Ovako igramo, eventualno Duljevic umjesto Bilbije pa Stojcev ode iza Krste a Dulja na desno krilo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Odlicno.Head je napisao/la:
Ovako igramo, eventualno Duljevic umjesto Bilbije pa Stojcev ode iza Krste a Dulja na desno krilo.
Tako je Cimirot nije potreban protiv Slobode i ovako cemo biti minimalno duplo jaci od njih ofanzivno a Berberovic ce se manje paziti jacih duela nego Cimirot. Volio bi da Berberovic odigra u stilu Besica i da bude neprelazan.hilmo je napisao/la:Ma Dulja pravi joker s klupe.
A neka Cimija nek odmori i neka zaliječi tu povredu, nema potrebe za forsiranjem.
Mada je danas bilo priče da će Kova na njegovu poziciju od početka.
staragarda je napisao/la: dobro pazite sta cinite...bit ce bruka interventne,inspektora u civilu,snimat ce se obadvije tribine....bude li se neko pravio pametan moglo bi bit cirkusa ko sa manijacima....samo,manijake su pustili na obraz i popusili foru...dva puta nece ma kako glupi izgledali....zato ovakva saopstenja...za nase isto vrijedi sve ovo...msili da je za baklju kazna 300 km...jbg,evropski cjenovnik![]()
..a ovima nista nece bit mrsko..sve im ide u radni staz
KOJI TO IGRAC IMA MJESTA IZ NASE LIGE U PRVIH 11?Moscardelli je napisao/la:Zasto da mi prestanemo sanjati o Misimovicima, Simonima itd kada mi jos nista nismo dokazali a kome je zelja doc u nasu ligu igrati, jer ovdje stvarno treba biti realan i pogledati sta i kakva je nasa liga. Puno bi bolje bilo naprimjer razgovarati sa Crnovom i vidjeti imali tu nekakvi mogucnosti, i jos par igraca u ovoj ligi koji su se dokazali. Jeftinije, bolje i lakse. Treba stepenicu po stepenicu a ne basati o nekim igracima za koje nema teorie da dodzu, i ako dodzu oni nasu ligu gledaju ko neku zajbanciju i sigurno nece davati svoj maksimum po livadama u Travniku, Bijeljini, Istocnom Sarajevu itd.
Nisam pesimista neg realista
ni n od novinara odkad je štrumf čovjekterabajt je napisao/la:Ne pametuj allaha ti.Benko je napisao/la:Kunem se Bogom, sinoc mi lik govori ujutro ce izaci clanak za Misketa i ocekuj poplavu strumfova na nasoj temi![]()
ustanem, otvorim kad ono, gle čudaljigata, aletić... vjerujte njima, vrsni novinari
imamo mi komšinice dobre da su na nož u BiH svugdje došli jer su pošteniProbisvjet je napisao/la:Ne mogu se zatvoriti oci i ne respektovati ono sto vi pravite u vasem klubu. Samo glupi ce pokusati da to omalovazavaju i da prave konflit zbog zavidnosti.BeSha1992 je napisao/la:eee ovo mi je drago da vidim, nema psovki i debilskog prepucavanja izmedju navijaca / simpatizera Sarajeva i Slobode... Drago mi je sto i Fukare i Red Army normalno utakmice najavljuju, evo vidim pojedini zovu na pivo i slicno... Svaka vam cast, dosta je biloo gluposti, odgledat utakmicu aBD u nedelju i lagano kuci...
p.s. cast Slobodi al' nadam se da 3 boda idu u Sarajevo
lijep pozdrav Fukarama !
Respekt!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.