FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 31 jul 2013, 14:13

bagrcavi je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?
Ne sad prvo idemo u potragu za vasim trenerom.
Gospodin čovjek, da vam fore dva kola i vi opet to ne znate iskoristiti.Znači i ove godine idete na duplu do oktobra ? Neka mašala, samo naprijed.
Tjesi se :lol:

Sad je sve na igracima!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 jul 2013, 14:16

adisice je napisao/la:Zašto uvijek rasprava sarajevo vs željo?otvorite temu željo vs sarajevo pa se jbt više sa tim trolanjem :roll:

Ta tema vec odavno postoji,samo sto ovde administracija dozvoljava, da navijaci Zelje trolaju na temi Sarajeva do besvjesti. :idea:

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 14:16

Hajmo vi prvo visit Plavi salon, pa poslije moze visit Malezija :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 jul 2013, 14:16

moustapha je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam, ali znam razmisljati glavom, kao i Tan... Ko je lud da ti da za nesto npr. 1 milion, kad moze to isto dobiti za 3 puta manje para, konkretno u vasem slucaju reklama na dresu, ne bi bio milijarder da ne razmislja ovako...
Za prolazak Kuksija bi zaradili vise od pola miliona...
Pa da on tako razmislja ne bi ni dolazio nikako u Sarajevo. U tome je poenta.

Druga stvar, nije tacno da bi dobili toliko novca prolaskom Kukesia.
Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...

A druga stvar, naravno da je tacno da bi dobili toliko prolaskom Kukesia... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jul 2013, 14:17

ma ove godine i ne treba ocektivati nesto specijalno. Kao sto to nije ni bilo od 2007. Razlog je taj sto nam je pola igraca doslo poslije priprema i pri samom pocetku sezone. Neki vjerovatno nece biti do kraja spremni a trebace i vremena da se uigraju. Ako do jesenjeg dijela izvucemo dobre bodove, onda na proljece moze biti svega

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2013, 14:18

Cim se oni javljaju i pametuju to je znak da muda svoja jedu.Misija uspjesna

okreniti se Lukavici i mobilizirati raju da momci imaju podrsku u pohodu na nova 3 boda. 8-)
1946

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 31 jul 2013, 14:19

bagrcavi je napisao/la:Idete li sad na duplu krunu ili samo na titulu šampioni svemira ?

Ne, sada idemo u Makarsku da trazimo odbjeglog Amawa da se vrati da prvenstvo ucini zanimljivijim...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 jul 2013, 14:23

Baja_Zvjerka je napisao/la: Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...

Hahaha koji si ti bot! :roll:

Covjek je fino objasnio zasto je bas dosao u BiH i odakle interes za ulaganjem u Sarajevo. U mnogome se vodi emocijama, jer da razmislja striktno da napravi dobre poslovne rezultate ne bi nikad dolazio u BiH. Zaobisao bi nas u sirokom luku, kao sto nas mnogi zaobilaze.

Druga stvar, a mozda da objasnis kako si dosao do te cifre, koja naravno nije tacna. Ali red bi bio da nam saopcis. :mrgreen:
#divovi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jul 2013, 14:27

GangEvil je napisao/la:

Ne, sada idemo u Makarsku da trazimo odbjeglog Amawa da se vrati da prvenstvo ucini zanimljivijim...
Otišo je u Albaniju na more tamo ga potraži.Haj sretno šampioni svemira valjda će u oktobru biti neka proslava titule a poslije stabilizacija kluba :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 31 jul 2013, 14:28

Iza mosta desno...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jul 2013, 14:29

Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.

Nemaju sponzora,nemaju love,haoticno stanje u klubu i sad oni nama dosli da sole pamet.
1946

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jul 2013, 14:31

Head je napisao/la:Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.

Nemaju sponzora,nemaju love,haoticno stanje u klubu i sad oni nama dosli da sole pamet.
Ko kaze da nemamo love pa ko je kupio utakmicu u Gradačcu ???

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 14:31

Head je napisao/la:Ne znam koji razlog provociranja ovih strumfica.Otis'o im trener,otis'o im zujo,otis'o im buki,otis'o im cviko,otis'o im guso.

Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono o cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 31 jul 2013, 14:34

amypitar je napisao/la:
adisice je napisao/la:Zašto uvijek rasprava sarajevo vs željo?otvorite temu željo vs sarajevo pa se jbt više sa tim trolanjem :roll:

Ta tema vec odavno postoji,samo sto ovde administracija dozvoljava, da navijaci Zelje trolaju na temi Sarajeva do besvjesti. :idea:
Nerade to samo navijači želje već i obrnuto
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 31 jul 2013, 14:34

još da Dželo ode a Hobit se nameračio da ga otjera...
Smijali se našoj muci sad ste jos veči KU..I

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 31 jul 2013, 14:34

folderS je napisao/la:

Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono oo cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!
Koliko vi sanjate 2 titule u periodu 1946-1991 u odnosu na 1 u periodu 1921-1991???....nije isto takmiciti se 70 i 45 godina.....

folderS
Kontakt:

Post Postao/la folderS » 31 jul 2013, 14:35

GangEvil je napisao/la:
folderS je napisao/la:

Buraz moj kako nisi jos skontao? Mi nemamo nista, ali imamo rekorde i titule, bas ono oo cemu vi sanjate sad ce skoro deset godina!!!!
Koliko vi sanjate 2 titule u periodu 1946-1991 u odnosu na 1 u periodu 1921-1991???....nije isto takmiciti se 70 i 45 godina.....
HAHAHAH jesi ozbiljan majke ti to ? :lol: najtrofejniji klub BiH ?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 31 jul 2013, 14:40

moustapha je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la: Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...

Hahaha koji si ti bot! :roll:

Covjek je fino objasnio zasto je bas dosao u BiH i odakle interes za ulaganjem u Sarajevo. U mnogome se vodi emocijama, jer da razmislja striktno da napravi dobre poslovne rezultate ne bi nikad dolazio u BiH. Zaobisao bi nas u sirokom luku, kao sto nas mnogi zaobilaze.

Druga stvar, a mozda da objasnis kako si dosao do te cifre, koja naravno nije tacna. Ali red bi bio da nam saopcis. :mrgreen:
Ok, necu te vrijedjati iako vidim da ne citas... Upravo to sto ti pricas, i ja sam rekao, a ti ako mislis da ce on dati vise nego sto realno i vas i njega zadovoljava, sacekat' cemo detalje ugovora, kad isti bude potpisivan ako uopste budu rekli detalje nama smrtnicima...

Ok, ukratko, 150.000 eura (ako ne i malo vise) od Uefe, 200.000 KM od ulaznica, reklame, tv-prava, fan shop, clanske - rashodi = 500.000 KM... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 jul 2013, 14:41

adisice je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Nerade to samo navijači želje već i obrnuto

Cuj obrnuto,pa ovo je tema za navijace Sarajeva. :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []