FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Hajde Meho sveg' ti!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
da malo nastavimo sa kritikom pepa dok veće neko ne potpiše da li ima smisla gotovo tokom čitave utakmice onoliko mahanje rukama u svim pravcima i smjerovima meni je to izraz nemoći zato što svi znamo da to nikom ništa ne govori a sigurno nije ni način sporazumijevanja na treningu,što znači peponja bi najradije ušao u teren i onako seljački išamaro svog igrača i pokazo kako se rješava neka situacija...
Vjerovatno je mentalno poremecen, pa za to neartikulisano mase...
Pod pravim trenerom je i Dante osvjezenje u odbrani, a mogu misliti sta ce biti svjetska klasa u vidu Benatie 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Meho će biti veliko pojačanje ukoliko ga dovedu samo se nešto previše oteže a Franz opet doljeva ulje na vatru oko Reusa, siroti Watzke ne može mirno spavati. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Borba Bayerna i Uniteda za Benatiu.
Bice ovde svasta u narednim danima, lahko se moze desit' da ovaj ode ko vise ponudi para, a to je definitivno United.
Ovaj lik je dosta pouzdan, on kaze da nije stigla zvanicna ponuda nijednog kluba za Marokanca.Wie der italienische Transfer-Experte Gianluca DiMarzio berichtet, gebe es noch kein offizielles Angebot für Benatia. Weder vom FC Bayern noch von ManU oder Chelsea. In dem Bericht von calciomercato.com stehen als Ablöse 35 Millionen Euro als Verhandlungsbasis im Raum. Das wird noch ein heißer Poker.
Bice ovde svasta u narednim danima, lahko se moze desit' da ovaj ode ko vise ponudi para, a to je definitivno United.
Vjerovatno kad se dogovore usmeno sa obje strane onda ce se poslati ponuda. Daj nek se vise zavrsi pa kako god. Da idemo po drugu opciju ako ova propadne.anelbavarac je napisao/la:Borba Bayerna i Uniteda za Benatiu.
Ovaj lik je dosta pouzdan, on kaze da nije stigla zvanicna ponuda nijednog kluba za Marokanca.Wie der italienische Transfer-Experte Gianluca DiMarzio berichtet, gebe es noch kein offizielles Angebot für Benatia. Weder vom FC Bayern noch von ManU oder Chelsea. In dem Bericht von calciomercato.com stehen als Ablöse 35 Millionen Euro als Verhandlungsbasis im Raum. Das wird noch ein heißer Poker.
imam neki filing da Benatia neće doći, nadam se da se varam.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
I ja isto. Vjerujem da ce doci neka prevara od igraca koji "ima dobar pas i dobro otvara igru".phily je napisao/la:imam neki filing da Benatia neće doći, nadam se da se varam.....
Meni ta vijest kod Di Marzia je promakla, a ni sada je ne mogu naći...
- anelbavarac
- Kontakt:
Da ne ispadne da lazem:rikimo je napisao/la:Meni ta vijest kod Di Marzia je promakla, a ni sada je ne mogu naći...
http://www.calciomercato.com/news/dimar ... cia-878163" onclick="window.open(this.href);return false;
anelbavarac je napisao/la:Da ne ispadne da lazem:rikimo je napisao/la:Meni ta vijest kod Di Marzia je promakla, a ni sada je ne mogu naći...
http://www.calciomercato.com/news/dimar ... cia-878163" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam rekao da je meni promaklo prateći njegov sajt i twitter. Ništa drugo...
Ako Benatia ne dođe onda bi se Bild i **** mogli okarakterisati dosta neozbiljnijim nego prije. Mediji u želji za eksluzimo se malo previše protežu kroz prozor. **** (portal) pa i isti tv te BILD su jučer objavili da je realizacija ovog transfera u Bayern pred završetkom.
Danas isti izvori tvrde kako nije to sigurno, jer u konkurenciji su i dalje ManU i Chelsea.
Prema nekim izvorima je ManU čak i favorit.
