FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 17 avg 2014, 22:52

Nemam ni ja razumijevanje za one kojima stalno nešto smeta, kada nekom smeta ono što bi trebalo smetati.

Mali Mila (Gerd) bi vazda da se piše o lijepim stvarima, uspjesima i nekakvim navijačkim ostvarenjima.
Nikad niko nije odigrao loše, nikad niko nije kriv i tako ukrug.

Vidim da su temu osvojili njaki novi momci i pritom ni nalik staroj gardi, ostaje da se poklonim i kažem fiderzen uz neku novu anketu.

Effe, koliko je bio dobar sa Gomom, toliko nije sa Letvom :lol:
Principijelan kao i uvijek, ne odustaje tako lako sa šarmantnim Španjolcem, dok se prevrtljivi Kalle iliti Klare (na vrijeme) isprsio i rekao da ovaj put vodi u ambis. :wtf:

Hajd barem je neko od vas ostao... :cool:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 avg 2014, 22:56

BadrHari je napisao/la:Guardiolino procitano i nepotrebno komplikovano meljanje lopte ( koji neki nazivaju stilom igre ) nema nikakve buducnosti u Bayernu.
Svaka mu cast za otresanje domuzara ( 2 puta ), ovo ostalo je sve na misice i traljavo, dosadno ..
Bayern uopste ne lici na ekipu koja ima definisan sablon igre, suocite se vise s tim.
Jedno ogromno brukanje imena kluba mu je oprosteno, a sad dokle tako :hmmmmm:
Neke stvari ne djeluju najbolje, to stoji. Ti si npr. previše skeptičan dugo vremena prema Pepu. Ja sam branio neke stvari (a odmah ispadneš kao neko ko slijepo brani Španca), a najviše sam se trudio da pokušate neke stvari sagledati realno.
Jedna od stavki obezvrjeđivanje osvojene duple krune. Isto tako se često zaboravi da je Bayern pola godine i nešto duže igrao sjajan fudbal pod Pepom u svim takmičenjima i da je razbijao posebno protivnike u BuLi ne zbog njihove slabosti, nego zbog svoje izuzetno varijabilne i nepredvidljive igre.
Znači treba pogledati i stvari koje idu u prilog Guardioli i one koje su protiv. Ali u tom slučaju ne može posužiti kao argument da je lako osvojit BuLi. A isto tako treba shvatiti, da Bayern nije mogao nastaviti igrat isto kao što je igrao pod Juppom. Pod Juppom je pragmatičan fudbal, koji zahtjeva ogromnu trku i motivisanost. A znamo zašto su tad igrači trčali do besvjesti i bili motivisani. Ima tu sada još stavki po pitanju Juppovog fudbala.

A trenutno su glavni problemi: kasni ulazak reprezentativaca Njemačke na pripreme, velike i ključne ozljede te možda što te probleme Pep pokušava riješiti na komplikovan način, a isto tako mi fali baš prava koncepcija oko struktuiranja kadra i eventualnih aktivnosti na transfer tržištu. Kao da bi jedni u klubu htjeli forsirat npr Rodea, Hojbjerga, Gaudina i druge, drugi bi htjeli nešto drugo, jedni bi dovodili stopera, drugi ne bi i slične stvari. Dugo bi se sada ovo sve moglo objašanjavat.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 avg 2014, 23:18

geronimo je napisao/la:
Mali Mila (Gerd) bi vazda da se piše o lijepim stvarima, uspjesima i nekakvim navijačkim ostvarenjima.
Nikad niko nije odigrao loše, nikad niko nije kriv i tako ukrug.
slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 avg 2014, 00:44

Mulcu je jucerasnji gol bio 100. u dresu Bayerna a skoro je poceo zabijati na velikoj sceni, nema ni "tri" godine. :mrgreen:

Bild jos jednom potvrdio dolazak Benatije, jbg valjda ne pogrijese. :S

Ujutro se prate letovi iz Rima. :opaopa:

Tekmu nisam gledao, jednu od rijetkih koje sam propustio ali to ce se nadoknaditi sa jednim downloadom u hd rezoluciji. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 avg 2014, 00:54

Treba prvom forumasu koji objavi dolazak Benatie, poslat' gajbu Heinekena na kucnu adresu. :kafa:

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 18 avg 2014, 01:41

Samo se djaba,lozite bavarci..Benetia je od jucer u Manchesteru United..i zavrsava poslednje detalje za prelazak u Manchester!!
Samo se lozite bzvze. :)

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 18 avg 2014, 08:25

E dobro je pa smo dobili info od edobvb, da se ne lozimo ljudi beze, hvala tii stranče ko god ti bio ..

Deder vidi za ostale stopere provjerii pa nam javi da se ne lozimo beze..

unaprijed zahvalni :cool:
FC Bayern !!!!!

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 18 avg 2014, 08:40

edobvb je napisao/la:Samo se djaba,lozite bavarci..Benetia je od jucer u Manchesteru United..i zavrsava poslednje detalje za prelazak u Manchester!!
Vidi dortmundovca što se ukenjo što nam dolazi Meho :D:D
Pa i ja bi da sam drtm :D heheh

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 avg 2014, 09:10

Congrats! Thomas Müller scored his 100th competitive goal for FC Bayern!

:bow: :bow: :bow: :bow:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 avg 2014, 09:58

edobvb je napisao/la:Samo se djaba,lozite bavarci..Benetia je od jucer u Manchesteru United..i zavrsava poslednje detalje za prelazak u Manchester!!
u jednom si u pravu Benatia je u Manchesteru
slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 avg 2014, 10:17

slika

:plac:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 18 avg 2014, 11:15

slika
:plac:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 avg 2014, 11:28

Samo cmizdrite. :mrgreen:

Za Edu ce biti jedan link sa predstavljanje Mehe, da i on nesto u ovom zivotu pogleda a ne da moli za snimak. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 18 avg 2014, 11:31

Benatia bi bio znacajno pojacanje, ali njega uzeti u ovom momentu poseban je problem. United i Chelsea su aktivni na trzistu trazeci bas takav tip igraca...

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 18 avg 2014, 11:32

phily je napisao/la:
u jednom si u pravu Benatia je u Manchesteru
slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 avg 2014, 11:47

Veci je problem sto bi ostali bez njega na neko vrijeme u januaru zbog AKN nego da ga dovedemo. :D

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 18 avg 2014, 11:48

Benatije nema jutros na treningu u Rimu.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 avg 2014, 12:08

rikimo je napisao/la:Benatije nema jutros na treningu u Rimu.
Ko zna gdje je. Daj recite vise da li je nas ili nije. Ubi me ovo iscekivanje.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 18 avg 2014, 12:10

dajte više hoćemo li potpisati Benatiju mislim da je njemu veći gušt igrat za nas nego za mrske engleze...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 18 avg 2014, 12:15

bajern100 je napisao/la:dajte više hoćemo li potpisati Benatiju mislim da je njemu veći gušt igrat za nas nego za mrske engleze...
Bojim se da ga menadzer ne prevari pa da gusta pare. Mislim po uslovima koje nudimo da smo bare bare sa ManUtd, jedino sto imamo kao keca u rukavu je igranje u LP i mozda rad sa Pepom.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.