FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jul 2013, 14:17

ma ove godine i ne treba ocektivati nesto specijalno. Kao sto to nije ni bilo od 2007. Razlog je taj sto nam je pola igraca doslo poslije priprema i pri samom pocetku sezone. Neki vjerovatno nece biti do kraja spremni a trebace i vremena da se uigraju. Ako do jesenjeg dijela izvucemo dobre bodove, onda na proljece moze biti svega
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2013, 14:18

Cim se oni javljaju i pametuju to je znak da muda svoja jedu.Misija uspjesna

okreniti se Lukavici i mobilizirati raju da momci imaju podrsku u pohodu na nova 3 boda. 8-)
1946

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 31 jul 2013, 14:19

bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?

Ne, sada idemo u Makarsku da trazimo odbjeglog Amawa da se vrati da prvenstvo ucini zanimljivijim...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 jul 2013, 14:23

Baja_Zvjerka je napisao/la: Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...

A druga stvar, naravno da je tacno da bi dobili toliko prolaskom Kukesia... ;)
Hahaha koji si ti bot! :roll:

Covjek je fino objasnio zasto je bas dosao u BiH i odakle interes za ulaganjem u Sarajevo. U mnogome se vodi emocijama, jer da razmislja striktno da napravi dobre poslovne rezultate ne bi nikad dolazio u BiH. Zaobisao bi nas u sirokom luku, kao sto nas mnogi zaobilaze.

Druga stvar, a mozda da objasnis kako si dosao do te cifre, koja naravno nije tacna. Ali red bi bio da nam saopcis. :mrgreen:
#divovi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jul 2013, 14:27

GangEvil je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?

Ne, sada idemo u Makarsku da trazimo odbjeglog Amawa da se vrati da prvenstvo ucini zanimljivijim...
Otišo je u Albaniju na more tamo ga potraži.Haj sretno šampioni svemira valjda će u oktobru biti neka proslava titule a poslije stabilizacija kluba :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 31 jul 2013, 14:28

Iza mosta desno...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2013, 14:29

Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.

Nemaju sponzora,nemaju love,haoticno stanje u klubu i sad oni nama dosli da sole pamet.
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jul 2013, 14:31

Head je napisao/la:Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.

Nemaju sponzora,nemaju love,haoticno stanje u klubu i sad oni nama dosli da sole pamet.
Ko kaze da nemamo love pa ko je kupio utakmicu u Gradačcu ???

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 14:31

Head je napisao/la:Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.

Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono o cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 31 jul 2013, 14:34

amypitar je napisao/la:
adisice je napisao/la:Zašto uvijek rasprava sarajevo vs željo?otvorite temu željo vs sarajevo pa se jbt više sa tim trolanjem :roll:

Ta tema vec odavno postoji,samo sto ovde administracija dozvoljava, da navijaci Zelje trolaju na temi Sarajeva do besvjesti. :idea:
Nerade to samo navijači želje već i obrnuto
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 31 jul 2013, 14:34

još da Dželo ode a Hobit se nameračio da ga otjera...
Smijali se našoj muci sad ste jos veči KU..I

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 31 jul 2013, 14:34

folderS je napisao/la:

Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono oo cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!
Koliko vi sanjate 2 titule u periodu 1946-1991 u odnosu na 1 u periodu 1921-1991???....nije isto takmiciti se 70 i 45 godina.....

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 14:35

GangEvil je napisao/la:
folderS je napisao/la:

Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono oo cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!
Koliko vi sanjate 2 titule u periodu 1946-1991 u odnosu na 1 u periodu 1921-1991???....nije isto takmiciti se 70 i 45 godina.....
HAHAHAH jesi ozbiljan majke ti to ? :lol: najtrofejniji klub BiH ?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 jul 2013, 14:40

moustapha je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la: Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...

A druga stvar, naravno da je tacno da bi dobili toliko prolaskom Kukesia... ;)
Hahaha koji si ti bot! :roll:

Covjek je fino objasnio zasto je bas dosao u BiH i odakle interes za ulaganjem u Sarajevo. U mnogome se vodi emocijama, jer da razmislja striktno da napravi dobre poslovne rezultate ne bi nikad dolazio u BiH. Zaobisao bi nas u sirokom luku, kao sto nas mnogi zaobilaze.

Druga stvar, a mozda da objasnis kako si dosao do te cifre, koja naravno nije tacna. Ali red bi bio da nam saopcis. :mrgreen:
Ok, necu te vrijedjati iako vidim da ne citas... Upravo to sto ti pricas, i ja sam rekao, a ti ako mislis da ce on dati vise nego sto realno i vas i njega zadovoljava, sacekat' cemo detalje ugovora, kad isti bude potpisivan ako uopste budu rekli detalje nama smrtnicima...

Ok, ukratko, 150.000 eura (ako ne i malo vise) od Uefe, 200.000 KM od ulaznica, reklame, tv-prava, fan shop, clanske - rashodi = 500.000 KM... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 jul 2013, 14:41

adisice je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
adisice je napisao/la:Zašto uvijek rasprava sarajevo vs željo?otvorite temu željo vs sarajevo pa se jbt više sa tim trolanjem :roll:

Ta tema vec odavno postoji,samo sto ovde administracija dozvoljava, da navijaci Zelje trolaju na temi Sarajeva do besvjesti. :idea:
Nerade to samo navijači želje već i obrnuto

Cuj obrnuto,pa ovo je tema za navijace Sarajeva. :idea:

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 31 jul 2013, 14:44

@folders jel ti jedeš iza mosta desno..
Čuj oni i rekordi...ima jedan veliki rekord kod njih...gol razlika -26 u zadnje 4 god u euro kupovima. A nije ih ničega stid pa ni toga kad onaj trener dođe do aut linije i govori svojim igračima..."dobro je ba, ne trpaj više.."
Možda nešto sa Brajlovićem uspiju više uraditi

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 31 jul 2013, 14:50

Postoje li detalji ugovora ?
Ili je Dino to samo u inat svima okacio na dres ?

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 31 jul 2013, 14:50

Da se hoce ovaj Travancic pokazati i ovo je za njega jedinstvena prilika, koju ne smije ispustiti, mogu mislit onda celikovaca kad budu udarali glavom od zid zbog prica o ovom momku

U INAT DUSMANIMA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 31 jul 2013, 14:51

Cestitam komsije na sponzorskom ugovoru. Je li moguce da vas je toliko isfrustriranih na ovoj temi, sa obje strane, i da se toliko zeli da komsiji umre krava? Pogledajte zadnje 3-4 stranice i sve ce vam biti jasno zasto smo tu gdje jesmo. I jedni i drugi. FUJ!

Cestitam jos jednom i sretno u nastavku sezone.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 47 gostiju.