FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 21 nov 2014, 19:53

slika

Ovako igramo, eventualno Duljevic umjesto Bilbije pa Stojcev ode iza Krste a Dulja na desno krilo.
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 19:56

Head je napisao/la:slika

Ovako igramo, eventualno Duljevic umjesto Bilbije pa Stojcev ode iza Krste a Dulja na desno krilo.
Odlicno. :salut: A zasto ne igra CImi ?? Nadam se da ce Bilbija odlicnom partijom opravdat ovo sto igra ispred Duljevica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 nov 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 21 nov 2014, 19:56

Odlicno. :salut: A zasto ne igra CImi ??[/quote]

mesari ga povrijedili na grbavici, aa vjerovatno je i za repku povrijedjen igr'o, nije se sanirala povreda
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 19:58

Onda bolje da ne igra. Odradit ce Berberovic to super i jos agresivnije. A u napadu cemo svakako biti bar duplo jaci. Jos kad Duljevic zaigra drugih 45 min :lol: :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2014, 20:00

Ma Dulja pravi joker s klupe.

A neka Cimija nek odmori i neka zaliječi tu povredu, nema potrebe za forsiranjem.
Mada je danas bilo priče da će Kova na njegovu poziciju od početka.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 nov 2014, 20:04

hilmo je napisao/la:Ma Dulja pravi joker s klupe.

A neka Cimija nek odmori i neka zaliječi tu povredu, nema potrebe za forsiranjem.
Mada je danas bilo priče da će Kova na njegovu poziciju od početka.
Tako je Cimirot nije potreban protiv Slobode i ovako cemo biti minimalno duplo jaci od njih ofanzivno a Berberovic ce se manje paziti jacih duela nego Cimirot. Volio bi da Berberovic odigra u stilu Besica i da bude neprelazan.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 21 nov 2014, 20:08

"Gledao sam derbi. Odličan kao i uvijek. Horde zla uvijek oduševljavaju i samo tako neka nastave. Igračima čestitam na pobjedi", dodao je Piksi, koji je svojim sjajnim partijama u bordo dresu pobrao simparije navijača tima sa Koševa.

Kojašević je osim sa Astanom titulu prvaka osvojio i sa Budućnosti, ali i dalje ima nestvarenu želju, a to je šapmionska titula sa Sarajevom. U razgovoru za naš portal potvrdio je da postoji mogućnost da se vrati na Koševo.

"Postoji mogućnost da se vratim u Sarajevo. Čuo sam se sa Selimovićem i naravno da bi me voljeli opet vidjeti u dresu Sarajeva. Sve zavisi od mog ugovora, ali ima vremena pa ćemo vidjeti šta će biti", rekao je Kojašević, te je za kraj razgovora dodao:

"Volio bih se vratiti u Sarajevo i da osvojim titulu. Od kada sam otišao sa Koševa osvojio sam dvije titule, ali nije isti osjećaj kao što bi to bio u bordo dresu. To mi je velika želja".

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 nov 2014, 20:13

staragarda je napisao/la: dobro pazite sta cinite...bit ce bruka interventne,inspektora u civilu,snimat ce se obadvije tribine....bude li se neko pravio pametan moglo bi bit cirkusa ko sa manijacima....samo,manijake su pustili na obraz i popusili foru...dva puta nece ma kako glupi izgledali....zato ovakva saopstenja...za nase isto vrijedi sve ovo...msili da je za baklju kazna 300 km...jbg,evropski cjenovnik :urnebes: :urnebes: ..a ovima nista nece bit mrsko..sve im ide u radni staz :urnebes:

To je način da se zaustavi 'huliganizam' na stadionima, operi po džepu pa će manje biti a ne kukati i zabranjivati odlazak na utakmice.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 21 nov 2014, 20:21

Vrati se Piksi :clap:
Ti si opet šampion !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 nov 2014, 20:49

Jedna lopta Kojasevicu, jedna Stojcevu i jedna ostatku tima. :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2014, 22:11

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 nov 2014, 22:35

hilmo je napisao/la:
:tokralju: :tokralju: respect :plac:
Sarajevo ljubavi moja!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 nov 2014, 22:39

Bandovic; Puzi, Tatko, Dupovac, Ahmad; Kovacevic, Radovac, Stojcev, Okic, Duljevic; Krste

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 nov 2014, 22:49

Mehaga idemoooo po tri boda, remi u Mostaru ili kec i na konju smo. :tokralju: :tokralju:

@simon halali klepio sam ti avatar :cool: :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 22 nov 2014, 01:26

Ev da kazem da ispod 3:0 smatram jednim velikim neuspjehom za nas. :zviz:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 nov 2014, 01:40

