FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svim građanima jedne i jedine Bosne i Hercegovine čestitam Dan državnosti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- sarajlija89
- Kontakt:
skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
ma nema nikakve fajde od prenosa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Ja se stvarno od srca nadam da ce prijenos ipak biti.Da citava BiH vidi kako vas razbijamo!sarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
Treci put castimo
- sarajlija89
- Kontakt:
sad sam vidio i na "nasem" forumu za macu......ko sto neko rece trebalo bi se porazgovarat s njim,neki interwiew.....osto je svima nama u lijepom sjecanju sigurno a prenos...hmmm...sa onom upravom teskoGerrard je napisao/la:Ma polahko ima jos do nedelje i utakmice , mozda i bude prenossarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...![]()
Usput istina je ono za Mackica , nije imao sportske srece i zbog teze povrede vise ne igra fudbal
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...Madafaka je napisao/la:Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
Treci put castimo
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.tatamata je napisao/la:Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...Madafaka je napisao/la:Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
Marin je napisao/la:Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.tatamata je napisao/la:Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...Madafaka je napisao/la:Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
Ko ti je dao pravo da pricas ba ?
Sta se ti javljas?
dole smo vas samljeli! a to sto date go iz ofsajda je drugo!
ZAMJERKA OSTALIM - nije to bio prvi a Bogami nece biti nazalost ni posljedni sve dok nam je ovakav savez!
koliko vidite i u savezu je krenulo bolje...pa se najdajmo i boljoj PL!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
19HzsA87 je napisao/la:Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...
[/quote]
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.[/quote]
Neseri marine matereti,ono sudjjenje u mostaru je bilo za haga,mene bi bilo sti da sam na tvom mjestu...
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.[/quote]
Neseri marine matereti,ono sudjjenje u mostaru je bilo za haga,mene bi bilo sti da sam na tvom mjestu...
Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.[/quote]ultra@rajvosa je napisao/la:Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...
Ma stid je i MARINA ili...........
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Ma nije to samo ove i prosle godine,nas sudije J*** citavu deceniju,sjecam se kolko puta je nasa uprava trazila izuzeca nekih sudija,najmanje 10-15 puta,toliko sam zivaca izgubio zbog tih sudija,cudo nisam posijedio19HzsA87 je napisao/la:Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
ultra@rajvosa je napisao/la:19HzsA87 je napisao/la:Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!
SAFET SUŠIĆ
kad bi se pocelo nabrajat sve te nepravde i kradje ne bi bilo kraja ovom postu al to je neka druga tema ,samo nije jasan onaj marin cuj hajd kao mi bili pokradeni al eto i oni su kao nije im penal sviran kakavultra@rajvosa je napisao/la:Ma nije to samo ove i prosle godine,nas sudije J*** citavu deceniju,sjecam se kolko puta je nasa uprava trazila izuzeca nekih sudija,najmanje 10-15 puta,toliko sam zivaca izgubio zbog tih sudija,cudo nisam posijedio19HzsA87 je napisao/la:Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .,kad se samo sjetim utakmice leotar-Sarajevo kad su nase igrace bukvalno isprebijali na toj tekmi,kamera par puta snima kad nijhovi igraci udaraju nase bez lopte i nedobijaju ni zuti,a kamoli crveni,liniski sudija nam na svira ofsajde,a nas igrac na nasoj polovini,itd,itd... da nesmaram vise
,sudije su nam nanijele veliko zlo,daBogda im Bog dao sta zasluzuju
i da svim Hordasima i Bosancima i Hercegovcima sretan nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- sarajlija89
- Kontakt:
Danas niko nista ne pise
pa bar jedan post da stavimo
Uglavnom nista posebno oko naseg kluba...jedino sto jos niko ne zna kad je tekma ili u 1 ili u 4
Eto to je nasa liga
Uglavnom nista posebno oko naseg kluba...jedino sto jos niko ne zna kad je tekma ili u 1 ili u 4
Eto to je nasa liga
- smijesni_ste
- Kontakt:
tekma ti je u 4sarajlija89 je napisao/la:Danas niko nista ne pisepa bar jedan post da stavimo
![]()
Uglavnom nista posebno oko naseg kluba...jedino sto jos niko ne zna kad je tekma ili u 1 ili u 4![]()
Eto to je nasa liga
Ne treba bez veze da pisemo,ako nemas sta i da napises.A nase je mjesto TRIBINA gdje cemo da "PISEMO".SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.sarajlija89 je napisao/la:Danas niko nista ne pisepa bar jedan post da stavimo
![]()
Uglavnom nista posebno oko naseg kluba...jedino sto jos niko ne zna kad je tekma ili u 1 ili u 4![]()
Eto to je nasa liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.