Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nista onda brate,vi fino u Travniku ugostite repku nas svakako treba u nizi rang a i zaboli me,na utakmice idem radi Celika a gostovanja blizu,Evropu svakako ne vidimo ocima tako da i ne gubimo nista narocito..
Nabijem ja ovaj savez na racku,boli njih qrc za neke krajnje sumnjive utakmice u ligi,sto Gosk preko noci postade Barselona,pucaju neke kazne a iste stvari se ponavljaju iz kola u kolo,uzimaj bodove ako cemo posteno i u uzoru na druge lige,.Kad su Italijani poslali Juve u nizi rang mozemo i mi Zelju,Celika ili nekog treceg ako se vec vodimo tom logikom..
Nabijam na qrc i njih i taj je.beni dug,ili ga oprosti ili salji sve redom u nizi rang,para nema to je jasno i pticama na grani..
Nabijem ja ovaj savez na racku,boli njih qrc za neke krajnje sumnjive utakmice u ligi,sto Gosk preko noci postade Barselona,pucaju neke kazne a iste stvari se ponavljaju iz kola u kolo,uzimaj bodove ako cemo posteno i u uzoru na druge lige,.Kad su Italijani poslali Juve u nizi rang mozemo i mi Zelju,Celika ili nekog treceg ako se vec vodimo tom logikom..
Nabijam na qrc i njih i taj je.beni dug,ili ga oprosti ili salji sve redom u nizi rang,para nema to je jasno i pticama na grani..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, a skoro sam vrat slomio u Travniku. Stolice nisu normalne ni za ''normalne'' navijace. Prelagano pucaju.
Celik!3,2,2.
- vidovitadjemila
Znas kako drug.Nemam ja nista protiv Celika.Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.Drzava nije feninga u Pirotu ulozila to je cinjenica.Neka ulozi brate dragi deset posto sredstava kao u Bilino i neka mlada repka igra ovdje,i igrala je 2 puta protiv Danske i Norveske kvalifikacije.Ma kakvi Celika u nizi rang.Pusti to,ali neka neko i od vas zapita u Zenici gdje su nestale tolike pare.Bolje od mene znas koliko je ulozeno i novca proslo kroz Celik.Da se hoce imale bi tu i porezna i puno drugih pune ruke posla.Ne mozes kriminalce braniti.chily-rz je napisao/la:Nista onda brate,vi fino u Travniku ugostite repku nas svakako treba u nizi rang a i zaboli me,na utakmice idem radi Celika a gostovanja blizu,Evropu svakako ne vidimo ocima tako da i ne gubimo nista narocito..
Meni nije shvatljivo da Travnik plati obaveze prema savezu, igracima ,drzavi a Celik i Borac ne mogu.Mali smo mi grad za repku.Koliko mozemo -mozemo.Kada postave vise standarde valjda ce i Travnik to ispuniti nekako.I prosli put su ispunili sto se stadiona tice.Kao da ovdje ima para.Ako negdje nema onda ovdje u ovom yebenom kantonu nema.
Ali nemojte stalno po Travniku.Neka neko kaze sta to Travnik nije ispunio sto se licence za Premijer ligu nogometnog saveza BIH tice.Ko da i mi nebi volili jos bar tribine iza golova semafor itd.Ali jedno je sigurno.ako Travnik moze platiti obaveze moze svako u ligi.Sta je sa udruzenjem premijerligasa.Ako su obaveze prevelike,neka se svi skupe i naka to kazu.A jesu previsoke za nase standarde.Ovdje da se ima para zavrsili bi dvoranu za sve ove godine.Hajde ispasce Travnik valjda pa ce liga biti bolja.Kako sam rekao neki dan uci ce Vitez i Mladost Velika Obarska.Oni nemaju nikakve uslove.Ni stadiona cak...sve ce procvjetati...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma da Vas hoce poslati u trecu ligu,svanulo bi svima.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- vidovitadjemila
Hajde molim te da lijepo razgovaramo.Navijac si Celika .Jesi li bio na zadnjem gostovanju u Travniku.Ja sam bio na kontra tribini prema toplani.Dali ste gol iz penala.Je li tako.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, a skoro sam vrat slomio u Travniku. Stolice nisu normalne ni za ''normalne'' navijace. Prelagano pucaju.
Gledam prema vama.Vasi navijaci u tom trenutku slavlja ubacuju 4- 5 stolica u teren.Budi realan i reci jeli ovo istina.Vise sam ja na Piroti nego ti i puno godina sam tu.Temperamentan sam prilicno ,ali nikada nisam ni pomislio da iscupam stolicu.Stolice jesu malo vise lomljive to ne poricem,ali ako normalno gledas tekmu nema problema.Nisam ja djabe rekao ono pijan ili drogiran.Da se razumijemo,niste se samo vi tako ponasali nego i ostale navijacke grupe.Po meni je rjesenje da na djelu za goste nema stolica....