Nema veze sto Gojkara nece igrati. Tu je Dzemo :mrgreen: mada bih ja volio vidjeti i Kovacevica. Uvijek odradi solidno poziciju zadnjeg veznog :thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 22 nov 2014, 03:00

Zasto da mi prestanemo sanjati o Misimovicima, Simonima itd kada mi jos nista nismo dokazali a kome je zelja doc u nasu ligu igrati, jer ovdje stvarno treba biti realan i pogledati sta i kakva je nasa liga. Puno bi bolje bilo naprimjer razgovarati sa Crnovom i vidjeti imali tu nekakvi mogucnosti, i jos par igraca u ovoj ligi koji su se dokazali. Jeftinije, bolje i lakse. Treba stepenicu po stepenicu a ne basati o nekim igracima za koje nema teorie da dodzu, i ako dodzu oni nasu ligu gledaju ko neku zajbanciju i sigurno nece davati svoj maksimum po livadama u Travniku, Bijeljini, Istocnom Sarajevu itd.

Nisam pesimista neg realista :)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 22 nov 2014, 09:30

Moscardelli je napisao/la:Zasto da mi prestanemo sanjati o Misimovicima, Simonima itd kada mi jos nista nismo dokazali a kome je zelja doc u nasu ligu igrati, jer ovdje stvarno treba biti realan i pogledati sta i kakva je nasa liga. Puno bi bolje bilo naprimjer razgovarati sa Crnovom i vidjeti imali tu nekakvi mogucnosti, i jos par igraca u ovoj ligi koji su se dokazali. Jeftinije, bolje i lakse. Treba stepenicu po stepenicu a ne basati o nekim igracima za koje nema teorie da dodzu, i ako dodzu oni nasu ligu gledaju ko neku zajbanciju i sigurno nece davati svoj maksimum po livadama u Travniku, Bijeljini, Istocnom Sarajevu itd.

Nisam pesimista neg realista :)
KOJI TO IGRAC IMA MJESTA IZ NASE LIGE U PRVIH 11?
ne samo mejsta nego da unaprijedi igru? Sto ce nama crnov kad na istom mjestu imas Stojceva koji ako nije bolji nije ni lošiji sigurno. Ili npr ono krilo zrinjskog kad imas duljevica?D
Jedini igrac koji bi unaprijedio igru je hebibovic ali dolazi stevanovic tako da i tu smo popunjeni solidno. Ja pokusavam ali ne vidim jednostavno igraca iz nase lige da moze da nesto unaprijedi nasu igru pored igraca koje imamo.
I zasto je to molim te nemoguc da mi dovedemo Simona ili Misimovica? Mi smo misketu ponudili koliko je trazio za godinu i pol. Nismo mi ponudili koliko smo imali, nego koliko je on trazio. I ako nece miske, ima ko hoce,a za taj novac ce mnogi igraci pješke da dođu igrati i po livadama.
A od crnova sigurno mlađi igraci nece nauciti puno kao sto su cimirot i radovac od jajala... a vidimo koliko nam je jajalo donio "novca" na kraju a bio tu samo pola godine ;)
Na isti nacin razmisljaju i nasi tako da je dolazak misketa bilo nesto primarno iz milion razloga koje sam naveo nekoliko stranica u nazad. I evo ja ti garantujem ako miske ne dodje, doci ce igrac pribliznog levela sigurno.

TUFEK
Kontakt:

Post Postao/la TUFEK » 22 nov 2014, 12:15

terabajt je napisao/la:
Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi :mrgreen:
ustanem, otvorim kad ono, gle čuda :urnebes: ljigata, aletić... vjerujte njima, vrsni novinari :facepalm:
Ne pametuj allaha ti.
ni n od novinara odkad je štrumf čovjek

TUFEK
Kontakt:

Post Postao/la TUFEK » 22 nov 2014, 12:21

Probisvjet je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:eee ovo mi je drago da vidim, nema psovki i debilskog prepucavanja izmedju navijaca / simpatizera Sarajeva i Slobode... Drago mi je sto i Fukare i Red Army normalno utakmice najavljuju, evo vidim pojedini zovu na pivo i slicno... Svaka vam cast, dosta je biloo gluposti, odgledat utakmicu aBD u nedelju i lagano kuci...

p.s. cast Slobodi al' nadam se da 3 boda idu u Sarajevo

lijep pozdrav Fukarama !
Ne mogu se zatvoriti oci i ne respektovati ono sto vi pravite u vasem klubu. Samo glupi ce pokusati da to omalovazavaju i da prave konflit zbog zavidnosti.
Respekt!
imamo mi komšinice dobre da su na nož u BiH svugdje došli jer su pošteni :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []