FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

terabajt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la terabajt » 21 nov 2014, 17:09

Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi :mrgreen:
ustanem, otvorim kad ono, gle čuda :urnebes: ljigata, aletić... vjerujte njima, vrsni novinari :facepalm:
Ne pametuj allaha ti.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 nov 2014, 17:13

terabajt je napisao/la:
Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi :mrgreen:
ustanem, otvorim kad ono, gle čuda :urnebes: ljigata, aletić... vjerujte njima, vrsni novinari :facepalm:
Ne pametuj allaha ti.
imas nekih problema mozda?
poserem se u usta strumfovska i ljigati i ovom bivsemradniku fan shpa i tuborga Aleticu :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 nov 2014, 17:14

FIFA vratila Borcu tri boda,bice gusto za to cetvrto mijesto. :o I vratila ih u potpunosti u igru za Evropu.
Ma ja u Tuzli ne sumnjam u pobjedu.Ocekujem nerjeseno u Mostaru.A onda na proljece uz dobar raspored po titulu. ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 nov 2014, 17:15

Benko je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Ne pametuj allaha ti.
imas nekih problema mozda?
poserem se u usta strumfovska i ljigati i ovom bivsemradniku fan shpa i tuborga Aleticu :)
To je taj nivo komunikacije , bravo adolescentu.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 21 nov 2014, 17:22

niko te nije zvao da komentarises :)
kako vi komunicirate na svojoj temi, tako dobijete i ovdje ;)

sto se tice ove dvojice ubleha, bivseg radnika koji je usutio se nakon pljuvanja po amaru jer ste mu na vrata dosli, kojem se poserem u usta opet, i ovog ljigate koji je copy paste svog tate po zanatu slinanovica slinana, mogu im poruciti samo da **** od pisanja o FKS
gov.na su teska za jesti

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 21 nov 2014, 17:26

Sarajevo bez jednog od ključnih igrača na Tušnju?

Utakmica se igra u okviru 15. kola BHT PL BiH, a kako sada stvari stoje ovaj duel bi trebao propustiti bh. reprezentativac i fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot. :facepalm:

Naime, on je dobio udarac u Izraelu, a danas nije trenirao, te je njegov nastup na Tušnju upitan. Ukoliko ne bude u mogućnosti da nastupi, priliku umjesto njega će dobiti Kovačević.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 nov 2014, 17:28

Za cimija vec znam od juce, a da li ce igrat ja se nadam da hoce, ako ne bude nije o glavu mozemo i bez njega pobjedit,iako ga ja gotivim , boze moj povreda je povreda ;)
04.10.2009 !!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 nov 2014, 18:33

amypitar je napisao/la:Sarajevo bez jednog od ključnih igrača na Tušnju?

Utakmica se igra u okviru 15. kola BHT PL BiH, a kako sada stvari stoje ovaj duel bi trebao propustiti bh. reprezentativac i fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot. :facepalm:

Naime, on je dobio udarac u Izraelu, a danas nije trenirao, te je njegov nastup na Tušnju upitan. Ukoliko ne bude u mogućnosti da nastupi, priliku umjesto njega će dobiti Kovačević.
Pa da vam fali jedanaest igraca dobicete glatko. Vi ste beton i druga dimenzija za ovu ligu. Danas sam dao neni koju markicu da prouci dovu, da ne izgubimo vise od tri razlike. :urnebes:
Sretan put HZ u Tuzlu i da vikend bude ugodan.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2014, 18:47

http://sportsport.ba/bh_fudbal/fk-saraj ... ekt/145984" onclick="window.open(this.href);return false;
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 21 nov 2014, 18:48

eee ovo mi je drago da vidim, nema psovki i debilskog prepucavanja izmedju navijaca / simpatizera Sarajeva i Slobode... Drago mi je sto i Fukare i Red Army normalno utakmice najavljuju, evo vidim pojedini zovu na pivo i slicno... Svaka vam cast, dosta je biloo gluposti, odgledat utakmicu aBD u nedelju i lagano kuci...

p.s. cast Slobodi al' nadam se da 3 boda idu u Sarajevo

lijep pozdrav Fukarama !
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 nov 2014, 19:05

BeSha1992 je napisao/la:eee ovo mi je drago da vidim, nema psovki i debilskog prepucavanja izmedju navijaca / simpatizera Sarajeva i Slobode... Drago mi je sto i Fukare i Red Army normalno utakmice najavljuju, evo vidim pojedini zovu na pivo i slicno... Svaka vam cast, dosta je biloo gluposti, odgledat utakmicu aBD u nedelju i lagano kuci...

p.s. cast Slobodi al' nadam se da 3 boda idu u Sarajevo

lijep pozdrav Fukarama !
Ne mogu se zatvoriti oci i ne respektovati ono sto vi pravite u vasem klubu. Samo glupi ce pokusati da to omalovazavaju i da prave konflit zbog zavidnosti.
Respekt!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 21 nov 2014, 19:13

ehoraje je napisao/la:
tigrovski je napisao/la:[youtube][/youtube]

Meni najbolji igrac koje je Sarajevo izbacilo u zadnjih 10 god... moje misljenje !
Handzic da je imao minute koje su mu uzeli nasi strucnjaci dajuci sanse nekakvim talovima ,tj.igracima poput Jeftica,Bisanovica,Karica ,Vusljanina,Osmanagica itd,siguurno bi situacija sada bila drugacija!!!ni Radovac ,ni Handzic nece pruduziti ugovor,ne valja im mjesto rodjenja,sad kada Sarajevo ima koji dinar,trebamo gurati neku drugu djecu,neke druge propale igrace sa 26,27 godina,,Ibrak i comp bi htjeli da oni igraju kao i dosad za kikiriki,,kakva Akademija i omladinski pogon,sve je to suplja,samo trose pare i tale se!!
Za radovca ne znam ali faris sto posto neće produžiti jer sam kako kaže hoće da igra a ne da dobija priliku na kašiku... A ima i jako primamljivih ponuda iz inostranstva... Znam jer znam i momka

