FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 25 nov 2009, 13:57

slika

Unknown39
Kontakt:

Post Postao/la Unknown39 » 25 nov 2009, 14:24

Svim građanima jedne i jedine Bosne i Hercegovine čestitam Dan državnosti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2009, 14:35

skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Unknown39
Kontakt:

Post Postao/la Unknown39 » 25 nov 2009, 14:39

sarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...

ma nema nikakve fajde od prenosa ;) to smo se uvjerili u mostaru
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 nov 2009, 14:39

sarajlija89 je napisao/la:skoro pa sigurno nece bit prenosa iz BL..niko se ne oglasava i ne spominje....iskreno malo me strah toga,sudije i sve to...
Ja se stvarno od srca nadam da ce prijenos ipak biti.Da citava BiH vidi kako vas razbijamo! :mrgreen: :mrgreen: Salu na stranu,ako ne budu prenosili ovakav derbi,kreteni su nevidjeni!Mislim ne znam kakav ce sad razlog izmisliti za ne prenosenje. :roll:
Treci put castimo

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 nov 2009, 14:41

Gerrard je napisao/la:
Ma polahko ima jos do nedelje i utakmice , mozda i bude prenos :D

Usput istina je ono za Mackica , nije imao sportske srece i zbog teze povrede vise ne igra fudbal :|
sad sam vidio i na "nasem" forumu za macu......ko sto neko rece trebalo bi se porazgovarat s njim,neki interwiew.....osto je svima nama u lijepom sjecanju sigurno a prenos...hmmm...sa onom upravom tesko ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 25 nov 2009, 14:49

Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 nov 2009, 15:05

Madafaka je napisao/la:Ma Borac sredio sudije, tesko da ce biti prenosa.
Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak... :roll:
Treci put castimo

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 25 nov 2009, 15:13

tatamata je napisao/la:
Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak... :roll:
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 25 nov 2009, 15:24

Marin je napisao/la:
tatamata je napisao/la:
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.

Ko ti je dao pravo da pricas ba ?
Sta se ti javljas?
dole smo vas samljeli! a to sto date go iz ofsajda je drugo!
ZAMJERKA OSTALIM - nije to bio prvi a Bogami nece biti nazalost ni posljedni sve dok nam je ovakav savez!
koliko vidite i u savezu je krenulo bolje...pa se najdajmo i boljoj PL!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 nov 2009, 17:56

19HzsA87 je napisao/la:
Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 nov 2009, 17:59

Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak... :roll:[/quote]
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.[/quote]
Neseri marine matereti,ono sudjjenje u mostaru je bilo za haga,mene bi bilo sti da sam na tvom mjestu... :oops:

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 25 nov 2009, 18:09

Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alibi

Post Postao/la alibi » 25 nov 2009, 18:31

ultra@rajvosa je napisao/la:Jbg.pa sredili smo sudije na sve jednoj domacoj utakmici,zasto si mislio da ce ova biti izuzetak... :roll:
Ma njima su svi sredili sudije! Ove godine ih je sudac zajebao u Mostaru ako ćemo pošteno ali je i nas s obzirom da je mogao komotno par penala svirati. A zaboravljaju da je ovo možda prvi put u zadnjih 5-6 godina da im se to desi u MO i da su u odlučujućoj utakmici uzeli bod u Mostaru kad su bili prvaci.[/quote]
Neseri marine matereti,ono sudjjenje u mostaru je bilo za haga,mene bi bilo sti da sam na tvom mjestu... :oops:[/quote]
Ma stid je i MARINA ili...........

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 nov 2009, 18:38

19HzsA87 je napisao/la:Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
sjetite se prosle godine u lukavici sta je bilo....ove godine u trebinju i modrici...prosle godine .. . . . . . . . .pretprosle . .. .
Ma nije to samo ove i prosle godine,nas sudije J*** citavu deceniju,sjecam se kolko puta je nasa uprava trazila izuzeca nekih sudija,najmanje 10-15 puta,toliko sam zivaca izgubio zbog tih sudija,cudo nisam posijedio :D ,kad se samo sjetim utakmice leotar-Sarajevo kad su nase igrace bukvalno isprebijali na toj tekmi,kamera par puta snima kad nijhovi igraci udaraju nase bez lopte i nedobijaju ni zuti,a kamoli crveni,liniski sudija nam na svira ofsajde,a nas igrac na nasoj polovini,itd,itd... da nesmaram vise :D ,sudije su nam nanijele veliko zlo,daBogda im Bog dao sta zasluzuju :evil:

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 25 nov 2009, 19:20

ultra@rajvosa je napisao/la:
19HzsA87 je napisao/la:
Zike_HzSa je napisao/la:Sretan Vam Dan drzavnosti Bosne i Hercegovine!
Sretan Nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!
Demokratska suverena i nezavisna Bosna i Hercegovina!
SAFET SUŠIĆ

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 nov 2009, 20:11

ultra@rajvosa je napisao/la:
19HzsA87 je napisao/la:Dobra ba vise jel se moze prestati govoriti o sudjenju u Mostaru - svatate li da to nije bio prvi a nece biti ni posljednji put!
Ma nije to samo ove i prosle godine,nas sudije J*** citavu deceniju,sjecam se kolko puta je nasa uprava trazila izuzeca nekih sudija,najmanje 10-15 puta,toliko sam zivaca izgubio zbog tih sudija,cudo nisam posijedio :D ,kad se samo sjetim utakmice leotar-Sarajevo kad su nase igrace bukvalno isprebijali na toj tekmi,kamera par puta snima kad nijhovi igraci udaraju nase bez lopte i nedobijaju ni zuti,a kamoli crveni,liniski sudija nam na svira ofsajde,a nas igrac na nasoj polovini,itd,itd... da nesmaram vise :D ,sudije su nam nanijele veliko zlo,daBogda im Bog dao sta zasluzuju :evil:
kad bi se pocelo nabrajat sve te nepravde i kradje ne bi bilo kraja ovom postu al to je neka druga tema ,samo nije jasan onaj marin cuj hajd kao mi bili pokradeni al eto i oni su kao nije im penal sviran kakav :roll: :?: ono bacanje zizovica daj ne se ri :twisted:
i da svim Hordasima i Bosancima i Hercegovcima sretan nam Dan Državnosti Bosne i Hercegovine! ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2009, 19:52

Danas niko nista ne pise :D pa bar jedan post da stavimo :lol:

Uglavnom nista posebno oko naseg kluba...jedino sto jos niko ne zna kad je tekma ili u 1 ili u 4 :mrgreen:

Eto to je nasa liga

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 19:55

sarajlija89 je napisao/la:Danas niko nista ne pise :D pa bar jedan post da stavimo :lol:

Uglavnom nista posebno oko naseg kluba...jedino sto jos niko ne zna kad je tekma ili u 1 ili u 4 :mrgreen:

Eto to je nasa liga
tekma ti je u 4 :D http://www.nfsbih.net/htm/15k.pdf

alibi

Post Postao/la alibi » 26 nov 2009, 19:58

sarajlija89 je napisao/la:Danas niko nista ne pise :D pa bar jedan post da stavimo :lol:

Eto to je nasa liga
Ne treba bez veze da pisemo,ako nemas sta i da napises.A nase je mjesto TRIBINA gdje cemo da "PISEMO".SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []