FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 sep 2016, 00:21

BosnianKingdom je napisao/la: Ohrabrenje je kao sto vec rekoste sto Cala zna kakve klocine ima u ekipi, e pa sto ne izbaci te klocine koje neće prstom da mrdnu i ne stavi djecu. Moze biti isto ili čak bolje, gore nikako.
ako moze Hilmo da postavi anketu, 'Da li bi voljeli da omladinici dobiju mjesto u prvom tu ispred igraca koji ne zadovoljavaju igrama' ... Cisto da vidimo sta vecina misli.
Ja sam za, i nadam se da ce se to desit!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 sep 2016, 00:23

RichmanBiH je napisao/la:Ima psovki ali ni blizu kako se predstavlja.
Ako si slusao stream danas, ili ikad bio na istoku onde kod tunela, onda znas koliko se psuje i koliko isfrustriranih papaka tu dodje da istresa svoj bijes. Njemu nije bitno dobio 4:0 ili 1:0, ili izgubio, on je tu dosao da nekom psuje majku 90 minuta i on ce to radit, najgore mi je sto povede i dijete od 6 godina, pa se i mali aktivira 90 minuta ono nekom psuje, a takav tretman realno niko ne zasluzuje. 90 minuta * 15 utakmica kod kuce, to je nekih 1350+ minuta godisnje psovanja majke npr jednom momku od 18 godina kao sto je kadusic od bilo kakvih debila i sta onda ocekivat ?
1946~

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 sep 2016, 00:26

Opet navijaci krivi za sve...
Kakvih spin majstora ima na temi :facepalm: sad ce izbori, idite raditi za stranke
SARAJEVO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 sep 2016, 00:28

Što jes jes, ima pljuvača koliko hoćeš, i ne samo sa istoka, već i sa zapada, tako da ja toliko i ne zamjeram Crnkiću. Pa brate igračima se psuju mrtvi, to je previše. Treba se pomiriti sa činjenicom da nam je prosječan tim, i moramo biti prezadovoljni trenutnim stanjem na tabeli. Opet ponavljam, po ko zna koji put, ove sezone nam treba biti glavni cilj smijeniti trenutnu upravu, dovesti provjerene naše stručnjake, legende u istu...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 sep 2016, 00:30

fico je napisao/la:Opet navijaci krivi za sve...
Kakvih spin majstora ima na temi :facepalm: sad ce izbori, idite raditi za stranke
Brate par ljudi ne cini navijace kao cjelinu, ali tih par ljudi je sasvim dovoljno da kvari dojam. Navodno je zbog slicnih par balavaca i isfrustriranih pivskih stomacica i Musemic napustio Slobodu, ni on nije rekao navijaci, vec je rekao grupica njih... Tako da ne izvrci moje rijeci :salut:
1946~

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 sep 2016, 00:37

ThrillerHz je napisao/la:
Brate par ljudi ne cini navijace kao cjelinu, ali tih par ljudi je sasvim dovoljno da kvari dojam. Navodno je zbog slicnih par balavaca i isfrustriranih pivskih stomacica i Musemic napustio Slobodu, ni on nije rekao navijaci, vec je rekao grupica njih... Tako da ne izvrci moje rijeci :salut:
Znaci protiv Olimpica je cijeli istok na poluvremenu aplaudirao SVIM igracima zbog dobre i borbene igre. Do 65. im niko nista nije dobacio al kad je pocelo setanje i zayebavanje nasih manekena poceli su i povici sa istoka.
Danas haman ista atmoafera, ako ne i gora. Nikakve igre nije bilo al im se nije dobacivalo dok u drugom poluvremenu nisu fulali sa metar prazan gol, dok protivnik nije pogodio stativu... pa jeste li svjesni da smo igrali sa drugoligasem. Ni ja ne volim da psujem al nekad me izneriviraju pa opalim. Boli brate sta nam rade od Kluba. Kako uhljebi iz loze tako i manekeni koji haj sto nemaju znanja al se i ne trude da poboljsaju igru.
SARAJEVO

