Jedna si jedina Bosna i Hercegovina!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gerrard je napisao/la:Mackic je prekinuo karijeru , teska povreda koljena i komplikacije tako da vec godinu i vise ne igra fudbalsarajlija89 je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Borac je po meni poslije rata u vrhu po izbacivanju odlicnih igraca iz svoje skole fudbala ... stvarno fantasticno rade Bilbija je jos jedan primjer tome ... Zao mi je sto je povreda unistila Marinka Mackica vjerovatno najboljeg beka poslije rata koji je nosio dres Sarajeva ... idemo dalje , opusteno pa sta Bog da , i sa bodom bi bio zadovoljan iz Banja Luke !
upravo tako...kakav je maca bio igrac,sta je sad s njim jel jos u iranu..nisam gledo.A i vule je bio beton....ta generacija jedna od najdrazih za mene
sarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
Ja se stvarno od srca nadam da ce prijenos ipak biti.Da citava BiH vidi kako vas razbijamo!sarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
sad sam vidio i na "nasem" forumu za macu......ko sto neko rece trebalo bi se porazgovarat s njim,neki interwiew.....osto je svima nama u lijepom sjecanju sigurno a prenos...hmmm...sa onom upravom teskoGerrard je napisao/la:Ma polahko ima jos do nedelje i utakmice , mozda i bude prenossarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...![]()
Usput istina je ono za Mackica , nije imao sportske srece i zbog teze povrede vise ne igra fudbal
Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...Madafaka je napisao/la:Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.tatamata je napisao/la:Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...Madafaka je napisao/la:Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
Marin je napisao/la:Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.tatamata je napisao/la:Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...Madafaka je napisao/la:Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
19HzsA87 je napisao/la:Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.[/quote]ultra@rajvosa je napisao/la:Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak...
Ma nije to samo ove i prosle godine,nas sudije jebu citavu deceniju,sjecam se kolko puta je nasa uprava trazila izuzeca nekih sudija,najmanje 10-15 puta,toliko sam zivaca izgubio zbog tih sudija,cudo nisam posijedio19HzsA87 je napisao/la:Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .
ultra@rajvosa je napisao/la:19HzsA87 je napisao/la:Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!
kad bi se pocelo nabrajat sve te nepravde i kradje ne bi bilo kraja ovom postu al to je neka druga tema ,samo nije jasan onaj marin cuj hajd kao mi bili pokradeni al eto i oni su kao nije im penal sviran kakavultra@rajvosa je napisao/la:Ma nije to samo ove i prosle godine,nas sudije jebu citavu deceniju,sjecam se kolko puta je nasa uprava trazila izuzeca nekih sudija,najmanje 10-15 puta,toliko sam zivaca izgubio zbog tih sudija,cudo nisam posijedio19HzsA87 je napisao/la:Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .,kad se samo sjetim utakmice leotar-Sarajevo kad su nase igrace bukvalno isprebijali na toj tekmi,kamera par puta snima kad nijhovi igraci udaraju nase bez lopte i nedobijaju ni zuti,a kamoli crveni,liniski sudija nam na svira ofsajde,a nas igrac na nasoj polovini,itd,itd... da nesmaram vise
,sudije su nam nanijele veliko zlo,daBogda im Bog dao sta zasluzuju
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, laznokrilo i 60 gostiju.