Ako je u pitanju odluka o prvaku, europskim pozicijama ili opstanku gleda se međusobni omjer, u protivnom gleda se ukupna gol razlika.samocelik je napisao/la:Šta se gleda kada dva tima imaju isto bodova na kraju sezone međusobni omjer ili gol razlika ili nešto treće ako uopšte postoji?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Eh hvala to mi je trebalo.DukeOfWellington je napisao/la:Ako je u pitanju odluka o prvaku, europskim pozicijama ili opstanku gleda se međusobni omjer, u protivnom gleda se ukupna gol razlika.samocelik je napisao/la:Šta se gleda kada dva tima imaju isto bodova na kraju sezone međusobni omjer ili gol razlika ili nešto treće ako uopšte postoji?

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- MajklRounder
- Kontakt:
Drzava nista nije ulozila u Bilino , a to za licencu nema frke bit ce sve ispunjeno ...vidovitadjemila je napisao/la:Znaci nije nista ulozila.Mislio sam da jest ,ovo me pomalo iznenadjuje.Reprezentacija igra tu itd...vivaILchelik je napisao/la:Šta je država uložila u Bilino? Informiši me.vidovitadjemila je napisao/la: Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.
Ali nije mi logicno da imate novac za takav stadion a nemate za licencu jbg...Nimalo logicno.Sad mi tek nista nije jasno.
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Da bude svima jasno i slikovito
ovako se kaze
Drzava je ulozila u Bilino isto onoliko para kao sto je ulozila u svaki stadion u BIH! Sad vam je jasno kolika je to svota izdvojena za Bilino od strane drzave!

::::SAMO ČELIK::::
eo pogledajte vi sad ovu situaciju sta ovaj svira kao ofsajd zvijezdi..
znaci vodi sarajevo 4:1 sve rijeseno..i on diže zastavicu veze s vezom nema..
ma suspendiraj đubre na 2 god..
poserem se na ovu ligu, odnosno suce ove lige
kako me ovo ljuti u pm
edit: koliko je bolji prijenos na areni uf
znaci vodi sarajevo 4:1 sve rijeseno..i on diže zastavicu veze s vezom nema..
ma suspendiraj đubre na 2 god..
poserem se na ovu ligu, odnosno suce ove lige
kako me ovo ljuti u pm
edit: koliko je bolji prijenos na areni uf
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
veziri su se digli xd 0:3
sto se tice olimpic-zeljo.. Da slavimo daj go.. I trpaj te levate i dalje.. Aj zeljo, ostavi vukove na 4. Mjestu 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ovo je osmi ili deveti penal protiv olimpica kada igra protiv zelje od kako je usao u PL Bih.Nijedan za Olimpic.Statistika je cudo.
Da imaju samo tri kola vise do kraja rekao bi da ce Zrinjski ispast
Koliko srece ljudi imaju, nakupili se bodova na pocetku, poslije kanta, jos u ligi igraju klubovi pored kojih ne mozes ispast kao sto su GOSK, Travnik i Gradina koja bi mogla skinut i rekord Zepca. Stvarno se tome nisam nadao, barem ne ovako brzo.
Trenutni rezultati GOSK-a i Travnika su mi bas simpaticni

Trenutni rezultati GOSK-a i Travnika su mi bas simpaticni

pa kad se samo brane,jedva predju centra ...svejedno je napisao/la:Ovo je osmi ili deveti penal protiv olimpica kada igra protiv zelje od kako je usao u PL Bih.Nijedan za Olimpic.Statistika je cudo.
Željeznicar za život cijeli !
sad prema onom novom priopćenju iz saveza, automatski je suspenzija gostovanja manijacima i hordama zbog ovog sukoba?
Meni je to apsurdno. Ljudi su se bili van stadiona jer su se slučajno našli u istom tranvaju. Znači pobiju se dva dječaka od 14 godina negdje na ulici radi sladoleda i odmah da ispaštaju svi navijači. To nema smisla.
Ma kolači su čudo,trebali su i sudiju počastiti pa možda ne bi svirao penal.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ova liga je šljam i to se svake godine vidi u ovo vrijeme..zato nas mega momčadi europske izbacuju i uspjeh nam je prolazak prvog pretkola...
ovo treba pod hitno smanjiti..pod hitno..!
ovo treba pod hitno smanjiti..pod hitno..!
- bistrikboy
- Kontakt:
E ako je ovo bio sukob yebi me.Gledam haman svaki portal objavio vijest o tuci pa jbte bas je dosadno raji u gradu/drzavi nista se ne desava pa i svaka tuca dobije "pricu".Zivimo bas u rupi najvecoj...Kevin je napisao/la:sad prema onom novom priopćenju iz saveza, automatski je suspenzija gostovanja manijacima i hordama zbog ovog sukoba?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
trebo je svirati još jedan minimalno prije ovog.Mancini je napisao/la:Ma kolači su čudo,trebali su i sudiju počastiti pa možda ne bi svirao penal.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/policija ... /130504086" onclick="window.open(this.href);return false;Kevin je napisao/la:sad prema onom novom priopćenju iz saveza, automatski je suspenzija gostovanja manijacima i hordama zbog ovog sukoba?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mozda zato dodje do zabrane navijacima Zrinjskog i Borca
NO PYRO NO PARTY
@bagrcavi Trebao je tri svirati penala ali je trebao svirati i tri penala protiv Veleža za Olimpic kao i u Trebinju za Olimpic ali nije svirao sudija.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I šta sad ja da radim ? I sam sam rekao da je sudija kriminalno sudio danas, prvo nije dosudio mnogo oštriju situaciju nad Hodžićem, a svirao je ovo nad Urdinovom.Kako god, 3 boda se pišu, vama sretno u borbi za evropu, i nemojte biti kao navijački manjeg sarajevskog kluba koji samo cmizdre pa čak i kad pobjede Osim im je kriv.Mancini je napisao/la:@bagrcavi Trebao je tri svirati penala ali je trebao svirati i tri penala protiv Veleža za Olimpic kao i u Trebinju za Olimpic ali nije svirao sudija.
DRUG NEBI TI PUNCA
A šta treba šutiti na lopovluk,a o Osimu kao čovjeku nemam nikako dobro mišljenje iz privatnih razloga.Ovaj poraz Olimpic bi mogao koštati izlaska u Evropu vjerovatno.