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2014, 19:22

odmazda je napisao/la: Za radovca ne znam ali faris sto posto neće produžiti jer sam kako kaže hoće da igra a ne da dobija priliku na kašiku... A ima i jako primamljivih ponuda iz inostranstva... Znam jer znam i momka
Farisu ugvor ističe 1.1.2015. a Samiru tamo nekad u oktobru mjesecu naredne godine. Da je bilo obostranih interesa za produženjem Faretovog ugovora to bi bilo urađeno na ljeto, kao što je učinjeno sa Emirom Plakalom.
Očito da uprava ne računa na Farisa, meni je žao što se nije nametnuo, a prema pričama ovdje nije se nešto ni trudio.

Po meni, one prilike što je dobijao, je iskoristio jedno 65 %, a mogao je bogami mnogo više.

Ako ne produži nek mu je sa srećom i neka uspije u svojoj karijeri.

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 21 nov 2014, 19:24

hilmo je napisao/la:
odmazda je napisao/la: Za radovca ne znam ali faris sto posto neće produžiti jer sam kako kaže hoće da igra a ne da dobija priliku na kašiku... A ima i jako primamljivih ponuda iz inostranstva... Znam jer znam i momka
Farisu ugvor ističe 1.1.2015. a Samiru tamo nekad u oktobru mjesecu naredne godine. Da je bilo obostranih interesa za produženjem Faretovog ugovora to bi bilo urađeno na ljeto, kao što je učinjeno sa Emirom Plakalom.
Očito da uprava ne računa na Farisa, meni je žao što se nije nametnuo, a prema pričama ovdje nije se nešto ni trudio.

Po meni, one prilike što je dobijao, je iskoristio jedno 65 %, a mogao je bogami mnogo više.

Ako ne produži nek mu je sa srećom i neka uspije u svojoj karijeri.
Odma da ti kazem htjeli su da računaju i on je bio zainteresovan sa produži ugovor ali je tražio veću malo minutazu što mu nisu garantovali tako da radi toga nije htio da produži... Samo da navedem da jednu utakmicu nije odigrao kako treba i to protiv Travnika... Npr protiv Bratstva je odigrao bolje nego čitav drugi onaj tim

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2014, 19:30

odmazda je napisao/la: Odma da ti kazem htjeli su da računaju i on je bio zainteresovan sa produži ugovor ali je tražio veću malo minutazu što mu nisu garantovali tako da radi toga nije htio da produži
Nažalost, ali šta se može.

Ja bih volio da su našli zajednički jezik. Međutim opravdan mi je potez da mu ne mogu garantovati traženu minutažu.
U sezoni gdje si pod pritiskom rezultata ne možeš garantovati dvadesetogodišnjaku da bude nosioc igre na sredini terena.

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 21 nov 2014, 19:35

hilmo je napisao/la:
odmazda je napisao/la: Odma da ti kazem htjeli su da računaju i on je bio zainteresovan sa produži ugovor ali je tražio veću malo minutazu što mu nisu garantovali tako da radi toga nije htio da produži
Nažalost, ali šta se može.

Ja bih volio da su našli zajednički jezik. Međutim opravdan mi je potez da mu ne mogu garantovati traženu minutažu.
U sezoni gdje si pod pritiskom rezultata ne možeš garantovati dvadesetogodišnjaku da bude nosioc igre na sredini terena.
Slažem se donekle s tim... Radovac je mladi nego on pa je hajmo reci jedan od nosioca igre... Ali opet što se defanzivne uloge radovac je bolji a opet prema naprijed faris je zvijer al eto... Tako je kako je...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2014, 19:40

Od kada je počeo ulaziti u igru, kod Husrefa, Samir se pokazao više kao timski igrač. Uvijek je bilo otkrivanje, traženje lopte i asistiranje saigračima. Dok je Fare tu pravio greški napravi jedan dribling pa drugi i umjesto da asistira krene u treći i izgubi loptu, i to mu se dešavalo često. Treneri to ne vole, pogotovo ne kod mladih igrača.

Ja znam da je on veliki potencijal i ima onu neku bezobraznost kod sebe što se meni jako sviđa, nadam se da će napraviti veliku karijeru.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 nov 2014, 19:42

Faris treba da trazi posudbu u nekom klubu. Siguran sam da bi ga dosta klubova u Premier ligi voljelo vidjeti u timu. Dokazivanje kroz prvi tim Sarajeva je tezi put, cak i da dobija vise prilike za igru.
#divovi

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 21 nov 2014, 19:46

moustapha je napisao/la:Faris treba da trazi posudbu u nekom klubu. Siguran sam da bi ga dosta klubova u Premier ligi voljelo vidjeti u timu. Dokazivanje kroz prvi tim Sarajeva je tezi put, cak i da dobija vise prilike za igru.
E upravo nam iz tog razloga treba jaka Bosna Visoko, u visem rangu takmicenja, pa cak mozda i u premijer ligi, da bi mogli mlade igrace slati na kaljenje, gdje ce vise dobivati priliku za igru.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2014, 19:53

Bojim se za Fareta da je kasno, jer kako @omazda reče neće produžiti ugovor.
Dok je Plakalo skroz zadovoljan i nema ništa protiv da opet ode na posudbu.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 21 nov 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, mnon46, Morpheus, Tatamata1946 i 22 gosta.