Pa i ja se pitam.vidovitadjemila je napisao/la: E stvarno ti je ovo vrh gluposti.Ne znam stvarno kako sam to vidio sa 60-70 metara...
Mozda je i domene,al ja stvarno kamere na tribini nisam vidio.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Pa i ja se pitam.vidovitadjemila je napisao/la: E stvarno ti je ovo vrh gluposti.Ne znam stvarno kako sam to vidio sa 60-70 metara...
Nego onako realno-Jesi ti ikada bio na Piroti ali jaranski ...AgresivnoDjubre je napisao/la:Pa i ja se pitam.vidovitadjemila je napisao/la: E stvarno ti je ovo vrh gluposti.Ne znam stvarno kako sam to vidio sa 60-70 metara...
Mozda je i domene,al ja stvarno kamere na tribini nisam vidio.
Jel se to jede,onako jaranski ?vidovitadjemila je napisao/la: Nego onako realno-Jesi ti ikada bio na Piroti ali jaranski ...
E taj dio o naplacenim stolicama nisam znao.Opet Sarajka mazno pare majku yebo...Znam da je naplatio od Zelje, Zrinjskog ,Sarajeva ,Borca ali nisam znao da je i od vas...chily-rz je napisao/la:A sta je to drzava ulozila u Bilino,oprosti mi,je.biga,nisam upucen..
Mozda nas u Zenici zapravo lazu da opstina sve sama finansira,jedino UEFA je trebala snositi pola troskova za rekonstrukciju terena a nisam siguran ni da su te pare isplacene..
Opstina Zenica je i ovu godinu odvojila 1,7 miliona maraka za dodatnu rekonstrukciju Bilinog,nikakva drzava,entitet,qrc palac,necemo se lagati..
Drzava nam je izgradila Arenu,napravila atletski stadion koji je uslovniji od vecine premierligaski stadiona,.Drzavo,nemoj molim te vise,dosta je,daj nesto i drugima![]()
Sto se tice stolica u Travniku,treba biti iskren i reci da su neki namjerno lomili ali ima tih pojedinaca i na jugu Bilinog pa muku muce da slome stolicu,odustanu brzoJa sam jednu slomio,u onoj guzvi nakon gola odgurnut sam s ledja i direktno na stolicu,puce brate k'o s pjesmom..Treba reci da ste i naplatili te stolice,racun od stete je uredno dostavljen N.K Celiku..
Šta je država uložila u Bilino? Informiši me.vidovitadjemila je napisao/la: Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.
Znaci nije nista ulozila.Mislio sam da jest ,ovo me pomalo iznenadjuje.Reprezentacija igra tu itd...vivaILchelik je napisao/la:Šta je država uložila u Bilino? Informiši me.vidovitadjemila je napisao/la: Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.

Ako je u pitanju odluka o prvaku, europskim pozicijama ili opstanku gleda se međusobni omjer, u protivnom gleda se ukupna gol razlika.samocelik je napisao/la:Šta se gleda kada dva tima imaju isto bodova na kraju sezone međusobni omjer ili gol razlika ili nešto treće ako uopšte postoji?
Eh hvala to mi je trebalo.DukeOfWellington je napisao/la:Ako je u pitanju odluka o prvaku, europskim pozicijama ili opstanku gleda se međusobni omjer, u protivnom gleda se ukupna gol razlika.samocelik je napisao/la:Šta se gleda kada dva tima imaju isto bodova na kraju sezone međusobni omjer ili gol razlika ili nešto treće ako uopšte postoji?
Drzava nista nije ulozila u Bilino , a to za licencu nema frke bit ce sve ispunjeno ...vidovitadjemila je napisao/la:Znaci nije nista ulozila.Mislio sam da jest ,ovo me pomalo iznenadjuje.Reprezentacija igra tu itd...vivaILchelik je napisao/la:Šta je država uložila u Bilino? Informiši me.vidovitadjemila je napisao/la: Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.
Ali nije mi logicno da imate novac za takav stadion a nemate za licencu jbg...Nimalo logicno.Sad mi tek nista nije jasno.
pa kad se samo brane,jedva predju centra ...svejedno je napisao/la:Ovo je osmi ili deveti penal protiv olimpica kada igra protiv zelje od kako je usao u PL Bih.Nijedan za Olimpic.Statistika je cudo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.