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 sep 2016, 00:51

fico je napisao/la:
Znaci protiv Olimpica je cijeli istok na poluvremenu aplaudirao SVIM igracima zbog dobre i borbene igre. Do 65. im niko nista nije dobacio al kad je pocelo setanje i zayebavanje nasih manekena poceli su i povici sa istoka.
Danas haman ista atmoafera, ako ne i gora. Nikakve igre nije bilo al im se nije dobacivalo dok u drugom poluvremenu nisu fulali sa metar prazan gol, dok protivnik nije pogodio stativu... pa jeste li svjesni da smo igrali sa drugoligasem. Ni ja ne volim da psujem al nekad me izneriviraju pa opalim. Boli brate sta nam rade od Kluba. Kako uhljebi iz loze tako i manekeni koji haj sto nemaju znanja al se i ne trude da poboljsaju igru.
Ne moze se pita od govana pravit, sto gore @Zagor kaze : '' Treba se pomiriti sa činjenicom da nam je prosječan tim, i moramo biti prezadovoljni trenutnim stanjem na tabeli. Opet ponavljam, po ko zna koji put, ove sezone nam treba biti glavni cilj smijeniti trenutnu upravu, dovesti provjerene naše stručnjake, legende u istu...''
Kad ovo svi shvate bit ce svima lakse. To mocno i strasno Sarajevo izgleda samo u nasim glavama postoji ? Mada opet nema izgovora da se psuje igracima porodica, pa jos mrtvi, to je stvarno debilno. Ja danas nisam bio na utakmici, ali na streamu je neko stajao pored kamere i s malim djetetom 90 minuta psovao od-do, i on i mali se navili, znaci enciklopedija psovki na jednom mjestu, o takvim frustriranim idolima pricam, koji dodju s ciljem na utakmicu, a to sto kazes nanerviras se pa ti pobjegne koja psovka, Boze moj i meni se desi, ali opet treba se znat ponasat na javnoj povrsini i treba znati kako pruziti podrsku svom timu u odredjenim trenucima. Uostalom ovi se igraci nisu sami doveli u klub, nit se sami stavljaju u prvih 11, tako da su oni najmanje krivi i najmanje zasluzuju psovke :)
1946~

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 22 sep 2016, 00:58

Nemoguce koliko lose,prvo poluvrijeme bilo je igre protrcavanja akcija nekakvih ali Bekic mrtvi ne moze meda,s broda bi more fulio... Drugo poluvrijeme za mene katastrofa odron,i imali smo srece da nam ljudi ne zabiju go ... i jos jedna i najbitnija stvar Marko Cetkovic ne moze vezati pertle Milosu Stojcevu,u Siroki po bodove pa sta bude nek bude **** i kartone i sve nek se igra na noz i za navijace ako nas imalo postuju i za momke koji idu tamo vec godinama,u onu selendru,kako god nicija do zore nije gorila a nece ni Listicanima nadam se pobjede kao i svaki navijac SARAJEVA ali realno bod veliki ko kuca,mi ako ABD pobijedimo Siroki dole ide euforija i **** i Slobode i skretnicara i svinjskog nadam se,Crnkicu danas ti ono nije trebalo,sto kazu nisi ga Borussiji zabio nego bratstvu ali mozda mu se i ucinilo zbog dresova **** ga ...
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 sep 2016, 01:01

Ono kad citas da se yebe momku od do, a pojedine navijace na istoku niko ne spominje.
Kakve stoke ima na tribini, to nije istina..

Svi osudjuju Nermina(pogrijesio al shvatam) a niko da osudi onakvo psovanje...
:lol: Boze sacuvaj

Opet ide ona prolaz pisi, igru brisi :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 sep 2016, 01:06

Kako igramo, imam osjecaj da ce nam neko od ove iduce 4 ekipe bas ogaditi fudbal posteno, kao Sloboda prosle godine. Nadati se da ova luda sreca koju imamo traje sto duze, ali opet, takva sreca moze protiv Olimpica, Viteza i slicnih proci. Nikakvog napretka u igri nemamo, ne moze ni Cala nauciti Bekica da u 27. godini zivota nauci centrirati kad nije levat do sada. Toliko smo skarta nakupili, da je yebeno nevjerovatno..
Bahati, bahati Željkan!
1946

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 sep 2016, 01:15

Nek nam je bog na pomoci naredne 4 utakmice, Siroki, Sloboda, Zeljkan, Zrinjski :lol:

Protiv Slobode ocekujem 3 boda i tu ne smijemo usrati, ovo ostalo je daj sta das, osim derbija koji ne smijemo izgubiti, a bod ne bi bio katastrofa. Siroki i Zrinjski u gostima, ne zna se sta je gore, u Listici nikad nismo pobjedili a Zrinjski je dosta jaci od nas u ovom trenutku, valjda ce ovi manekeni ozbiljnije shvatit ovaj posao i uozbiljit se.