Sto se tice izbacivanja u trecu ligu znam da bi pojedinim ekipama koje redovno gube bodove ovdje to odgovaralo,ali vidjecemo mozda vam se zelja i ne ostvari,ali ko ga yebe ako ne ispadnemo ima jos stolica na Piroti.Ko gubi ima pravo da se ljuti.A ko se ljuti.....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Evo ja cu ti reci.Stolice koje su bile ubacene u teren su vec puklnute stolice.I nisu u teren nego pored terena,molim lijepo.A stolice su samo takve kvalitete.Koliko znam nisu sam o navijaci Celika imali s tim problema nego i ostali navijaci. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- vidovitadjemila
Daj bolan nemoj lagati pa ja ti kazem da sam svojim ocima gledao ljude koji ih LOME...AgresivnoDjubre je napisao/la:Evo ja cu ti reci.Stolice koje su bile ubacene u teren su vec puklnute stolice,a stolice su samo takve kvalitete.Koliko znam nisu sam o navijaci Celika imali s tim problema nego i ostali navijaci.
I da znaci onda ih ubacis u teren jer ti smetaju...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kako ces gledati licno ljude kako lome ako si bio na suprotnoj tribini ? A mi svi bili bukvalno jedan na drugom ? A transparenti na ogradi bili,daj mi molim te reci kako si ti vidio ? Tu pricu mozes prodavati Tigrovima iz Trebinja,meni ne mozes.vidovitadjemila je napisao/la:
Daj bolan nemoj lagati pa ja ti kazem da sam svojim ocima gledao ljude koji ih LOME...
- vidovitadjemila
E stvarno ti je ovo vrh gluposti.Ne znam stvarno kako sam to vidio sa 60-70 metara...AgresivnoDjubre je napisao/la:Kako ces gledati licno ljude kako lome ako si bio na suprotnoj tribini ? A mi svi bili bukvalno jedan na drugom ? A transparenti na ogradi bili,daj mi molim te reci kako si ti vidio ? Tu pricu mozes prodavati Tigrovima iz Trebinja,meni ne mozes.vidovitadjemila je napisao/la:
Daj bolan nemoj lagati pa ja ti kazem da sam svojim ocima gledao ljude koji ih LOME...
Nije Pirota Nou Kamp jbt...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa i ja se pitam.vidovitadjemila je napisao/la: E stvarno ti je ovo vrh gluposti.Ne znam stvarno kako sam to vidio sa 60-70 metara...
Mozda je i domene,al ja stvarno kamere na tribini nisam vidio.
- vidovitadjemila
Nego onako realno-Jesi ti ikada bio na Piroti ali jaranski ...AgresivnoDjubre je napisao/la:Pa i ja se pitam.vidovitadjemila je napisao/la: E stvarno ti je ovo vrh gluposti.Ne znam stvarno kako sam to vidio sa 60-70 metara...
Mozda je i domene,al ja stvarno kamere na tribini nisam vidio.
A sta je to drzava ulozila u Bilino,oprosti mi,je.biga,nisam upucen..
Mozda nas u Zenici zapravo lazu da opstina sve sama finansira,jedino UEFA je trebala snositi pola troskova za rekonstrukciju terena a nisam siguran ni da su te pare isplacene..
Opstina Zenica je i ovu godinu odvojila 1,7 miliona maraka za dodatnu rekonstrukciju Bilinog,nikakva drzava,entitet,qrc palac,necemo se lagati..
Drzava nam je izgradila Arenu,napravila atletski stadion koji je uslovniji od vecine premierligaski stadiona,.Drzavo,nemoj molim te vise,dosta je,daj nesto i drugima
Sto se tice stolica u Travniku,treba biti iskren i reci da su neki namjerno lomili ali ima tih pojedinaca i na jugu Bilinog pa muku muce da slome stolicu,odustanu brzo
Ja sam jednu slomio,u onoj guzvi nakon gola odgurnut sam s ledja i direktno na stolicu,puce brate k'o s pjesmom..Treba reci da ste i naplatili te stolice,racun od stete je uredno dostavljen N.K Celiku..
Mozda nas u Zenici zapravo lazu da opstina sve sama finansira,jedino UEFA je trebala snositi pola troskova za rekonstrukciju terena a nisam siguran ni da su te pare isplacene..
Opstina Zenica je i ovu godinu odvojila 1,7 miliona maraka za dodatnu rekonstrukciju Bilinog,nikakva drzava,entitet,qrc palac,necemo se lagati..
Drzava nam je izgradila Arenu,napravila atletski stadion koji je uslovniji od vecine premierligaski stadiona,.Drzavo,nemoj molim te vise,dosta je,daj nesto i drugima
Sto se tice stolica u Travniku,treba biti iskren i reci da su neki namjerno lomili ali ima tih pojedinaca i na jugu Bilinog pa muku muce da slome stolicu,odustanu brzo
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Jel se to jede,onako jaranski ?vidovitadjemila je napisao/la: Nego onako realno-Jesi ti ikada bio na Piroti ali jaranski ...