Opet danas na pojedinim mjestim kruže glasine, kako se ManU posvetio dovođenju Mexesa, jer Bayern ima pole position po pitanju Benatije.
Cijena Marokanca bi izgleda trebala biti između 30 i 35 miliona eura. Interesantno da o toj cijeni govori ****, koji je prije izvjesnog vremena objavio da je Bayern s ponudom od 33 miliona odbijen od strane Rome.
Činjenica je da Bayern mora kupiti vjerovatno nekog stopera, zbog sigurnosti, pa makar to i ne bio prvi izbor. A isto je tako moguće da nam situacija u veznom redu može biti problematična, jer se sada ne zna tačno koliko će Schweini izostat, a pored Javija imamo problem i s Thiagom.
Kao moguće pojačanje se spominje i Castro. Leverkusen za sada tako nešto demantuje.
Castro bi zbog svoje varijabilnosti bio dobar izbor, jer momak može i na beka a i na poziciju defanzivnog veznog.
E sada se naravno dosta špekuliše da li će Bayern kupiti možda 2 igrača (jedan za vezu, jedan za stopersku poziciju).
Po meni bi samo najgore rješenje bilo da uzme naša uprava nekog tipa Savić (iako je to skroz malo vjerovatno).
Dobro je svakako, pa i odlično rješenje Benatija, vjerovatno i najbolje. Doduše možda bi najbolje bilo Benatija + Castro ili još bolje Khedira. Samo što ako kupimo dva igrača (a posebno tog jednog za vezu) imamo poslije problem kada se vrate ovi što su ozlijeđeni...
Danas isti izvori tvrde kako nije to sigurno, jer u konkurenciji su i dalje ManU i Chelsea.
Prema nekim izvorima je ManU čak i favorit.
Opet danas na pojedinim mjestim kruže glasine, kako se ManU posvetio dovođenju Mexesa, jer Bayern ima pole position po pitanju Benatije.
Cijena Marokanca bi izgleda trebala biti između 30 i 35 miliona eura. Interesantno da o toj cijeni govori ****, koji je prije izvjesnog vremena objavio da je Bayern s ponudom od 33 miliona odbijen od strane Rome.
Činjenica je da Bayern mora kupiti vjerovatno nekog stopera, zbog sigurnosti, pa makar to i ne bio prvi izbor. A isto je tako moguće da nam situacija u veznom redu može biti problematična, jer se sada ne zna tačno koliko će Schweini izostat, a pored Javija imamo problem i s Thiagom.
Kao moguće pojačanje se spominje i Castro. Leverkusen za sada tako nešto demantuje.
Castro bi zbog svoje varijabilnosti bio dobar izbor, jer momak može i na beka a i na poziciju defanzivnog veznog.
E sada se naravno dosta špekuliše da li će Bayern kupiti možda 2 igrača (jedan za vezu, jedan za stopersku poziciju).
Po meni bi samo najgore rješenje bilo da uzme naša uprava nekog tipa Savić (iako je to skroz malo vjerovatno).
Dobro je svakako, pa i odlično rješenje Benatija, vjerovatno i najbolje. Doduše možda bi najbolje bilo Benatija + Castro ili još bolje Khedira. Samo što ako kupimo dva igrača (a posebno tog jednog za vezu) imamo poslije problem kada se vrate ovi što su ozlijeđeni...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Navodno je zastupnik Benatie u Munchenu.
Cekamo dobre vijesti.
Cekamo dobre vijesti.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 38019.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Benatia und Bayern: Es wird heiß
Benatia und Bayern: Es wird heiß
Zadnja izmjena: rikimo, dana/u 18 avg 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sad se spominje Diego Godin. I nas tehnicki direktor je u Madridu. Kako dolaze ove vijesti izgleda da ni jedna nije istina kako za Mehu tako i ostale.
- bavaracmujo
- Kontakt:
E ja bas imam neki pozitivan filing i mislim da je meha nas,
Benatia produzuje ugovor
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Neće biti novih igrača. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.