Sto se tice Nermina, ko ga yebe iskreno, on nema sta dolaziti navijacima i provocirati nakon ovako sramotne igre, pa yebu navijaci majke i Tottiju u Rimu, Ronaldu Messiju kad ne igraju dobro, pa ni jedan od njih nije otisao i provocirao, nego se lijepo sagnes i iskuliras, pokazes na terenu da to nisi zasluzio... na istoku je uvjek bilo debila i bit ce, ali hajde da je Benko pa inekako, mada se ne sjecam da se Benki ikad ista ****, sto je i dokaz koliki je covjek profesionalac bio, nego ovaj debil uzeo nesto kofrcit se, 3 utakmice nije odigro u dresu FKS, istjerat pod hitno na tribine a u januaru poslat u 3 pm.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 sep 2016, 01:22

Psovaca je uvijek bilo i uvijek ce ih biti,cak mislim da je pojedincima to glavni motiv da dodu na stadion-da se dobro ispsuju. Uostalom tako nam je u drustvu danas i ko god da radi na bilo kojem radnom mjestu koje podrazumijeva kontakt sa masom desilo mu se,desava mu se i desavace mu se da bude suocen sa tim,dakle sa psovkama,uvredama,provokacijama i sl. To se desava radnicima na salterima,kondukterima,vozacima,medicinskim radnicima,policajcima...pa cak eto i 'profesionalnim' fudbalerima u nasoj drzavi (koji su usput receno daleko najbolje placeni od svih ovih pobrojanih).
Medutim to ne moze i ne smije biti opravdanje nikome od navedenih da svoj posao ne rade kako treba ili da uzvracaju istom mjerom.
Naravno ovo ne znaci da ovim opravdavam psovanje i veijedanje na stadionu,naprotiv,ali me nervira kada pojedinci ovdje u tome traze alibi za ove nase preplacene manekene u fidbalskoj opremi.
Takode ovi stavovi 'bitni su bodovi' ili 'ne mora se dobro igrati bitno je pobjedivati' su u najmanju ruku naivni jer moze se ovakvom igrom dobiti par utakmica,na srecu ili na grube greske protivbika,ali Bogami sve to dode na naplatu,nekvalitet i kircobolja vrlo brzo dodu na naplatu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 sep 2016, 01:27

Ja danas gledam nase igrace i kontam, je li moguce da ovi likovi svaki dan treniraju ovo sto rade? Kako svaki dan igras lopte i pojma nemas, onako brutalno?! Ono sto gledamo od pojednih bas granici sa amaterskim fudbalom.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 sep 2016, 01:30

zagorski je napisao/la:Psovaca je uvijek bilo i uvijek ce ih biti,cak mislim da je pojedincima to glavni motiv da dodu na stadion-da se dobro ispsuju. Uostalom tako nam je u drustvu danas i ko god da radi na bilo kojem radnom mjestu koje podrazumijeva kontakt sa masom desilo mu se,desava mu se i desavace mu se da bude suocen sa tim,dakle sa psovkama,uvredama,provokacijama i sl. To se desava radnicima na salterima,kondukterima,vozacima,medicinskim radnicima,policajcima...pa cak eto i 'profesionalnim' fudbalerima u nasoj drzavi (koji su usput receno daleko najbolje placeni od svih ovih pobrojanih).
Medutim to ne moze i ne smije biti opravdanje nikome od navedenih da svoj posao ne rade kako treba ili da uzvracaju istom mjerom.
Naravno ovo ne znaci da ovim opravdavam psovanje i veijedanje na stadionu,naprotiv,ali me nervira kada pojedinci ovdje u tome traze alibi za ove nase preplacene manekene u fidbalskoj opremi.
Takode ovi stavovi 'bitni su bodovi' ili 'ne mora se dobro igrati bitno je pobjedivati' su u najmanju ruku naivni jer moze se ovakvom igrom dobiti par utakmica,na srecu ili na grube greske protivbika,ali Bogami sve to dode na naplatu,nekvalitet i kircobolja vrlo brzo dodu na naplatu.
Ma zaboli me za placenike, meni je zao kad se jednom Kadusicu psuje, kako onda ocekivat da se ubace ostali omladinci ako ce im svakavi idioti s tribina psovati 90 minuta bez razloga ? Zamisli 18 godina, izlazis na teren i pocinju psovke, ima mentaliteta koje to ohrabri pa eksplodiraju, ali ima i dosta emotivnih momaka na koje ce se to negativno odrazit...
1946~

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 sep 2016, 01:35

Cuj to nekom je cilj Doci na stadion da psuje, niďe veze ciljem trci bježi sa posla i od svakodnevnice da odmori ovi dušu od svega da pogleda svoj voljeni klub i uz to da 10 5 120 90km da bi psovao na temama sam od 86te i pustite te patetične i skuplje oko psovanja imaju aplauz podršku a igraju ko pitke tice ih neko bratstvo metale idt sve po zasluzi i opet J*** mrtve bekicima rustemovicu crnkinju i upravi kompletnoj mrs iz Fks!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 22 sep 2016, 01:46

Ama nema emocija nikakvih, fudbaleri u toku fudbalske utakmice, znaci u tih 90 minuta rade ono za sta su placeni, i moraju biti fokusirani samo na teren i igru, pa desavalo se ljudi moji da ljudima bukvalno 2 3 sata pred tekme umru neke drage osobe, pa ljudi izadju odigraju najbolje sto mogu a onda poslije je vrijeme za plakanje i emocije, pa majku mu J*** ako njega par psovki s tribina poremeti i izbaci iz takta pisaj ga onda, fakat ne kontam kako mozete ih braniti, pa i tog Kadusica, ako ce on u tekmi kmecat jer mu neko s tribine psuje mrtve **** onda i njega, fokusirat se malac na teren i igrat, a onda poslije tekme obracunaji se s tim debilima koga onda boli qrac..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 sep 2016, 01:48

meme pitar je napisao/la: Slažem se,
Mi nemamo adekvatnog golgetera. Ahmetović je dobar i... Ako se njega zatvori nema ko gola dati. Ako gledamo zalaganje i protok lopte nije to loše ali završnica užas. Puno panike nazad a to je meni razumljivo. Pročitajte unazad postove ... Isto tako je i na utakmici. Ljudi Sarajevo uvjek igra kao u gostima. Mislim da im je teže na Koševu nego u Čitluku. Od kako je Ćala došao vidan je napredak u zalaganju. Moramo shvatiti da nam neigra najbolji igrač lige, da neigra najbolji igrač Sarajeva od rata na ovamo (Huseinović) možda najbolje pojačanje ove godine (Sarić) i to je poprilično otupilo igru prema naprijed. Nismo doveli zamjene za ovu trojicu. Još ako znamo da Bekići ne da nisu u formi nego je bolje da neigraju, i da je Kovačević koji je bio zakrpa za sve povrijeđen (vjerovatno izgubljen za ovu sezonu) onda matematički skontamo da je ovo drugi tim Sarajeva i da zahvaljujući Ješiću i Hurtiću Sarajevo nije imalo lošiji kadar. I kad sve uzmemo u obzir onda kažem " Bravo Ćala majstore" izdrži do polusezone i do play offa i dovedi sebi nekoliko pravih igrača i pripremaj zajedno sa Husrefom spisak igrača za iduću sezonu a ova se mora završiti da budemo među ekipama koje idu u evropu.
Huseinovic za mene nije najbolji igrac Sarajeva poslije rata. Mozda ako pratis Sarajevo zadnjih par godina. Hvala njemu za gol selji, za gol Levskom
Turkovic, da dalje me nabrajam. Al Huseinovic da ima epitet najboljeg meni nikad.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 sep 2016, 03:08

Najbolja tri poslije rata su Skoro, Cimi i Benko .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 22 sep 2016, 08:55

RichmanBiH je napisao/la:Ima psovki ali ni blizu kako se predstavlja.
Ako si slusao stream danas, ili ikad bio na istoku onde kod tunela, onda znas koliko se psuje i koliko isfrustriranih papaka tu dodje da istresa svoj bijes. Njemu nije bitno dobio 4:0 ili 1:0, ili izgubio, on je tu dosao da nekom psuje majku 90 minuta i on ce to radit, najgore mi je sto povede i dijete od 6 godina, pa se i mali aktivira 90 minuta ono nekom psuje, a takav tretman realno niko ne zasluzuje. 90 minuta * 15 utakmica kod kuce, to je nekih 1350+ minuta godisnje psovanja majke npr jednom momku od 18 godina kao sto je kadusic od bilo kakvih debila i sta onda ocekivat ?
Bio sam na utakmici. Bekic prolazi po lijevoj strani nabija loptu iz ciste situacije u gol aut raja ustaje aplaudira. Bilo je tu sporadicnih dobacivanja, tipa jesi glup ali mislim da se nije culo na terenu. Istina, malo jace negodovanje je pocelo nakon sto su pogodili stativu. Jebote drugoligas te nadigra. Cak su izgledali svjezije nego nasi.
UPRAVA NAPOLJE!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 sep 2016, 09:08

opet im smeta sto se psuje???
oni NE ZNAJU a vi sto.dobijete od.njih dres i slusate njihove zalopojke pa ih ovdje.branite recite da su im igracke mogucnosti na.nivou druge lige i.da.se.nemaju cime kurciti...sreca pa dodje kombinovano bratstvo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 27 gostiju.