][/youtube]
![]()
hahhaha dobri su
Volim te Celik ! ! !
Legenda je vidio sliku mog razreda i kaze joj jeste ruzni
AloAlo,to definitivno znaci da imam osnove da se zalim.
AloAlo,to definitivno znaci da imam osnove da se zalim.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ih to je redovna pojava i u mom razredu bila samo ne kroz prozor nego kroz vrata smo ih iznosili,cak mislim da nema razreda u bilo kojoj skoli da se to ne radi,stara skola,to i tucanja belog luka i stavljanje po coskovima i na tablu.legenda reala je napisao/la:Šta je bilo ,profa reko zadnja klupa napolje i oni izbacili klupe kroz prozorDevil je napisao/la:Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo.Emir ZENICA je napisao/la:devilova raja
@Emire to je bilo verovatno najsportskije odeljenje koje je krocilo u tu skolu,12 muskaraca,svih 12 trenirali nesta,plus jos 5/15 devojki treniralo.
- legenda reala
- Kontakt:
A ti da znaš išta ,košto neznaš ,znao bi da svi napadaju i glume lafčine ,pred ovim dobrim i finim profesorima ,kod kojih je najmanja ocjena tri ,koji pustaju sa časova itd.i što znaju da im neće ništa ,i koji ih neće nikom prijavitiDylan Dog je napisao/la:
I apsolutno ne osudjujem ove sto napadaju profesore,ima djubradi svakakve,zivce hoce da lijeci na tebi.
One zajebane niko ne smije ni da pogleda
Sjetim se tako naše razredne u osnovnoj ,svi zajebavali jednog profesora a on bio dobar ,davo svima petice (predavo biologiju) i kaže nama profesorica ,pa što njega dirate on vam dobar ,i uvjek sam se toga pridržavo zajebavo sam do kraja školovanja ove zajebane profesore
Devil je napisao/la:Nema tamo gde bi trebalo biti,ako naidjem nekako poslacu ti,nije moj razred,vec moja skola,nekoliko godina posle.Emir ZENICA je napisao/la:hahha ajde pokazi svoju rajuDevil je napisao/la: Nisu moja ovu su Nislije,sad cu ti pokusati naci iz moje skole,nekad davno je bilo.![]()
[youtube][/youtube]
![]()
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nemoj mi reci da si fudbal trenirao ? Onda si mala maca za meneDevil je napisao/la:
@Emire to je bilo verovatno najsportskije odeljenje koje je krocilo u tu skolu,12 muskaraca,svih 12 trenirali nesta,plus jos 5/15 devojki treniralo.
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.