FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Memo intelektualac za onog koji sav u zelenom a dijeli sadaku na aerodromu...DNO..a bivsi folk pjevač sa 2pjesme...
Fakat gdje je Amaw Hobit....gdje li se krije..mozda vježba novu "baladu"
Fakat gdje je Amaw Hobit....gdje li se krije..mozda vježba novu "baladu"
A sto je ovaj naporan sa ovim Travancicem malo je reci 
U INAT DUSMANIMA
U INAT DUSMANIMA
- moustapha
- Kontakt:
Garantuje njegov potpis koji je stavio!ciza je napisao/la:ko vam garantuje da poslije ovih 6 mjeseci posudbe nece opet otic,mozda mu se opet bude igralo za veliki klubupa opet zapcua na probu za beograd;) ili mu mu dosade kafane po sarajevo pa pozeli na kakav splav. Ali opet kazem Dino to lijepo predstavi,i Saida je predstavio na slican nacin,pa 5 do 12 daj sta das.
#divovi
LITEX i 7 malih patuljaka...na kapa im logo "Brajlović"...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naravno da bi to bilo najbolje, samo sam htio reci da se previse slavi a uopste nisu to neki ogromni novci... Jeste super vijest za vas, naravno, normalno da mi je zao sto nije Zelji sponzor, ali mi je drago sto ce i nase nehljebe natjerati da rade malo vise i uopste ce ligu dici na veci nivo...soe je napisao/la: Valjda bi nam bilo najbolje da smo i prosli i dobili sponzora jer jedno nije zavisilo od drugog.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 31 jul 2013, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Jasta Dino u inat dusmanima,nek muda sopstvena grickaju,prvo ovi iz "nasih" redova a onda svi ostali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moustapha
- Kontakt:
A ti kao znas koji su novci u pitanju.Baja_Zvjerka je napisao/la: Naravno da bi to bilo najbolje, samo sam htio reci da se previse slavi a uopste nisu to neki ogromni novci... Jeste super vijest za vas, naravno, normalno da mi je zao sto nije Zelji sponzor, ali mi je drago sto ce i nase nehljebe natjerati da rade malo vise i uopste ce ligu dici na veci nivo...
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 31 jul 2013, 14:04, ukupno mijenjano 2 puta.
#divovi
Ne sad prvo idemo u potragu za vasim trenerom.bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne znam, ali znam razmisljati glavom, kao i Tan... Ko je lud da ti da za nesto npr. 1 milion, kad moze to isto dobiti za 3 puta manje para, konkretno u vasem slucaju reklama na dresu, ne bi bio milijarder da ne razmislja ovako...
Za prolazak Kuksija bi zaradili vise od pola miliona...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Od kako je Lojo umro Sarajevo nije imalo generalnog sponzora i tada je FDS davala 300.000 godisnje da se moze iole funkcionisati,ovaj spoznor ce davati nesto vise novca sto znaci sasvim dovoljno da se normalno prodje godina.Da li to znaci da cemo slaviti neki trofej to ne znam i to ne zavisi samo od sponzora a da je dobra stvar jeste svakako.Baja_Zvjerka je napisao/la:Naravno da bi to bilo najbolje, samo sam htio reci da se previse slavi a uopste nisu to neki ogromni novci... Jeste super vijest za vas, naravno, normalno da mi je zao sto nije Zelji sponzor, ali mi je drago sto ce i nase nehljebe natjerati da rade malo vise i uopste ce ligu dici na veci nivo...soe je napisao/la: Valjda bi nam bilo najbolje da smo i prosli i dobili sponzora jer jedno nije zavisilo od drugog.
- moustapha
- Kontakt:
Pa da on tako razmislja ne bi ni dolazio nikako u Sarajevo. U tome je poenta.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam, ali znam razmisljati glavom, kao i Tan... Ko je lud da ti da za nesto npr. 1 milion, kad moze to isto dobiti za 3 puta manje para, konkretno u vasem slucaju reklama na dresu, ne bi bio milijarder da ne razmislja ovako...
Druga stvar, nije tacno da bi dobili toliko novca prolaskom Kukesia.
#divovi
Dino Fening je kratko rekao:
''U inat dušmanima''.
Samo se pitam da li ce ovaj covjek jednom dati normalnu izjavi pred pocetak sezone.Od sampioni svemira, pa sve do ovog sad, a covjeka smijesna
Inace da vam cestitam na ovom sponzoru i ako ne znam koliko ce to trajati, koliko ste love dobili za nase uslove sigurno niko ne bi mogao dati vise. Dobar potez.
''U inat dušmanima''.
Samo se pitam da li ce ovaj covjek jednom dati normalnu izjavi pred pocetak sezone.Od sampioni svemira, pa sve do ovog sad, a covjeka smijesna
Inace da vam cestitam na ovom sponzoru i ako ne znam koliko ce to trajati, koliko ste love dobili za nase uslove sigurno niko ne bi mogao dati vise. Dobar potez.
Gospodin čovjek, da vam fore dva kola i vi opet to ne znate iskoristiti.Znači i ove godine idete na duplu do oktobra ? Neka mašala, samo naprijed.1L8F9C2 je napisao/la:Ne sad prvo idemo u potragu za vasim trenerom.bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?
DRUG NEBI TI PUNCA
idi trazi amawa pusti nas da uzivamo, pjenite zbog svega sto se desava u i oko Sarajeva, mozda mu je Sejo dao kilo suhog mesa i zapuc'o na Maldive amaw...bagrcavi je napisao/la:Gospodin čovjek, da vam fore dva kola i vi opet to ne znate iskoristiti.Znači i ove godine idete na duplu do oktobra ? Neka mašala, samo naprijed.1L8F9C2 je napisao/la:Ne sad prvo idemo u potragu za vasim trenerom.bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?
U INAT DUSMANIMA !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Zašto uvijek rasprava sarajevo vs željo?otvorite temu željo vs sarajevo pa se jbt više sa tim trolanjem 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Burberry46
- Kontakt:
Tjesi sebagrcavi je napisao/la:Gospodin čovjek, da vam fore dva kola i vi opet to ne znate iskoristiti.Znači i ove godine idete na duplu do oktobra ? Neka mašala, samo naprijed.1L8F9C2 je napisao/la:Ne sad prvo idemo u potragu za vasim trenerom.bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?
Sad je sve na igracima!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
adisice je napisao/la:Zašto uvijek rasprava sarajevo vs željo?otvorite temu željo vs sarajevo pa se jbt više sa tim trolanjem
Ta tema vec odavno postoji,samo sto ovde administracija dozvoljava, da navijaci Zelje trolaju na temi Sarajeva do besvjesti.
Hajmo vi prvo visit Plavi salon, pa poslije moze visit Malezija 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...moustapha je napisao/la:Pa da on tako razmislja ne bi ni dolazio nikako u Sarajevo. U tome je poenta.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam, ali znam razmisljati glavom, kao i Tan... Ko je lud da ti da za nesto npr. 1 milion, kad moze to isto dobiti za 3 puta manje para, konkretno u vasem slucaju reklama na dresu, ne bi bio milijarder da ne razmislja ovako...
Druga stvar, nije tacno da bi dobili toliko novca prolaskom Kukesia.
A druga stvar, naravno da je tacno da bi dobili toliko prolaskom Kukesia...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Google [Bot], Hajdeee, Jet2Holiday, jurisicduska i 28 gostiju.