formance je napisao/la:Ali bez sumnje, Novak ne može fizički dominirati nad Rafom u kontinuitetu, to su post 2011 godine pokazale.
O tome sam i govorio. 1 mec nije pokazatelj odnosa.
adnan24 je napisao/la:Ma sve stoji...sta ces kad i kisa i sunce vise favorizuju Nadala...valjda im simpaticniji.
Dvorana i brzi beton favorizuju Djokovica, mozda zato sto nema spoljnih faktora odskoka i tezine loptice. Nepravda bre: hocemo zavrsni Masters na Chatrieru, a da se ukine svaki HC brzhi od emerald claya sa Indian Wellsa.
Virtu4l je napisao/la:Godina u kojoj su se čuda dešavala.
Nastavak slijedi 26. januara, kad idemo po treći Grand Slam.
Ne samo da su se cuda deshavala u toj 2011oj, vec su nastavila da se deshavaju i kasnije, a tek ce da se dese ove godine. Da dam i 1 bold statement: vishe nego ikada (a secas se sta sam pisao 2011e nakon AO) sam siguran da ce Djokovic da postroji ceo ATP Tour ove sezone i da sigurno moze da napadne CYGS.
U 2014oj ocekujem 2011. all over again, jer ne vidim coveka koji moze u kontinuitetu da ga zaustavlja. Tu i tamo ce se samoubiti na nekim turnirima, ali ovo ce, ukoliko ne bude nekakve povrede, da bude 1 brutalna dominacija.
Zivi bili, pa videli, a ti slobodno bookmarkuj ovaj post.
P.S. sve ovo govorim kao pristasha ofanzivnog tenisa, ne kao navijac NDj, a neka me puk proglasi za "velikosrbina", "mitomana", "ostrascenog djokovicevca" i sl. - boli me 1o uFce.