moustapha je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:
Kako ti znas o cemu on razmislja i koji su mu ciljevi ? To samo on zna, a ja znam sta je logicno, a sta nije... Naravno da on zeli malo promovisati i sebe i Maleziju, a mozda mu je ovo samo uvod kada zakon bude to omogucavao da vas kupi...
A druga stvar, naravno da je tacno da bi dobili toliko prolaskom Kukesia...

Hahaha koji si ti bot!
Covjek je fino objasnio zasto je bas dosao u BiH i odakle interes za ulaganjem u Sarajevo. U mnogome se vodi emocijama, jer da razmislja striktno da napravi dobre poslovne rezultate ne bi nikad dolazio u BiH. Zaobisao bi nas u sirokom luku, kao sto nas mnogi zaobilaze.
Druga stvar, a mozda da objasnis kako si dosao do te cifre, koja naravno nije tacna. Ali red bi bio da nam saopcis.

Ok, necu te vrijedjati iako vidim da ne citas... Upravo to sto ti pricas, i ja sam rekao, a ti ako mislis da ce on dati vise nego sto realno i vas i njega zadovoljava, sacekat' cemo detalje ugovora, kad isti bude potpisivan ako uopste budu rekli detalje nama smrtnicima...
Ok, ukratko, 150.000 eura (ako ne i malo vise) od Uefe, 200.000 KM od ulaznica, reklame, tv-prava, fan shop, clanske - rashodi = 500.000 KM...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM