Hans Joachim Watzke, jes to ti ?sanji je napisao/la:Dzeko je postao igrac BVB-a!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hans Joachim Watzke, jes to ti ?sanji je napisao/la:Dzeko je postao igrac BVB-a!
7,5 je nettoGoalgetter je napisao/la:Uzmite u obzir, da je tih 8.5 Mio. brutto, znaci Netto zaradjuje oko 5-6 Milliona (bez poreza).
Nije bas 7.5, oko 7 Milliona je, tacnije 6.8emir79 je napisao/la:7,5 je nettoGoalgetter je napisao/la:Uzmite u obzir, da je tih 8.5 Mio. brutto, znaci Netto zaradjuje oko 5-6 Milliona (bez poreza).
Pa tu smo negdje obojicaGoalgetter je napisao/la:Nije bas 7.5, oko 7 Milliona je, tacnije 6.8emir79 je napisao/la:7,5 je nettoGoalgetter je napisao/la:Uzmite u obzir, da je tih 8.5 Mio. brutto, znaci Netto zaradjuje oko 5-6 Milliona (bez poreza).
![]()
http://matchincome.com/2013/01/04/edin- ... or-income/
Kad je ikad i Dzeko potpisao ugovor sa AdidasomJohnnyDinamitas je napisao/la:pogledam ovdje s vremena na vrijeme, jedini "nogometni" forum gdje se stalno prica o dzekinoj plati umjesto sportskoj perspektivi, ko god zeli dzeki dobro mora da mu pozeli transfer na ljeto. ne brini te se za njegovu platu, imat ce on sta pojesti i u dortmundu, a ako igra i zabija onda dolaze i sponzorski ugovori, lewandowski potpisao s adidasom na cetiri godine. treba covjeku biti zao da svoj potencijal nemoze pokazati, i ne vjerujem da mu je toliko stalo do plate koliko je nekima ovdje, vidjet ce te najkasnije kad predje na ljeto za manje pare u drugi klub.
Svaka castJohnnyDinamitas je napisao/la:pogledam ovdje s vremena na vrijeme, jedini "nogometni" forum gdje se stalno prica o dzekinoj plati umjesto sportskoj perspektivi, ko god zeli dzeki dobro mora da mu pozeli transfer na ljeto. ne brini te se za njegovu platu, imat ce on sta pojesti i u dortmundu, a ako igra i zabija onda dolaze i sponzorski ugovori, lewandowski potpisao s adidasom na cetiri godine. treba covjeku biti zao da svoj potencijal nemoze pokazati, i ne vjerujem da mu je toliko stalo do plate koliko je nekima ovdje, vidjet ce te najkasnije kad predje na ljeto za manje pare u drugi klub.
uvjek isto sranje, pisu bezveze vjesti i trose vrjeme na trac sto su novinari sami izmislili.Goalgetter je napisao/la:Mislim da ljudi previse nasjedaju na patke od medija.
Prvo napisu u naslov '' Mancini vise ne racuna na Dzeku !! ''.
Onda otvoris clanak, i krenes citati, kad ono pise izgleda da Mancini vise ne racuna na Dzeku. Isto tako kod tog ''zelenog svijetla'' . Napisu prvo bum vijest, pa onda u clanku navode kako su to samo nagadjanja
Pa rekao sam Vam, da je igrac BVB- postao,,,Vi ne vjerujete. AkiCartman je napisao/la:I ovaj Dzeko zayebant velik, sad napisao "OtisO sam" na twitteru i postavio sliku aviona...
ko ti ne vjeruje ? ja cak imam i njegovu sliku u bvb dresu, poslao mi licnosanji je napisao/la:Pa rekao sam Vam, da je igrac BVB- postao,,,Vi ne vjerujete. AkiCartman je napisao/la:I ovaj Dzeko zayebant velik, sad napisao "OtisO sam" na twitteru i postavio sliku aviona...
Papastathopoulos je napisao/la:ko ti ne vjeruje ? ja cak imam i njegovu sliku u bvb dresu, poslao mi licnosanji je napisao/la:Pa rekao sam Vam, da je igrac BVB- postao,,,Vi ne vjerujete. AkiCartman je napisao/la:I ovaj Dzeko zayebant velik, sad napisao "OtisO sam" na twitteru i postavio sliku aviona...![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 23 gosta.