- vidovitadjemila
E taj dio o naplacenim stolicama nisam znao.Opet Sarajka mazno pare majku yebo...Znam da je naplatio od Zelje, Zrinjskog ,Sarajeva ,Borca ali nisam znao da je i od vas...chily-rz je napisao/la:A sta je to drzava ulozila u Bilino,oprosti mi,je.biga,nisam upucen..
Drzava nam je izgradila Arenu,napravila atletski stadion koji je uslovniji od vecine premierligaski stadiona,.Drzavo,nemoj molim te vise,dosta je,daj nesto i drugima![]()
Sto se tice stolica u Travniku,treba biti iskren i reci da su neki namjerno lomili ali ima tih pojedinaca i na jugu Bilinog pa muku muce da slome stolicu,odustanu brzoJa sam jednu slomio,u onoj guzvi nakon gola odgurnut sam s ledja i direktno na stolicu,puce brate k'o s pjesmom..Treba reci da ste i naplatili te stolice,racun od stete je uredno dostavljen N.K Celiku..
Tuga je to za takav klub,ja licno veoma gotivim Celik i najdrazi ste mi poslije Travnika u ligi.Nisam napisao nista zlonamjerno,ali mi je i krivo da se Celik nalazi na spisku.Oko izgradnje Bilinog sigurno znas bolje,ali se uveliko pricalo da je u tim radovima ucestvovala drzava i savez.
Posteno od tebe to za stolice.Svaka cast jarane...
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Šta je država uložila u Bilino? Informiši me.vidovitadjemila je napisao/la: Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- vidovitadjemila
Znaci nije nista ulozila.Mislio sam da jest ,ovo me pomalo iznenadjuje.Reprezentacija igra tu itd...vivaILchelik je napisao/la:Šta je država uložila u Bilino? Informiši me.vidovitadjemila je napisao/la: Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.
Ali nije mi logicno da imate novac za takav stadion a nemate za licencu jbg...Nimalo logicno.Sad mi tek nista nije jasno.
Uskoro: Svi premijerligaški stadioni s reflektorima
Svi klubovi koji u sezoni 2014/15 budu nastupali u Premijer ligi BiH, morat će na svom stadionu imati reflektore odnosno mogućnost igranja utakmica u noćnim terminima.

Samim tim, po svemu sudeći, stvorili bi se uvjeti za prinudno smanjenje broja klubova u elitnom rangu jer jasno je da veliki broj klubova do ovog roka neće uspjeti riješiti infrastrukturne probleme ove prirode. Podsjećamo, veliki broj premijerligaša bore se za dobijanje licence za narednu sezonu.
Sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova Premijer lige BiH održana je prošle sedmice u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu. Na sjednici su donesene odluke o izdavanju licenci za učešće klubova u Premijer ligi BiH, kao i u UEFA klupskim takmičenjima za sezonu 2013/2014.
Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u Premijer ligi BiH su: FK Borac - Banja Luka, NK Čelik-Zenica , FK Olimpic - Sarajevo, FK Slavija - Istočno Sarajevo, NK Zvijezda Gradačac - Gradačac, FK Leotar - Trebinje, FK Radnik - Bijeljina i FK Rudar - Prijedor - Prijedor. ( bh. fudbal. ba )
Svi klubovi koji u sezoni 2014/15 budu nastupali u Premijer ligi BiH, morat će na svom stadionu imati reflektore odnosno mogućnost igranja utakmica u noćnim terminima.

Samim tim, po svemu sudeći, stvorili bi se uvjeti za prinudno smanjenje broja klubova u elitnom rangu jer jasno je da veliki broj klubova do ovog roka neće uspjeti riješiti infrastrukturne probleme ove prirode. Podsjećamo, veliki broj premijerligaša bore se za dobijanje licence za narednu sezonu.
Sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova Premijer lige BiH održana je prošle sedmice u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu. Na sjednici su donesene odluke o izdavanju licenci za učešće klubova u Premijer ligi BiH, kao i u UEFA klupskim takmičenjima za sezonu 2013/2014.
Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u Premijer ligi BiH su: FK Borac - Banja Luka, NK Čelik-Zenica , FK Olimpic - Sarajevo, FK Slavija - Istočno Sarajevo, NK Zvijezda Gradačac - Gradačac, FK Leotar - Trebinje, FK Radnik - Bijeljina i FK Rudar - Prijedor - Prijedor. ( bh. fudbal. ba )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Samo da se ova liga skrati, 12 timova i to onih koji ispnjavaju kriterije, ostali u nizi rang.
To je jedini spas za ovu ligu.
To je jedini spas za ovu ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako te tjesi stolice ne da su samo naplacene N.K Celiku vec i nekim ljudima sto su ih lomili. Ko je bio zna i kako su naplacene.
Celik!3,2,2.
Šta se gleda kada dva tima imaju isto bodova na kraju sezone međusobni omjer ili gol razlika ili nešto treće ako uopšte postoji? 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.