FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo cmizdrite. 
Za Edu ce biti jedan link sa predstavljanje Mehe, da i on nesto u ovom zivotu pogleda a ne da moli za snimak.
Za Edu ce biti jedan link sa predstavljanje Mehe, da i on nesto u ovom zivotu pogleda a ne da moli za snimak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Benatia bi bio znacajno pojacanje, ali njega uzeti u ovom momentu poseban je problem. United i Chelsea su aktivni na trzistu trazeci bas takav tip igraca...
phily je napisao/la:u jednom si u pravu Benatia je u Manchesteruedobvb je napisao/la:Samo se djaba,lozite bavarci..Benetia je od jucer u Manchesteru United..i zavrsava poslednje detalje za prelazak u Manchester!!
Samo se lozite bzvze.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Veci je problem sto bi ostali bez njega na neko vrijeme u januaru zbog AKN nego da ga dovedemo. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Benatije nema jutros na treningu u Rimu.
Ko zna gdje je. Daj recite vise da li je nas ili nije. Ubi me ovo iscekivanje.rikimo je napisao/la:Benatije nema jutros na treningu u Rimu.
dajte više hoćemo li potpisati Benatiju mislim da je njemu veći gušt igrat za nas nego za mrske engleze...
Bojim se da ga menadzer ne prevari pa da gusta pare. Mislim po uslovima koje nudimo da smo bare bare sa ManUtd, jedino sto imamo kao keca u rukavu je igranje u LP i mozda rad sa Pepom.bajern100 je napisao/la:dajte više hoćemo li potpisati Benatiju mislim da je njemu veći gušt igrat za nas nego za mrske engleze...
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hajde Meho sveg' ti!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
da malo nastavimo sa kritikom pepa dok veće neko ne potpiše da li ima smisla gotovo tokom čitave utakmice onoliko mahanje rukama u svim pravcima i smjerovima meni je to izraz nemoći zato što svi znamo da to nikom ništa ne govori a sigurno nije ni način sporazumijevanja na treningu,što znači peponja bi najradije ušao u teren i onako seljački išamaro svog igrača i pokazo kako se rješava neka situacija...
Vjerovatno je mentalno poremecen, pa za to neartikulisano mase...
Pod pravim trenerom je i Dante osvjezenje u odbrani, a mogu misliti sta ce biti svjetska klasa u vidu Benatie 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Meho će biti veliko pojačanje ukoliko ga dovedu samo se nešto previše oteže a Franz opet doljeva ulje na vatru oko Reusa, siroti Watzke ne može mirno spavati. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Borba Bayerna i Uniteda za Benatiu.
Bice ovde svasta u narednim danima, lahko se moze desit' da ovaj ode ko vise ponudi para, a to je definitivno United.
Ovaj lik je dosta pouzdan, on kaze da nije stigla zvanicna ponuda nijednog kluba za Marokanca.Wie der italienische Transfer-Experte Gianluca DiMarzio berichtet, gebe es noch kein offizielles Angebot für Benatia. Weder vom FC Bayern noch von ManU oder Chelsea. In dem Bericht von calciomercato.com stehen als Ablöse 35 Millionen Euro als Verhandlungsbasis im Raum. Das wird noch ein heißer Poker.
Bice ovde svasta u narednim danima, lahko se moze desit' da ovaj ode ko vise ponudi para, a to je definitivno United.
Vjerovatno kad se dogovore usmeno sa obje strane onda ce se poslati ponuda. Daj nek se vise zavrsi pa kako god. Da idemo po drugu opciju ako ova propadne.anelbavarac je napisao/la:Borba Bayerna i Uniteda za Benatiu.
Ovaj lik je dosta pouzdan, on kaze da nije stigla zvanicna ponuda nijednog kluba za Marokanca.Wie der italienische Transfer-Experte Gianluca DiMarzio berichtet, gebe es noch kein offizielles Angebot für Benatia. Weder vom FC Bayern noch von ManU oder Chelsea. In dem Bericht von calciomercato.com stehen als Ablöse 35 Millionen Euro als Verhandlungsbasis im Raum. Das wird noch ein heißer Poker.
imam neki filing da Benatia neće doći, nadam se da se varam.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
I ja isto. Vjerujem da ce doci neka prevara od igraca koji "ima dobar pas i dobro otvara igru".phily je napisao/la:imam neki filing da Benatia neće doći, nadam se da se varam.....
Meni ta vijest kod Di Marzia je promakla, a ni sada je ne mogu naći...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.