FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od kada je počeo ulaziti u igru, kod Husrefa, Samir se pokazao više kao timski igrač. Uvijek je bilo otkrivanje, traženje lopte i asistiranje saigračima. Dok je Fare tu pravio greški napravi jedan dribling pa drugi i umjesto da asistira krene u treći i izgubi loptu, i to mu se dešavalo često. Treneri to ne vole, pogotovo ne kod mladih igrača.
Ja znam da je on veliki potencijal i ima onu neku bezobraznost kod sebe što se meni jako sviđa, nadam se da će napraviti veliku karijeru.
Ja znam da je on veliki potencijal i ima onu neku bezobraznost kod sebe što se meni jako sviđa, nadam se da će napraviti veliku karijeru.
- moustapha
- Kontakt:
Faris treba da trazi posudbu u nekom klubu. Siguran sam da bi ga dosta klubova u Premier ligi voljelo vidjeti u timu. Dokazivanje kroz prvi tim Sarajeva je tezi put, cak i da dobija vise prilike za igru.
#divovi
Re: Odg: FK Sarajevo
E upravo nam iz tog razloga treba jaka Bosna Visoko, u visem rangu takmicenja, pa cak mozda i u premijer ligi, da bi mogli mlade igrace slati na kaljenje, gdje ce vise dobivati priliku za igru.moustapha je napisao/la:Faris treba da trazi posudbu u nekom klubu. Siguran sam da bi ga dosta klubova u Premier ligi voljelo vidjeti u timu. Dokazivanje kroz prvi tim Sarajeva je tezi put, cak i da dobija vise prilike za igru.
Bojim se za Fareta da je kasno, jer kako @omazda reče neće produžiti ugovor.
Dok je Plakalo skroz zadovoljan i nema ništa protiv da opet ode na posudbu.
Dok je Plakalo skroz zadovoljan i nema ništa protiv da opet ode na posudbu.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 21 nov 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.

Ovako igramo, eventualno Duljevic umjesto Bilbije pa Stojcev ode iza Krste a Dulja na desno krilo.
1946
Odlicno.Head je napisao/la:
Ovako igramo, eventualno Duljevic umjesto Bilbije pa Stojcev ode iza Krste a Dulja na desno krilo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 nov 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Odlicno.
A zasto ne igra CImi ??[/quote]
mesari ga povrijedili na grbavici, aa vjerovatno je i za repku povrijedjen igr'o, nije se sanirala povreda
mesari ga povrijedili na grbavici, aa vjerovatno je i za repku povrijedjen igr'o, nije se sanirala povreda
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Onda bolje da ne igra. Odradit ce Berberovic to super i jos agresivnije. A u napadu cemo svakako biti bar duplo jaci. Jos kad Duljevic zaigra drugih 45 min

Ma Dulja pravi joker s klupe.
A neka Cimija nek odmori i neka zaliječi tu povredu, nema potrebe za forsiranjem.
Mada je danas bilo priče da će Kova na njegovu poziciju od početka.
A neka Cimija nek odmori i neka zaliječi tu povredu, nema potrebe za forsiranjem.
Tako je Cimirot nije potreban protiv Slobode i ovako cemo biti minimalno duplo jaci od njih ofanzivno a Berberovic ce se manje paziti jacih duela nego Cimirot. Volio bi da Berberovic odigra u stilu Besica i da bude neprelazan.hilmo je napisao/la:Ma Dulja pravi joker s klupe.
"Gledao sam derbi. Odličan kao i uvijek. Horde zla uvijek oduševljavaju i samo tako neka nastave. Igračima čestitam na pobjedi", dodao je Piksi, koji je svojim sjajnim partijama u bordo dresu pobrao simparije navijača tima sa Koševa.
Kojašević je osim sa Astanom titulu prvaka osvojio i sa Budućnosti, ali i dalje ima nestvarenu želju, a to je šapmionska titula sa Sarajevom. U razgovoru za naš portal potvrdio je da postoji mogućnost da se vrati na Koševo.
"Postoji mogućnost da se vratim u Sarajevo. Čuo sam se sa Selimovićem i naravno da bi me voljeli opet vidjeti u dresu Sarajeva. Sve zavisi od mog ugovora, ali ima vremena pa ćemo vidjeti šta će biti", rekao je Kojašević, te je za kraj razgovora dodao:
"Volio bih se vratiti u Sarajevo i da osvojim titulu. Od kada sam otišao sa Koševa osvojio sam dvije titule, ali nije isti osjećaj kao što bi to bio u bordo dresu. To mi je velika želja".
Kojašević je osim sa Astanom titulu prvaka osvojio i sa Budućnosti, ali i dalje ima nestvarenu želju, a to je šapmionska titula sa Sarajevom. U razgovoru za naš portal potvrdio je da postoji mogućnost da se vrati na Koševo.
"Postoji mogućnost da se vratim u Sarajevo. Čuo sam se sa Selimovićem i naravno da bi me voljeli opet vidjeti u dresu Sarajeva. Sve zavisi od mog ugovora, ali ima vremena pa ćemo vidjeti šta će biti", rekao je Kojašević, te je za kraj razgovora dodao:
"Volio bih se vratiti u Sarajevo i da osvojim titulu. Od kada sam otišao sa Koševa osvojio sam dvije titule, ali nije isti osjećaj kao što bi to bio u bordo dresu. To mi je velika želja".
- DrustveniParazit
- Kontakt:
staragarda je napisao/la: dobro pazite sta cinite...bit ce bruka interventne,inspektora u civilu,snimat ce se obadvije tribine....bude li se neko pravio pametan moglo bi bit cirkusa ko sa manijacima....samo,manijake su pustili na obraz i popusili foru...dva puta nece ma kako glupi izgledali....zato ovakva saopstenja...za nase isto vrijedi sve ovo...msili da je za baklju kazna 300 km...jbg,evropski cjenovnik![]()
..a ovima nista nece bit mrsko..sve im ide u radni staz
To je način da se zaustavi 'huliganizam' na stadionima, operi po džepu pa će manje biti a ne kukati i zabranjivati odlazak na utakmice.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- Evolution87
- Kontakt:
Jedna lopta Kojasevicu, jedna Stojcevu i jedna ostatku tima. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bandovic; Puzi, Tatko, Dupovac, Ahmad; Kovacevic, Radovac, Stojcev, Okic, Duljevic; Krste
Mehaga idemoooo po tri boda, remi u Mostaru ili kec i na konju smo.
@simon halali klepio sam ti avatar

@simon halali klepio sam ti avatar
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ev da kazem da ispod 3:0 smatram jednim velikim neuspjehom za nas. 
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nema veze sto Gojkara nece igrati. Tu je Dzemo
mada bih ja volio vidjeti i Kovacevica. Uvijek odradi solidno poziciju zadnjeg veznog 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.