FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 25 nov 2009, 13:49

Jedna si jedina moja domovina,
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina!

slika

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2009, 13:57

Gerrard je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Borac je po meni poslije rata u vrhu po izbacivanju odlicnih igraca iz svoje skole fudbala ... stvarno fantasticno rade Bilbija je jos jedan primjer tome ... Zao mi je sto je povreda unistila Marinka Mackica vjerovatno najboljeg beka poslije rata koji je nosio dres Sarajeva ... idemo dalje , opusteno pa sta Bog da , i sa bodom bi bio zadovoljan iz Banja Luke !

upravo tako...kakav je maca bio igrac,sta je sad s njim jel jos u iranu..nisam gledo.A i vule je bio beton....ta generacija jedna od najdrazih za mene
Mackic je prekinuo karijeru , teska povreda koljena i komplikacije tako da vec godinu i vise ne igra fudbal :(

aaaaaaaaaaaa.........jel ozb.... :o :o :( :( :( :( nisam pratio...a ne mogu da vjerujem
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 25 nov 2009, 13:57

slika

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 nov 2009, 14:24

Svim građanima jedne i jedine Bosne i Hercegovine čestitam Dan državnosti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2009, 14:35

skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 nov 2009, 14:39

sarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...

ma nema nikakve fajde od prenosa ;) to smo se uvjerili u mostaru
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 nov 2009, 14:39

sarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
Ja se stvarno od srca nadam da ce prijenos ipak biti.Da citava BiH vidi kako vas razbijamo! :mrgreen: :mrgreen: Salu na stranu,ako ne budu prenosili ovakav derbi,kreteni su nevidjeni!Mislim ne znam kakav ce sad razlog izmisliti za ne prenosenje. :roll:
Treci put castimo

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2009, 14:41

Gerrard je napisao/la:
Ma polahko ima jos do nedelje i utakmice , mozda i bude prenos :D

Usput istina je ono za Mackica , nije imao sportske srece i zbog teze povrede vise ne igra fudbal :|
sad sam vidio i na "nasem" forumu za macu......ko sto neko rece trebalo bi se porazgovarat s njim,neki interwiew.....osto je svima nama u lijepom sjecanju sigurno a prenos...hmmm...sa onom upravom tesko ;)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 25 nov 2009, 14:49

Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 nov 2009, 15:05

Madafaka je napisao/la:Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak... :roll:
Treci put castimo

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 25 nov 2009, 15:13

tatamata je napisao/la:
Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak... :roll:
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 25 nov 2009, 15:24

Marin je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.

Ko ti je dao pravo da pricas ba ?
Sta se ti javljas?
dole smo vas samljeli! a to sto date go iz ofsajda je drugo!
ZAMJERKA OSTALIM - nije to bio prvi a Bogami nece biti nazalost ni posljedni sve dok nam je ovakav savez!
koliko vidite i u savezu je krenulo bolje...pa se najdajmo i boljoj PL!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 nov 2009, 17:56

19HzsA87 je napisao/la:
Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 nov 2009, 17:59

Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak... :roll:[/quote]
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.[/quote]
Neseri marine matereti,ono sudjjenje u mostaru je bilo za haga,mene bi bilo sti da sam na tvom mjestu... :oops:

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 25 nov 2009, 18:09

Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alibi

Post Postao/la alibi » 25 nov 2009, 18:31

ultra@rajvosa je napisao/la:Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak... :roll:
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.[/quote]
Neseri marine matereti,ono sudjjenje u mostaru je bilo za haga,mene bi bilo sti da sam na tvom mjestu... :oops:[/quote]
Ma stid je i MARINA ili...........

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 nov 2009, 18:38

19HzsA87 je napisao/la:Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .
Ma nije to samo ove i prosle godine,nas sudije jebu citavu deceniju,sjecam se kolko puta je nasa uprava trazila izuzeca nekih sudija,najmanje 10-15 puta,toliko sam zivaca izgubio zbog tih sudija,cudo nisam posijedio :D ,kad se samo sjetim utakmice leotar-Sarajevo kad su nase igrace bukvalno isprebijali na toj tekmi,kamera par puta snima kad nijhovi igraci udaraju nase bez lopte i nedobijaju ni zuti,a kamoli crveni,liniski sudija nam na svira ofsajde,a nas igrac na nasoj polovini,itd,itd... da nesmaram vise :D ,sudije su nam nanijele veliko zlo,daBogda im Bog dao sta zasluzuju :evil:

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 25 nov 2009, 19:20

ultra@rajvosa je napisao/la:
19HzsA87 je napisao/la:
Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!
SAFET SUŠIĆ

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 nov 2009, 20:11

ultra@rajvosa je napisao/la:
19HzsA87 je napisao/la:Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
Ma nije to samo ove i prosle godine,nas sudije jebu citavu deceniju,sjecam se kolko puta je nasa uprava trazila izuzeca nekih sudija,najmanje 10-15 puta,toliko sam zivaca izgubio zbog tih sudija,cudo nisam posijedio :D ,kad se samo sjetim utakmice leotar-Sarajevo kad su nase igrace bukvalno isprebijali na toj tekmi,kamera par puta snima kad nijhovi igraci udaraju nase bez lopte i nedobijaju ni zuti,a kamoli crveni,liniski sudija nam na svira ofsajde,a nas igrac na nasoj polovini,itd,itd... da nesmaram vise :D ,sudije su nam nanijele veliko zlo,daBogda im Bog dao sta zasluzuju :evil:
kad bi se pocelo nabrajat sve te nepravde i kradje ne bi bilo kraja ovom postu al to je neka druga tema ,samo nije jasan onaj marin cuj hajd kao mi bili pokradeni al eto i oni su kao nije im penal sviran kakav :roll: :?: ono bacanje zizovica daj ne se ri :twisted:
i da svim Hordasima i Bosancima i Hercegovcima sretan nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine! ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2009, 19:52

Danas niko nista ne pise :D pa bar jedan post da stavimo :lol:

Uglavnom nista posebno oko naseg kluba...jedino sto jos niko ne zna kad je tekma ili u 1 ili u 4 :mrgreen:

Eto to je nasa liga

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, laznokrilo i 67 gostiju.