Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 02 maj 2013, 21:34

vidovitadjemila je napisao/la: E stvarno ti je ovo vrh gluposti.Ne znam stvarno kako sam to vidio sa 60-70 metara... :lol:
Pa i ja se pitam. ;)
Mozda je i domene,al ja stvarno kamere na tribini nisam vidio. :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 maj 2013, 21:36

AgresivnoDjubre je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la: E stvarno ti je ovo vrh gluposti.Ne znam stvarno kako sam to vidio sa 60-70 metara... :lol:
Pa i ja se pitam. ;)
Mozda je i domene,al ja stvarno kamere na tribini nisam vidio. :lol:
Nego onako realno-Jesi ti ikada bio na Piroti ali jaranski ... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 maj 2013, 21:37

A sta je to drzava ulozila u Bilino,oprosti mi,je.biga,nisam upucen..

Mozda nas u Zenici zapravo lazu da opstina sve sama finansira,jedino UEFA je trebala snositi pola troskova za rekonstrukciju terena a nisam siguran ni da su te pare isplacene..

Opstina Zenica je i ovu godinu odvojila 1,7 miliona maraka za dodatnu rekonstrukciju Bilinog,nikakva drzava,entitet,qrc palac,necemo se lagati..

Drzava nam je izgradila Arenu,napravila atletski stadion koji je uslovniji od vecine premierligaski stadiona,.Drzavo,nemoj molim te vise,dosta je,daj nesto i drugima :lol:

Sto se tice stolica u Travniku,treba biti iskren i reci da su neki namjerno lomili ali ima tih pojedinaca i na jugu Bilinog pa muku muce da slome stolicu,odustanu brzo :mrgreen: Ja sam jednu slomio,u onoj guzvi nakon gola odgurnut sam s ledja i direktno na stolicu,puce brate k'o s pjesmom..Treba reci da ste i naplatili te stolice,racun od stete je uredno dostavljen N.K Celiku..

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 02 maj 2013, 21:38

vidovitadjemila je napisao/la: Nego onako realno-Jesi ti ikada bio na Piroti ali jaranski ... :D
Jel se to jede,onako jaranski ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 maj 2013, 21:44

chily-rz je napisao/la:A sta je to drzava ulozila u Bilino,oprosti mi,je.biga,nisam upucen..

Mozda nas u Zenici zapravo lazu da opstina sve sama finansira,jedino UEFA je trebala snositi pola troskova za rekonstrukciju terena a nisam siguran ni da su te pare isplacene..

Opstina Zenica je i ovu godinu odvojila 1,7 miliona maraka za dodatnu rekonstrukciju Bilinog,nikakva drzava,entitet,qrc palac,necemo se lagati..

Drzava nam je izgradila Arenu,napravila atletski stadion koji je uslovniji od vecine premierligaski stadiona,.Drzavo,nemoj molim te vise,dosta je,daj nesto i drugima :lol:

Sto se tice stolica u Travniku,treba biti iskren i reci da su neki namjerno lomili ali ima tih pojedinaca i na jugu Bilinog pa muku muce da slome stolicu,odustanu brzo :mrgreen: Ja sam jednu slomio,u onoj guzvi nakon gola odgurnut sam s ledja i direktno na stolicu,puce brate k'o s pjesmom..Treba reci da ste i naplatili te stolice,racun od stete je uredno dostavljen N.K Celiku..
E taj dio o naplacenim stolicama nisam znao.Opet Sarajka mazno pare majku yebo...Znam da je naplatio od Zelje, Zrinjskog ,Sarajeva ,Borca ali nisam znao da je i od vas... :D
Tuga je to za takav klub,ja licno veoma gotivim Celik i najdrazi ste mi poslije Travnika u ligi.Nisam napisao nista zlonamjerno,ali mi je i krivo da se Celik nalazi na spisku.Oko izgradnje Bilinog sigurno znas bolje,ali se uveliko pricalo da je u tim radovima ucestvovala drzava i savez.
Posteno od tebe to za stolice.Svaka cast jarane... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 02 maj 2013, 22:29

vidovitadjemila je napisao/la: Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.
Šta je država uložila u Bilino? Informiši me. :)
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 maj 2013, 22:57

vivaILchelik je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la: Sto se stadiona tice citava drzava je ulozila u Bilino zbog repke i neka je svaka cast.Kamo srece da se ulozi i u Grbavicu ,Kosevo ,Gradski u B.Luci, Bjeli Brijeg.
Znaci nije nista ulozila.Mislio sam da jest ,ovo me pomalo iznenadjuje.Reprezentacija igra tu itd...
Ali nije mi logicno da imate novac za takav stadion a nemate za licencu jbg...Nimalo logicno.Sad mi tek nista nije jasno. :?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 maj 2013, 18:10

Uskoro: Svi premijerligaški stadioni s reflektorima

Svi klubovi koji u sezoni 2014/15 budu nastupali u Premijer ligi BiH, morat će na svom stadionu imati reflektore odnosno mogućnost igranja utakmica u noćnim terminima.

slika

Samim tim, po svemu sudeći, stvorili bi se uvjeti za prinudno smanjenje broja klubova u elitnom rangu jer jasno je da veliki broj klubova do ovog roka neće uspjeti riješiti infrastrukturne probleme ove prirode. Podsjećamo, veliki broj premijerligaša bore se za dobijanje licence za narednu sezonu.

Sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova Premijer lige BiH održana je prošle sedmice u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu. Na sjednici su donesene odluke o izdavanju licenci za učešće klubova u Premijer ligi BiH, kao i u UEFA klupskim takmičenjima za sezonu 2013/2014.

Klubovi koji nisu dobili licencu za učešće u Premijer ligi BiH su: FK Borac - Banja Luka, NK Čelik-Zenica , FK Olimpic - Sarajevo, FK Slavija - Istočno Sarajevo, NK Zvijezda Gradačac - Gradačac, FK Leotar - Trebinje, FK Radnik - Bijeljina i FK Rudar - Prijedor - Prijedor. ( bh. fudbal. ba )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 maj 2013, 18:14

Samo da se ova liga skrati, 12 timova i to onih koji ispnjavaju kriterije, ostali u nizi rang.

To je jedini spas za ovu ligu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 maj 2013, 18:14

Ako te tjesi stolice ne da su samo naplacene N.K Celiku vec i nekim ljudima sto su ih lomili. Ko je bio zna i kako su naplacene.
Celik!3,2,2.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 maj 2013, 19:24

Šta se gleda kada dva tima imaju isto bodova na kraju sezone međusobni omjer ili gol razlika ili nešto treće ako uopšte postoji? :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 maj 2013, 19:25

samocelik je napisao/la:Šta se gleda kada dva tima imaju isto bodova na kraju sezone međusobni omjer ili gol razlika ili nešto treće ako uopšte postoji? :D
Ako je u pitanju odluka o prvaku, europskim pozicijama ili opstanku gleda se međusobni omjer, u protivnom gleda se ukupna gol razlika.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 maj 2013, 22:29

DukeOfWellington je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Šta se gleda kada dva tima imaju isto bodova na kraju sezone međusobni omjer ili gol razlika ili nešto treće ako uopšte postoji? :D
Ako je u pitanju odluka o prvaku, europskim pozicijama ili opstanku gleda se međusobni omjer, u protivnom gleda se ukupna gol razlika.
Eh hvala to mi je trebalo. :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 03 maj 2013, 22:34

vidovitadjemila je napisao/la:
vivaILchelik je napisao/la:
Znaci nije nista ulozila.Mislio sam da jest ,ovo me pomalo iznenadjuje.Reprezentacija igra tu itd...
Ali nije mi logicno da imate novac za takav stadion a nemate za licencu jbg...Nimalo logicno.Sad mi tek nista nije jasno. :?
Drzava nista nije ulozila u Bilino , a to za licencu nema frke bit ce sve ispunjeno ...
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 03 maj 2013, 23:08

Da bude svima jasno i slikovito :D ovako se kaze :D Drzava je ulozila u Bilino isto onoliko para kao sto je ulozila u svaki stadion u BIH! Sad vam je jasno kolika je to svota izdvojena za Bilino od strane drzave!
::::SAMO ČELIK::::

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 maj 2013, 18:50

eo pogledajte vi sad ovu situaciju sta ovaj svira kao ofsajd zvijezdi..
znaci vodi sarajevo 4:1 sve rijeseno..i on diže zastavicu veze s vezom nema..

ma suspendiraj đubre na 2 god..

poserem se na ovu ligu, odnosno suce ove lige

kako me ovo ljuti u pm

edit: koliko je bolji prijenos na areni uf
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 maj 2013, 18:56

veziri su se digli xd 0:3 :D sto se tice olimpic-zeljo.. Da slavimo daj go.. I trpaj te levate i dalje.. Aj zeljo, ostavi vukove na 4. Mjestu :D

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 04 maj 2013, 19:04

Ovo je osmi ili deveti penal protiv olimpica kada igra protiv zelje od kako je usao u PL Bih.Nijedan za Olimpic.Statistika je cudo.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 maj 2013, 19:09

Da imaju samo tri kola vise do kraja rekao bi da ce Zrinjski ispast :? Koliko srece ljudi imaju, nakupili se bodova na pocetku, poslije kanta, jos u ligi igraju klubovi pored kojih ne mozes ispast kao sto su GOSK, Travnik i Gradina koja bi mogla skinut i rekord Zepca. Stvarno se tome nisam nadao, barem ne ovako brzo.

Trenutni rezultati GOSK-a i Travnika su mi bas simpaticni :mrgreen:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 maj 2013, 19:11

svejedno je napisao/la:Ovo je osmi ili deveti penal protiv olimpica kada igra protiv zelje od kako je usao u PL Bih.Nijedan za Olimpic.Statistika je cudo.
pa kad se samo brane,jedva predju centra ...
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []